- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
edanın yanındakı kım nan
kelebenk mı yosammmm
ayy herkes muthıs keske bende olabılseydımmmmafoldumben
Seçtik sade şık bişi oldu pasaklım. Ama nedense pahalı geldi bana. 100 tanesi 85 tl. Hemde gayet sade. Annemde bir kere oluyor boşver kızım dedi. 250 tane sipariş verdik. Hafta sonu da kıyafet için provaya gideceğim. Resmini geçer koyarımzemuszemus
Böcüün ayakları yere basmıyordur ben bile nişanda bu kadar heyecanlıysam kim bilür o nasıldır
Günaydın canımmmmm
didiyom :sinifsinif:
gitme beeeee :sinifsinif::sinifsinif:
kanka dur nan nereee bende gıdemedım ama olsun napalım
benım düğüne gelırsınız demı
ben size küsümm aslında haberiniz yokkkkkkk:kedi:
Bize gelen katolog bayağı pahalıydı en uygunları bunlardı. Dediğin gibi sonuçta atılıyor ama ne yapalım. benimkinin tanıdığıymış zaten. O yüzlü fiyatlardan %30 indirecekler. Bakalım hayırlısı artık. Benim annem babam da nasıl iyi davranıyorlar bana bir görseniz. Evlenip gitcem diye üzülüyor annem. Haklı çünkü ben onun tek çocuğuyummafoldumbenpahalıymış
bızımkı 100 adeetı 25 tl cnm:lepi:hem zaten atılıyo sonra gerek yok bıde aşkımın durumu yok zatenmafoldumben
ayy suan heycan yok
bugun aşkım gelcek gene onu görcem:asigim:
heycan yok suan ama annem sureklı ağlıyomafoldumben
lady haber etmiş bizlere ziyaretçi msjı yazmış. Biz mi farkedemedik acep?didiyom :sinifsinif:
ama olmazki hem kimse de senin numaran yokmuş napakk CADIARZU
ama aklımız çok kaldı ya geldiyse falan diye:gitme:
Bize gelen katolog bayağı pahalıydı en uygunları bunlardı. Dediğin gibi sonuçta atılıyor ama ne yapalım. benimkinin tanıdığıymış zaten. O yüzlü fiyatlardan %30 indirecekler. Bakalım hayırlısı artık. Benim annem babam da nasıl iyi davranıyorlar bana bir görseniz. Evlenip gitcem diye üzülüyor annem. Haklı çünkü ben onun tek çocuğuyummafoldumben
lady haber etmiş bizlere ziyaretçi msjı yazmış. Biz mi farkedemedik acep?
ama ama ama ama kimse nomu istemedı okadar sitede pekledım laydide glemedı akşamda facede gelmedi -tatlicadiarzu-
Burcums gelmiş faceden konuşmuşşsunuz
eee zaten site kötüydü biliyorsun bu arada suç bizim değil Kazenin Şeniz
Site kötüydü napalım konuşamadıkkaydirigubbakcemile
lennnnnnn burcuyla ben daha dn konustummm buluşma bittiktn sonra yneeeekafamçokkarıştı
alışverüş delüsü.... kaydirigubbakcemile3koş indirimler kaçıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?