almanyaya geliyorlar..ben avukatligi biraktim,hani hic calismiodum ya zaten hep KK daydim ya..simdi profesör oldum bi makine icat ettim öf görme..hamile olmak isteyeni hamile yapiyor,almanci olmak isteyeni almanci yapiyor..seni ordan buraya isinliyor ha bide cok iyi bi yani daha var, bele$ bele$ :roflol:
edaaaaaaaaa akannehir sana iki adım be ne uzağı
o kim la tanımaayrum ben öle birini aman uzak dursun bizden kaydirigubbakcemile3
aaah aaah çok zor be sılam, hepsi umutsuz vaka, bi cacık olmaz, üzülüyorum çok yaa:çok üzgünüm: :roflol: :roflol:
hahahahaha sıla valla mı la :roflol: :roflol: :roflol:
hoşgeldinnŞenizyoruldummmmmm:sinifsinif:
delikafaduldendelikafaduldenhaklisin bi isim bulamadim,düsünmem lazim fisfisfis
:roflol:
bulurum bu aksam elbet bisey delikafadulden
hala ne duruyon meelini okusana nan :ecrin_bebek:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
sıla benıde ışınla benide ışınla......bu bulucucakların içine.....bende buluşmak istiyorum birileriyle.........:dance::dance::dance:
Malesef tüm klinik araştırmalar onun temizlenemeyeceğini gösteriyor. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nihahaha orasi da dogru mikrop iste naparsin :roflol:
yoruldummmmmm:sinifsinif:
:lepi::lepi:niye la :roflol:
bizde gülmekten yorulduk :lepi:
vereliniortakvereliniortak:roflol::roflol::roflol::roflol:
sıla benıde ışınla benide ışınla......bu bulucucakların içine.....bende buluşmak istiyorum birileriyle.........:dance::dance::dance:
tamam seni bura ,baskalarini cehennemin dibine isinliyalim makine bi kere calismisken ise yarasin demi hihoyyyt
olm anlamaya calısıyom ama yok okuyom ama boşa sankım cok yoruldum cok
alısverısten geldık anamla
poşetlerden öldum
özet gecın bee
ne buluşması ne hamılesı ne mısafrı
ne domestos ne baska bisey yarar.. mok cukurunu temizler onu yine temizlemez bu ilaclar :1closedeyes:
hadi kizlar ben kacar..kocam evde,pardon kocalarimmiydi..bende yalan anlata anlata unutmusum ne dedigimi -tatlicadiarzu-
yok yok kocamdi evet dogru :roflol:
tamam seni bura ,baskalarini cehennemin dibine isinliyalim makine bi kere calismisken ise yarasin demi hihoyyyt
size uzak olm :kedi:
bı mok anlamadım eda
okumaya devam edım
443.teyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?