böcük nirdesin?? haberlerim var
ben artik tüp devri bitti saniyodm canim napim kaydirigubbakcemile3
cok tuhafima gidiyor tüp falan..gülmeyin ama o tüplü ocaklardaki atesi yakamiyorum ben :kedi:
patlicak diye korkuyorum hep :1closedeyes:
ayyy mutfaktan yeni çıkabildimmmmm!!!akannehir
kocemm deee geldii yedii gittiii!!!alkisalkisalkis
beynimm döndüü accıkkk oturammm!:1shok:
bi ara baktımm pasaklııı bir senedirr tüpümm bitmediii demişşş yuhhh ulaaa sanayiii tüpü müü kuullanıyonn sennnn???fisfisfis
sılacımmm türkiyede heryerde doğal gaz yok maalesefff!!!!:1no2:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kesin sanayi tüpü :hulya:
:icecream:yok normal tüp ama büyüklerinden
maşallah diyin olm yaa :gitme:
ladynin dediği gibi olcak sanırım sen dedin ya şimdi tüp yarına kesin biter demiş :gitme:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızz senn istanbulda hala ne tüpüü kullanıyonn hemm yaaa???:sm_confused:yok normal tüp ama büyüklerinden
maşallah diyin olm yaa :gitme:
ladynin dediği gibi olcak sanırım sen dedin ya şimdi tüp yarına kesin biter demiş :gitme:
oluumm sıllaaa niyee yakamıyonn??? ocakların kendinden çakmağıı varr bastınmıydıı yaniiii laaa!!!fisfisfis
doğalgazda da aynııı sizinkilerr elektirklii miiiydiii kıı alaman daa???:sm_confusednda daa elektirkk kaçağıı olabilirrr!!:1shok:
biz türklerr her koşulda risklii yaşamaya alışkınızz seviyoruzz heyecanııı!!!:icecream:
nuranımmm gelemedii oraya gelsee buraya daa gelirdii amaa çokk gıcıkkk yaaaadoğalgazz süper anneme çok az geliyooo faturaa!!!a.s
kızz senn istanbulda hala ne tüpüü kullanıyonn hemm yaaa???:sm_confused:
bitmezz inşallahhh!!!:Saruboceq:
olm öle degil bizim köydekiler..cakmakla yakmayla olmuyor..halam gidiyoz gazete yakiyor onu dokandiriyorda öyle yaniyor ocak :roflol:
yoo burdakiler no tüp :umursamaz:
oluumm sıllaaa niyee yakamıyonn??? ocakların kendinden çakmağıı varr bastınmıydıı yaniiii laaa!!!fisfisfis
doğalgazda da aynııı sizinkilerr elektirklii miiiydiii kıı alaman daa???:sm_confusednda daa elektirkk kaçağıı olabilirrr!!:1shok:
biz türklerr her koşulda risklii yaşamaya alışkınızz seviyoruzz heyecanııı!!!:icecream:
nuranımmm gelemedii oraya gelsee buraya daa gelirdii amaa çokk gıcıkkk yaaaadoğalgazz süper anneme çok az geliyooo faturaa!!!a.s
böcük nirdesin?? haberlerim var
yanı en az 40 bedensın
masallah
gule gule ınş bulursun
ınatcı kecıler:mymeka:
yedığım bısı mı dokundu bılmım cok yıyomda bu aralar kılo ıcın
böle bisey canim..ama o dügmesi bozuk oldugundan hala gazeteyle yapiyorlar akannehirhalanınki nasıl bir tüplü ocakmış ben anlamadım....:1shok:
valla ben çok iyim bugün benim doğum günüm:lepi:
Şenizgünaydn dostlarm ..
nasılsnz
çitosumn konumu açmş hemn okuyaym
CADIARZUmideme agrilar girdi yine yaa
Şenizslm kızlar
Şenizselam kızalrr
valla ben çok iyim bugün benim doğum günüm:lepi:
olm öle degil bizim köydekiler..cakmakla yakmayla olmuyor..halam gidiyoz gazete yakiyor onu dokandiriyorda öyle yaniyor ocak :roflol:
yoo burdakiler no tüp :umursamaz:
böle bisey canim..ama o dügmesi bozuk oldugundan hala gazeteyle yapiyorlar akannehir
deminki resim bizimkinden gamyoncuiremsu
iyiki doğdun canım:lepi:
bir sürü işim var yapasım yok
ağda yapmam lazım
dışarı çıkmam lazım
saç spreyi almam lazım
offffff
bu arada hangi marka saç spreyi önerirsiniz kızlar kullanan varmı
düğünde saçımı kendim yapcemde
detttt :mymeka:
40 değilim bikerem. 38 aldım yine bugun. senin beben olsun senide görcez böcü
halanın ocağı bozuk zanımcaa
baya ilkek kalmışş
senin ocakın güzelmiş bende onda istiremm
daş gibi ocak işte ne var:dilcikar: beğenmiyimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?