Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
taam yavrılarım ben hepicinizi sarıcam sarmalıycam hepinizin abisi
öhöm pardon ablası olcam söz:jeyyar:
nen genede atın bişiy mesela kapalımıyım açıkmı bunu bilin bakiim:1ninca:
hımmm anladım bitanem Tmm şikayet ettim zaten
Gerçi yine çıkmış yazıyor çıkıyor kaydirigubbakcemile
onlar senin görmediğin yerde ağlamışlardır canım sen üzülme diye ben diyeyim sana
bende senı:hulya:Şenizyerim seni ya :asigim:
:
ağlamadı işte bilmiyoruum :umursamaz:
evleneceğim zaman bi tek babaannem ağladı nikahta da babaannemle halamı gördüm ağlarken o kadar
ne annem ne babam ne kardeşim hiç biri ağlamadı mafoldumben
-
Şeniz:asigim:sen de benim için çok farklısın aynen bende senle sabaha kadar konuşsam sıkılmam...tonton ablam ol sen benim mıncıklayıp öpebileyim Şeniz
muhafazakar da ne demek biz nasılız yani :ecrin_bebek:
sende benim için farklısın Şeniz kanım çok sıındı sana :asigim:
sabaa kadar sohbet etsem sıkılmamburda herkes öyle
![]()
pasaklım benimde ailemden kimse ağlamadı benneyaptımki
daha doğrusu bana çaktırmamışlar(babam çok durgundu o gün senağlama sonradan öğrendim ağlamış senağlama )
bi tek annem nikahtan sonra ben arabaya binerken ağladı senağlama
sonra ben salya sümük tabi senağlama bak şimdi yine üzüldüm senağlama
arabada da kağıt mendil neyim yoktu zümüklerimi kocamın süs mendiline silmiştim sonrada gülme krizine girmiştim kaydirigubbakcemile3
ama evliliğimin 3-4 ayı kendimi "ben niye evlendim ki, anneme babama ihanet ettim" tiriplerinde geçirmiştim benneyaptımki
annemde evde öyleymiş abim arayıp annem ağlıyo ne zaman geliceksin diyodu ki ben her hafta 2 gün orda olduğum halde senağlama
en son annemde 9 gün kaldım ben geleceğim zaman yine durgunlaştı senağlama yerim nan ben annemi :çok üzgünüm:
semooooooooş hoşgeldiiiiiiinn opuyorumnanaktan
sıpaaaydiiii :jeyyar:
yemekteyiz programı Antalya daymış şimdi açtım izliyorum