Cesur ve Güzeller

ben başkalrının beğendığı yada beğenmedığım ama zorunlu olarak aldığım bı mobılya ıstemıyorum cnm
bıraz gec evlenırız ama kendı beğendığım esyaların olduğun bı ev ıstıyorum:kedi:
ondan bundna kısalım ev alalım cok ıstıyorum ama dedığm gıbı herseyın bu zamana kadr en guzelı almısken uzun süre kullancam esyanında kötusunu almak ıstemem ınan
ve bu esyalar buyuk parcalar öle aman ha değiştırelım dersen değişcek desende olmuyo emın ol
ev almak cok ıstıyourm ama 3 5 ay fazla ödemem olcak dıe sevdığım seylerden vazgecmek ıstemıyoum
dıyelımkı bı mobılya 2000 ama beğenmedım 3500 tl beğendım 3 ay onun ıcın calısırıım ama ıcım huzur bulur

benim aklım hala baharda dün oğlunu defnedeceklerdi acaba ne haldedir düşünmekten doğru düzgün uyuyamadım ya mafoldumben

melek oldu gıttı
hayırlısı olsun herseyın
cennetın kapısında annesını beklıyor o
mafoldumbenmafoldumben

Laydm ne oldu neyin var:gitme:
hiç keyfim yok hiç
neden bilmiyom
sanırım çok etkilendim
Günaydın herkese...
Kafamı dağıtmak için bi sürü topic gezdim ama işe yaramadı mirmirmirmir
aynen mafoldumben
uyuyorum sanki zihnim açık uyuyorum ya mafoldumben
bu aralar bi uğursuzluk var he... Hiç birimiz iyi değiliz. Hadi hayırlısı...

hayırlısı inşallah mafoldumben

Böcüğüm herşeyden önemlisi içine sinmesi... Nasıl mutlu olacaksan öyle davran..
Baharımıza Allah sabır metanet versin... :gitme:

h geldın nurancım
kilot hiç gelmedi dün
bersu nerde :bbo:

h geldın nurancım
kilot hiç gelmedi dün
bersu nerde :bbo:

hoşbuldum ladyim neen var bidemen yaa kimseciklerin keyfi yokk esteda özlem burcu nereus clody sevgiseli hera bersu nerdeler yavvCADIARZU
gerci sevgiseli gelemiyor:mymeka:sapolsun patonu:mymeka:

bersuya bakem mesaneden ama yukkk mesaneden de

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…