Cesur ve Güzeller

kızzzzllaaarrrrrrrrr!!!!delikafadulden
iş için başvurduğumm bi yer vardı aylar önce şimdi aradılar salı günü çağırıyolar görüşmeyeeeeeee!!!!!!
çok şaşırdımmmm!!!

iş için başvurduğumm bi yer vardı aylar önce şimdi aradılar salı günü çağırıyolar görüşmeyeeeeeee!!!!!!
çok şaşırdımmmm!!!

eee hayırlısı olsun güzelim. İnşallah güzel geçer de olumlu sonuçlar alırsın.

yok tatlım ben sütsüz şekersiz zift gibi birşey içiyorum:)

ay bi ara bende öyle içiyordum çevremdekilerin zoruyla sütlüye alıştım

aramızda kalsın, arada hala içerim öle kahve :1ninca:

çok şaşırdımmmm!!!

ayyy hadi gözün aydın derinim inşallah hayırlısı olsun :Saruboceq:

kızlar gelmiş kaçmış bile şimdikde öğlen arasıı

herkese afiyet olsun şekerler

-tatlicadiarzu-

derincim öncesinde yapabileceğimiz birşey var mı senin için? Ben ıK ekibi ile çalışıyorum aklında olsun:)

teşekkür ederim pasakılımm!:1hug:
bakalım nolcekk?
nasıl olcekk?
beni artık pek beğenmiyolarr evlii çocuklu deneyimsiz üniversite mezunuuu!!!kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 beğenirler kuzum beğenirler, Rabbim hepimize hayırlı iş kapıları nasip etsin inşallah benim azcıkta olsa deneyimim var, çocuğum yok ama yine iş bulamıyorum :gitme:

:roflol: :roflol: :roflol:

yav ben herkeşler gitmiştir diye yazdıydımmm :kedi: :kedi:

yok ben iş yerinde öğle yemeği yemiyorum, bişiler yiyeceksem masamda atıştıyorum
o yüzden hep buradayım kuzum :lepi:

derincim öncesinde yapabileceğimiz birşey var mı senin için? Ben İK ekibi ile çalışıyorum aklında olsun:)
çokkk teşekkür ederim canım!:1hug:
iş görüşmesine giderken neler yapayım sence?
ben bu konuda çok deneyimli değilim muhasebe bölümüne başvurdum eşim öğretim gör. uzmanlığı muhasebe biraz onunla program çalışacağımmm!
dış görünüşe dikkat edeceği onlar almak isterlerse olur zatenn diyorumm ben!

derincim öncesinde yapabileceğimiz birşey var mı senin için? Ben İK ekibi ile çalışıyorum aklında olsun:)

ebruliii nerede çalışıyorsun :kedi: bende iş arıyorum ama bulamıyorum geçici olsun die sekreterlik yapmaya başladım kriz bana vurdu
1,5 sene oldu sekreterlik yapıyorum başka iş bulamadığım içinde çıkamıyorum :gitme:

çok şaşırdımmmm!!!

Tekrardan meraba kısçeler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hayırlı olsunn derinimmm Şeniz

benide dün akşam kariyerden bulup aradılar ama tanıtım ajansıymış 3 hafta sadece hafta sonları 11-8 arası tanıtım hostesliğiymiş, doğru düzgün iş bulabildiğim yok zaten :1no2:
aslında evde oturmaktan iyidir diye kabul edecektim ama kocam pazar günü çalışmıyor başka planlarımız vardı ve kocamda amaan boşver yat aşşa diyo akannehir ayakta durucaksın yorulacaksın ne gerek var diyo fisfisfis
ya ben niye iş bulamıyorum acaba CADIARZU
bu arada ladym nerde ve böceğim bugün izin aldı sanırım :1ninca:

Son düzenleme:
canım özel bir klinikte proje koordinatörüyüm. Ancak benim bütün projelerimi insan kaynakları takip ettiğinden sürekli onlarla çalışıyorum. Ekibimizde zaten insan kaynaklarına eğitim veren bir ekip.Pozisyonlar aklımda olsun ki haber vereyim size olası durumda.

Canım iş görüşmesine mümkün olduğunca klasik git lütfen. eğer ilk görüşmense asla maaş konusma. Sadece şartları konuş. Onlar seni seçeceklerse sende değerlendireceğini söyle. aylardır arayan ama bulamayan hemen teslim olmuş asker görüntüsü itici geliyor. zamanlamanda çok önemli. Tam saatinde gitmene çoookkk dikkat edecekler. Unutma muhasebe= para takibi. Yani zaman. burayla birleştirebilirler bile:) Mümkün olduğunca vucut dilini kullanma.Muhtemelen işe alımı daha once vucut dili eğitimi almış uzmanlar yapacaktır. Artık hepsi biliyor. ara ara yazacağım sana.

gunaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnn :roflol: :roflol: :roflol:

çok iyiyim bugun yaa -tatlicadiarzu-

ebruli pro üye olmuşun hemen kaydirigubbakcemile5

evde temizlik yapıyoruz kocemle eğlene eğlene :icecream:

gunaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnn :roflol: :roflol: :roflol:

çok iyiyim bugun yaa -tatlicadiarzu-

ebruli pro üye olmuşun hemen kaydirigubbakcemile5

evde temizlik yapıyoruz kocemle eğlene eğlene :icecream:

canım katkım olsun istedim kulübe. hosgeldin ver eniştenin eline bezi, sen arada bak buraya!

:1ninca: ladym nerden çıktın sen akannehir
niye evdesin özel bi sebebi varmı :jeyyar: :hulya:
kolay gelsinn :icecream:

milli piyanyodan çıktım :icecream:
he var :jeyyar:
hastayım dedim gitmedim :tomato:
kocem evdeyken onunla vakit geçireyim ama dimi sositososito

ebruliiiiii bi ses ver
facede bi sürü var senden :delphin:
hankisini eklim -tatlicadiarzu-

Back
X