işallah o adamı adam gibi adamı tez zamanda bulursun cumalar hurmetıne yarabbım...
canım arkadasıma en ıyısıne ver....
ayy duygucum amın canım allah razı olsun
allah ne verrse en hayrlsıını versın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işallah o adamı adam gibi adamı tez zamanda bulursun cumalar hurmetıne yarabbım...
canım arkadasıma en ıyısıne ver....
sevgı kımdı banlandı
iyiyim sanki prensesim... Böyle bir şaşkınlık var üstünde.. Böyle hiç bişi yapmak istemiyim... Uyumak istiyorum sadece.. Bu bitkinlik dışında iyi gibiyim...bende sevıyom hepınzıı:kedi:
sevıyom dıcek adam yok barım sıze deyım:umursamaz:
Şeniz
naber duygum
cix degil :kendide patron olunca alinan üye:
:1closedeyes:
hayırlı cumalar canlarım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hayırlı cumalar canlarım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Şenizhayırlı cumalar canlarım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyiyim sanki prensesim... Böyle bir şaşkınlık var üstünde.. Böyle hiç bişi yapmak istemiyim... Uyumak istiyorum sadece.. Bu bitkinlik dışında iyi gibiyim...
Sen nasılsınn? Şeniz
Alınma istisnalar kaideyi bozmazkaydirigubbakcemile3 sen kendini nadir kısma at :hulya:
iyiyim sanki prensesim... Böyle bir şaşkınlık var üstünde.. Böyle hiç bişi yapmak istemiyim... Uyumak istiyorum sadece.. Bu bitkinlik dışında iyi gibiyim...
Sen nasılsınn? Şeniz
bende ıyım canım bugun erkencıyım normalde hala uyumam lazımmirmirmirmir
bazen olur ole ısteksızlık halı..baska bıse olmazsında yerimseniben
Alınma istisnalar kaideyi bozmazkaydirigubbakcemile3 sen kendini nadir kısma at :hulya:
anam bir duygu daha çıktı kaydirigubbakcemile3 hoşgeldinn
ayy duygucum amın canım allah razı olsun
allah ne verrse en hayrlsıını versın
kaydirigubbakcemile5 Şenizanaaaaa...adasım bende aynısı dedımdı........:roflol::roflol:
kahvaltı ettımde geldım ondan yazamadım
cıftlık ekmek yarısı yapmıstım evde yedım cıbık kraker yedım armut yedım
ohhh kılo alcam yaa
duygu canm nasılsn
ya başımı alıp gidesim var hee... Şöyle uzak yerlere sıkıldım bugün nedense gamyoncuiremsu
kardelenimm 3 duygu var hangimize soruyon kaydirigubbakcemile3