Cesur ve Güzeller

kızlar bir sorum var.....
ceyiz sapıgı böcügün dantellerini gördüm süper hepsi......
bide bu telaş var dimi....... saolsun annem ilgilenir....benin aklıma bir şey takıldı.....
benim mutfak takımım var hazırda var annem dantelde yaptırmış.......köşeye biko olcak....
sorum şu........bu biko renkli iplemi yapılsa yoksa sade beyazlamı......
yada bu köşe dantellerin altına renklı kumaş koyuyorlar ya.....öyle kumaşmı konsa......
nasıl güzel olur sizce......
ya ben anlamıyorum bu ince işlerden geçen annem sormuştu nasıl yaptırayım diye size bi tanışayım dedım.....kuşlarım.......

o bıko deıl piko:1closedeyes:
hayr bence mutfak takımında o kenar ıplerı beyaz olsun benımkıının resmını hemen koyabılırım ıstersen
yok kumaşta koydurma cnm
zaten dolaptan sallancakya altı görunur:lepi:

resim107s.jpg

böcük saol canım pisim.........

bende kumaş işini pek aklım sarmamıştı......zaten....renklı iple piko olsun demiştim ........senin danteller varya uste turuncu gibi olan benım köşede o dantelin modelinden....

ben renkli iple olsun çicek işlemesi olmasın sade olsun demiştim seninkinde çiceklerde var güle güle kullan......pisim

o bıko deıl piko:1closedeyes:
hayr bence mutfak takımında o kenar ıplerı beyaz olsun benımkıının resmını hemen koyabılırım ıstersen
yok kumaşta koydurma cnm
zaten dolaptan sallancakya altı görunur:lepi:

aynı şeyi yazacaktım böcük yazmış duygularımın çıkmazı :lepi:

ebruli seni hep aramızda görmek isteriz, buluşmalarımızda da burada inşallah kaydirigubbakcemile2

kısçeler ben çıktım yarın sabah görüşürüüüüsss :hulya:

böcük saol canım pisim.........

bende kumaş işini pek aklım sarmamıştı......zaten....renklı iple piko olsun demiştim ........senin danteller varya uste turuncu gibi olan benım köşede o dantelin modelinden....

ben renkli iple olsun çicek işlemesi olmasın sade olsun demiştim seninkinde çiceklerde var güle güle kullan......pisim

hangısı hacı turuncu olanCADIARZU
mutfakta sade daha hoş olur
dığerlerının sarılmasında adama bırakın onlar daha ıyı anlar mesela göbeklı takımın var mı hanı benım altına morlu kumas konulandan
onu eskıden ortasını boş bırakıp yapıyorlardı yanı o mor kumasın altı boş olcak sekılde
ıcınede işlemelı saten yorgan koyuluyor ve yorgun gozukuyordu
adama dedımkı burası bu renk olsun mor ıcııne ne yorgan koyarsam koyam gorunmesın
:lepi:

ben burdayım daha çalışıyorum. Mesai yapmam gerekecek sanırım aldım akşam akşam kötü bir haber:(

pisim......senın ıkı takımın aynısıda var bende o gobeklı takım beyaz aynısı var evet .......
benımde öyle yorgan rengıne göre yapıldı......
benım dedıgım turuncu gibi olan en üstteki ıkı yanda yaprakları var ortasında çicek o modelim köşesi mutfak takımımın modeli ayrıca pembeden pike takımıda yaptırmış annem aynı senın modelden....
iyi bende sade yaptırayım beyaz piko olsun.......
saolun kuzular.......

benim mesaim 6 da biter aslında ama bu akşam çalışmam gerekiyor. Şu kk kupamla bir kahve içiyim bari:)

uyy havanı yesınler:ecrin_bebek:

ben açıktım yaa
eve gtcem iççamasrlarımı gıyyıp gelınlık provama gtcem
ayakkabımıda görumcemın eşı yapmış ama gıdıp alamadım evde bı ayakkabım var artık provada onu gıyerım
onemlı olan yukseklığı zaten:delphin:

uyy havanı yesınler:ecrin_bebek:

ben açıktım yaa
eve gtcem iççamasrlarımı gıyyıp gelınlık provama gtcem
ayakkabımıda görumcemın eşı yapmış ama gıdıp alamadım evde bı ayakkabım var artık provada onu gıyerım
onemlı olan yukseklığı zaten:delphin:

modeli nasıl merak ettim gelimligin......fisfisfis

Back
X