iyide Allah korur:1closedeyes:
burda calısmam sanırım sızıde göremem laptop var ama netımız olur mu bılmım:1ninca:
ceyısler eve cok gelır mı laa
2. ev kıralar gene vermem kımseye
şişko senı :ecrin_bebek:
36 beden varsa baa yolla
manken gıbıyım
:1closedeyes:
patron geldı kötükedihüso
Şeniz
gec kaldın nan nerdesın
senın herıf ne edıy dün noldu
amin :Saruboceq:
benim herif bişi etmiyi.. Gittim eve benden 5 dk önce çıkmışlar. Babası tlf etmiş gelin işim var gitmem lazım ersin dükkanda dursun diye. Onlarda gitmişler.
Ama annem anlattı morali çok bozukmuş. Mutfakta demiş duyguyu da çağırsak gelse hep birlikte yemek yesek demiş. Annemde çalışıyo nasıl gelsin çok istiyosan ara çağır demiş ama ne aradı ne sordu işte.. Benden bi adım bekliyo ama atmayacağım. Ben bana düşeni yaptım. Ararsa arar aramazsa gittiği yere kadar....
nuranım pasaklım heram özlempau:) size de günaydın...
Valla acayip bi ağrı var bugün bende.. Böyle kaburgalarımın altına doğru.. Nefes aldıkça içim acıyo:gitme: acaba üşüttüm mü ne mafoldumben
benim herif bişi etmiyi.. Gittim eve benden 5 dk önce çıkmışlar. Babası tlf etmiş gelin işim var gitmem lazım ersin dükkanda dursun diye. Onlarda gitmişler.
Ama annem anlattı morali çok bozukmuş. Mutfakta demiş duyguyu da çağırsak gelse hep birlikte yemek yesek demiş. Annemde çalışıyo nasıl gelsin çok istiyosan ara çağır demiş ama ne aradı ne sordu işte.. Benden bi adım bekliyo ama atmayacağım. Ben bana düşeni yaptım. Ararsa arar aramazsa gittiği yere kadar....
ağız alışkanlığıda olsa böcükde sende ölüm diyince tuhaf oldum işte:gitme::gitme:
üzmeyin bu arkidişinizi:umursamaz:
bencede kafayı yedi hepbirlikde dövsekmiCADIARZU kıyamayız o ayrıda:lepi:
aklı terine gelirmikii
bencede kataloğunu neyi allllkaydirigubbakcemile5
bak istedikini alcekmişşş:lepi:
O adımı atan bu sefer ben olmayacağım... Naz kapris herşey onda mübarek sanki o kız ben erkek....2. evmiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anneni tebrik ederim iyi sölemişalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
sen gelmeden gitmişlermii:mymeka::mymeka:
o senin inat yaptığnı biliyi oda inatlaşıyorr
madem morali bozukmuş neen armiyi seniii
biriniden biri ilk adımı atsın biranöncekafamçokkarıştı
günaydın guygumm
sen üşütmüşünnnmafoldumben
dikkat et kendinee sıcak bişeyler iç sürekli ayaklarıın üşümeyinn
Böcük bunların sülalesinin adı çıkmış keçi diye... Vallahi genetik babaları falan amcaları dedeleri.. Yani erkeklerin hepsi intaçıymış bunların. Hatta babanem bana demişti kızım bunlarda çok pis damar var Allah yardımcın olsun :gitme:öküz desem kızan mı
nan nıe böle edıy ya ne ınatcı
ne sütü ıctığı bellı hee keçı masallah keçı :mymeka:yerınde olsam yakaladığım yerde okkalı bı tokat şak dıe kendıne gelsın
bu ne nan naz kaprıs etmeler
senın etmen lazımken
hem öle deme duzelır ınş
Nan senin nie miden bulanıyo ni oldu dün akşam??duygusall kendıne dıkkat et nan
mıdem bulanıyo benımde dunden berı ara ara :sinifsinif:
olum böcük bende 36 bedendim önceden herşeyim 36. şimdi 38 oluyor ama düdük gibi :roflol:
neyse ben kaçıyom kısçelerim karşıyakaya gidiyorum birazda orda bakınayım belkim bişey bulurum öptüm hepinizi baş baş
Böcük bunların sülalesinin adı çıkmış keçi diye... Vallahi genetik babaları falan amcaları dedeleri.. Yani erkeklerin hepsi intaçıymış bunların. Hatta babanem bana demişti kızım bunlarda çok pis damar var Allah yardımcın olsun :gitme:
Nan senin nie miden bulanıyo ni oldu dün akşam??
zayıflaa kızz eccükkkkk!!!!!kaydirigubbakcemile3olum böcük bende 36 bedendim önceden herşeyim 36. şimdi 38 oluyor ama düdük gibi :roflol:
neyse ben kaçıyom kısçelerim karşıyakaya gidiyorum birazda orda bakınayım belkim bişey bulurum öptüm hepinizi baş baş
ben mantıksızım :tomato:acele karar veren sonra pişman olan
mesela önceden aldora derdım sımdık o mobılya
benımle başı dertte
dr gıttın mı ezbere almadın ınş
yok öle bişi bee al bende kullandım kaç ay ama yüzüm son bir iki aydır sivilce tarlasına döndüya bişi sorcam millet. Dün yiğenim geldi evli 1,5 yıllık. Yüzünde bayağı sivilce neyim vardı..
Kız diyo ki doğum kontrol hapı kullandım bi çöp bişi kalmadı...
Acaba bende mi kullansam. Zararı olur mu? Evli deilem bişi değilem ama iyi geliyomuş :uhm::
derin hoşgeldin tüp dedin de aklıma bişi geldi
ben size bişi diyim miii :1ninca:
biz bu yeni eve taşındığımızda bi tüp aldık büyüklerden mutfaktaki ocağa bağladık
önümüzdeki ay bir sene olacak ama tüp hala bitmedi :1ninca:
maşallah diyin la totonuzu kaşıyın tüp çok pahalı bitmesin param yok :1no2:
sıla tskler azcuk küçükmüş:roflol:
pasaklım masalla
ben doğalgazlı ev ıstıyom da ekonomık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?