ya arkadaslar ben anlamaıyorum ınsanalar neden kendılerını gızleme geregı duyar hanı tamam ozelını dokmesın ortaya sayfalarca album yapmasın zaten buna hıc gerek yok ama cısmını hafzıda canlandırmaya yarayacak bı foto neden cok gorulur kı ınsanlar burda fıkır ve duygu paylasımında bulunuyor ıllakı herkesın kendıne gore bı sebebı vardır saygı duyarım ama ben bı sakınca gormuyorum
senin icin sakincasi olmayabilir,benim icin var..ben buraya eklemek istemiyorum..ya arkadaslar ben anlamaıyorum ınsanalar neden kendılerını gızleme geregı duyar hanı tamam ozelını dokmesın ortaya sayfalarca album yapmasın zaten buna hıc gerek yok ama cısmını hafzıda canlandırmaya yarayacak bı foto neden cok gorulur kı ınsanlar burda fıkır ve duygu paylasımında bulunuyor ıllakı herkesın kendıne gore bı sebebı vardır saygı duyarım ama ben bı sakınca gormuyorum
ama ama ben goremedım sılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zemuszemussıla arkadaş listesinde ekli değilmişiz
şimdi fark ettim ondan mı göremedim..sana teklif yolladım canım
senin icin sakincasi olmayabilir,benim icin var..ben buraya eklemek istemiyorum..
alintida yapilmasa,kimse kaydetmesede istemiyorum..inatmi? inat..
fesatlikmi?fesatlik..giciklikmi? giciklik..sevmiyorum eklemeyi,ekleyene saygi duyarim yorumumu yaparim bitti gitti şakkıdı
bidaa ekliym duuuuuuuuuurr kaydirigubbakcemile3
zemuszemus
profilime bak orda albüm var kaydirigubbakcemile2ya ben ne beceriksizim bugün nerden bakacağım sıla göremedim..orda albüm neyim yok....
anlamadım:gitme:
gördümmmm
Maşallahhhh
canim tskler opuyorumnanaktan
diger resimleri eklemek istedim ama bidmap diye eklemedi siteklava:
Bu ne beee s&s çok kötüsün
Iyhhh tipe bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk korkmamak mümkün değil
öledir güzeldir :roflol:
nold nan baktinizmi resme ?? albümü silecegimde :kedi:
Baktı k yane ben baktım
onlarda bakmıştır herhade kaydirigubbakcemile2
bencede :lepi:
albümü gördüm şimdi canım
biz adlı albüm o senmisin hakketten ya.....neden şaşırdın diyeceksinde
benim teyzemin kızı sandım.........acaba oda burda dedim...
ya tıpkı ikiz gibisiniz insanlar çift yaratılmış derlerdi.....
bir an yoksa o senmisin dedim ama imkansız ya bu kadar benzerlik olamazakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?