Keleboş hepiniz benii unuttunuz... Öliyrum haberiniz yokmafoldumben Çok hastayım ben gidiciyim sanırsammafoldumben
Lady yaşıyon mı diye bi kapımı tıklatmıyon! Ateşler içinde yanıyorum... Öksürüyorum, gribim daha ne olsun... :gitme:
Keleboş hepiniz benii unuttunuz... Öliyrum haberiniz yokmafoldumben Çok hastayım ben gidiciyim sanırsammafoldumben
Lady yaşıyon mı diye bi kapımı tıklatmıyon! Ateşler içinde yanıyorum... Öksürüyorum, gribim daha ne olsun... :gitme:
:roflol: :roflol: :roflol:
tamam tamam kızmadım
ona da tamam sölim de gelsin :icecream:
soguk hava diyom ya
onu biz açamayıs guzum kimin açacaanı biliyon sen :1ninca:
noldu bebekim neden triplerdesin bakem Şeniz
nadar açgözlüsün la lülülülülülü
sen bilmessin nece olduunu hihoyyyt
karıştırma orasınıııı gerenksiz şeylerden bahsetmeee yasakkelime kaydirigubbakcemile3
Dipçik gibin he kaydirigubbakcemile3 balın içine limon sıkıp içeyim mi keleboş?nen sus ALLAH korusun :mymeka:
ağzını hayıra dötünü bayıra aç:dilcikar:
nen benim meşhur tarifimden yap:teselli:
ballı limon dipçik gibin olursun bebem:1hug:
Nasıl sık gelem kurs iş ödev e koca adayı sonra ev hepsine zor yetiyom... Kalan zamanlarımı da buraya ayırıyorum... ne zaman dinlenmeye fırsatım olacak çok merak ediyorum doğrusu.. Ben nömeramı msj atarım saaaŞenizama sen sık gelmediğin için işlerin var sandım ben :gitme:
yoksa sorardım ya
hem telefonun yok bende arayacam :dilcikar:
kocasına çalışacak
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayy bu ne dıo yaa dedımçok geç yazıyorum müdür basıyor sürekli
internet yasağı koydu
çok fazla giriyormuşuz görürse gözlerimi oyar valla
onun için kusura bakmayın
karıcım canım hakkına hayırlısı olsun bitanem
inşalllah kıymetini bilir
öptüm hepinizi kendinize iyi bakınn
yok ctesı son ama yarın gelmem sanırımeneeee yarın sonmu işin :gitme:
Böcük evlendikten sonra çalışacan mı?
kocasına çalışacak
gel misafir gel
nömerammı var sende laelaelaelaelaeNasıl sık gelem kurs iş ödev e koca adayı sonra ev hepsine zor yetiyom... Kalan zamanlarımı da buraya ayırıyorum... ne zaman dinlenmeye fırsatım olacak çok merak ediyorum doğrusu.. Ben nömeramı msj atarım saaaŞeniz
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 daimi işçi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
orası kesın
brovnı varya benı ceyıs topıcındede buluyo yaa
hala yazmamış bısı ınsan bı mrb yazar msj sayısı 0
mısafrler yazmaz ancak takıp eder kaydirigubbakcemile
Dipçik gibin he kaydirigubbakcemile3 balın içine limon sıkıp içeyim mi keleboş?
Nasıl sık gelem kurs iş ödev e koca adayı sonra ev hepsine zor yetiyom... Kalan zamanlarımı da buraya ayırıyorum... ne zaman dinlenmeye fırsatım olacak çok merak ediyorum doğrusu.. Ben nömeramı msj atarım saaaŞeniz
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 daimi işçi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benımkı aradı şarkı söyledı kapattı bişi demeden
ahh ahh kocam olamadan kaybettım garıbımı:sinifsinif:
Lady özelden msj atam dimek istedim bacımm:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?