Cesur ve Güzeller

bir de bugün küçük görümcem bebeğine diş buğdayı yapacak kadın kadına olacak doğal olarak
biz beylikdüzünde oturuyoruz onlar taa paşada
erkek olmasın diyorlar iyi tamam güzelde eşime dedim ki sen ne yapacaksın beni oraya bırakıp evimize uzak
bi daha git gel mi yapacaksın arkadaşlarımla takılırım dedi
bu arada şu anda da annesini ve teyzesini götürüyor beni almak içinde geri dönecek
küçük görümcem kvalidesiyle altlı üstlü oturuyor gidip orada oturabilir eniştesiyle ama istemiyor
bende kadın kadına onların ortamına girmek istemiyorum çünkü hoşlanmıyorum onlarla kadın kadına oturmaktan büyük görümcemde orada olacak haliyle
böyle bir durumda var zaten tatsızlık var aramızda gitmek istemiyorum diyemiyorum ne yapıcam bilmiyorum mafoldumben

Pasaklım üzme kendini sıkma canını...
Herşey her zaman iyi gitmez.. Bazen bu kavgalar birbirinizin değerini anlamanıza da yarayabilir..
Aslında düşünüyorum da neden insanlar sahip oldukları güzelliklerin değerini bilmiyor..
Allah bir yuva nasip etmiş bir birliktelik nasip etmiş size... Mutlulukların en güzelini yaşamanız gerekirken neden sorunlar içinde boğuşuyorsunuz
Biraz alttan almayı hoşgörülü olmayı bilmek gerek galiba..
Sorun ne bilmiyorum ama inşallah düzelir. Aynı evi paylaşıp aranızın açık olması kimbilir nasıl mutsuz ediyordur seni :gitme:

günaydn kızlar ..
pasaklım boşver kçk gormcenle sorun yoksa git byk olanı grmezlkten gelirsn ama çok rahatsz olucam diosan kçk gorumcene durumu anlat seni anlayşla karşılayacaktr

duyguşum biz sürekli böyleyiz sürekli kavga ediyoruz sürekli evde tatsızlık oluyor işte böyle bi kaç gün aramız iyi oluyor nasıl mutlu oluyorum nasıl seviniyorum inan anlatamam
ama al işte yine mutluluğum kısa sürdü dün akşamdan beri aramız bozuk

kardelencim asla ona böyle bir şey demem neden ablasından hoşlanmadığımı oda biliyor gizli saklı bir konu değil ama anlayışla karşılama konusuna katılmıyorum o yüzden hiç bir şey söylemem ona

anladm canm benm o zamn eşine bişi demiceksin ve gideceksin hiç bişi yokmş gibi davranıp sozlerine cvp verme emin ol sen kazanrsn orada yaşarsan olmsz bişi gorme dyma eşine aktarma mutluluğn daim olsn ..

büyük görümceyle sorun ne kuzum?

ben çıkıyorum kızlar :gitme:
öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
iyi hafta sonlarıkaydirigubbakcemile5
beni üzleyin arada bir anın kulaklarımı çınlatın emi
çokta yazmayın sonra okuyamıyom
-tatlicadiarzu-

büyük görümceyle sorun ne kuzum?

çok uzun canım ya belki bir gün tekrar bir araya geldiğimizde dertleşiriz burada yazmak istemiyorum :çok üzgünüm:

tamam inci çiçeğim sen meraklanma Şeniz saat on iki oldu hala kimse gelmedi zaten :mymeka:

iyi bak kendini ağırdan alınca aklı başına gelmiş kaçan balık kovalanır ya her zaman..neyse bu da ona ders olur.Bir daha seni öyle görmemek için dikkat eder kendine neyse artık fazla uzatma yumuşa artık.konuşup hal olsun sonuçta insan sevdiğine ne kadar uzak kalabilir ki demi?

pasaklıcığım üzülme ya inşallah hal olur canım.
ya öyle oluyor maalesef yeni evliyken küsüp ayrı yatmamızı eşler umursar..gönül almak için ellerinden geleni yaparlar..
ama zaman ilerleyince pek takmıyor görünürler...ama onlar da aslında kafalarına takıyorlar da belli
etmiyorlar işte.geçer inşallah uzun sürmez

tamam kuzum..şutarafagitti
lady nerde yazlığa gitti mi bu haftayerimseniben

bilmiyorum ki canım yazlıkta da olacaktı ama fisfisfis

eşim aradı şimdi sana bir sürprizim var dedi
içimden dedim noluyo ya tartıştık diye bişi mi düşündü acaba
meğer annesi teyzesi falan gitmemiş henüz görümceme beni bekliyorlarmış :1shok:
eşime demişler iki kez git gel yapma bekleyelim miray gelsin beraber gidelim
sinirden kudurdum ama bişi diyemedim yaa ne biçim sürpriz bu böyle
oturdum ağlıyorum burada senağlama senağlama senağlama
keşke götürseydin annenleri ben eve gidip duş alıcam hazırlanıcam falan dedim
söylemiş eşim ama olsun beklerlermiş aceleleri yokmuş dedi
bu ne yaaa ooof nefret ediyorum bana böyle emri vaki yapılmasından kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

ben çıkmak üzereyim kızlar bugün doğru düzgün kimse gelmedi ama napalım
günüm kötü başladı sanırım bu gidişle de kötü bitecek mafoldumben

canım benim ya sen çok iyisinn
çok ince düşünüyordun karşındakini üzmemek kırmamak için
ama ama eşin neden seni üzüyorr
anlasın seni kırdığını üzdüğünüü
mutluluğun kısa falan sürmesinn
hep mutlu olursun inş dua etcem senin için canımm

emrivaki neden yapıyorlar ya ana gitsin anneler işte kötükedihüso
benimde int gitti
aklım hem sizde kaldı:çok üzgünüm:
patron tepemde sürekli işverdi
okadar yoruldum kiii:çok üzgünüm:

ben çıkmak üzereyim kızlar bugün doğru düzgün kimse gelmedi ama napalım
günüm kötü başladı sanırım bu gidişle de kötü bitecek mafoldumben

öyle söyleme:çok üzgünüm:
inş güzel biticek günün:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…