Cesur ve Güzeller

sende gezicen ladymmmm zemuszemus

evet yaa bu durumdan hiç memnun değilim
mutfak derdi ayrı ne yapıcam ne yiicez evin derdi ayrı temizlik istiyor ev, ütüler oluyor oof off :gitme:

evet canım sadece patates, istersen halha halka soğan da doğrayabilirsin altına güzel oluyor
küp küp doğruyosun patatesleri bi kapta kremayla baharatlarla karıştırıyorsun atıyorsun fırına kızarana kadar pişiriyorsun süper bişi oluyo :lepi:
emoşş yermi kiii??
bir deneyeyima.s baharatını az atarım ben genelde sebze tavuk falan karışık fırına atıyorum!

çok şükür bitti diyelim ama çok uzun sürdü gerçi dert bitmez ama ailemin annemin babamın yüzlerinin gülüyor olması şu an için yeter bana

sende gezicen ladymmmm zemuszemus

yarın mecburıyetten gezıcem kaydirigubbakcemile3
günü seviyorum ortam gzel
akşam dgunu için pek istememiştim
evde olmayı tercih ettim
çünkü sabah dr a gitcem ordan anneme gitcem bana elbise dikmiş onu giycem orda da karsıya güne gitcem
karsıdan kalk bu tarafa gel halim kalmaz dgunune ama davet edince mecbur gitces yerimseniben
bugun iyi olsaydım sınemaya gidicektik olmadı pazara kaldı :ecrin_bebek:

lady nan kimlerle görüşüyon bakim face de
burcu ve filisle görüşüyom kk dostluklardan
sedoşta vardı galiba adını unuttum ya :bbo:
çok şükür bitti diyelim ama çok uzun sürdü gerçi dert bitmez ama ailemin annemin babamın yüzlerinin gülüyor olması şu an için yeter bana
çok şükür :Saruboceq:
bak ya ne güzel sevindim valla
ben msnde rastlayamıyorum bir türlü
umudu kesmiştim gerçi onlar beni unutmuşlardır bile

msn açamıyorum ben o yuzden face yetiyo bana :ecrin_bebek:
bi yükleyemedim gercekletirilemiyo diyo :gitme:

sağol derinciğim bu yaz en kötü günlerimi geçirdim bir türlü bitmek bilmedi anca toparlanabildik
kimseye anlatamadım derdimi dilim varmadı bir türlü

yeşşim çok merak etmiştim ne olabilir diye
eşinin ailesiyle sorunlar vardı ondlar değil dyince üzülmüştüm

derin sultanpapağanı onnar:ecrin_bebek:

bende bir bakayım face o zaman lady bir kıyak çek bakayım
müsait olduğun bir ara özele at bana kıslara tabe kendini de bir bakayım face

sevgilini ara alsın seni :jeyyar:

biliyo musun Lady sevgilim 20 gün önce arabasını park ederken bir anda tutuştu. Allahtan birtaneme birşey olmadı. Ölüyorum sandım onunla yaaa. ayyyy çok fenaydı!

Şimdi arabası yok:( Sanırım ctesi alıyor. Beni almasına gerek yok aslında benim şirketin arka caddesinde oturuyor. Ben acaba mahsur mu kalsam bu akşam ne :)

eşimin ailesiyle sorun bitmiyor ki bebem onlar değil di
bu bizimkilerle ilgiliydi
sonra dedemin annemin amcamın sağlık problemleri çıktı
şimdi düzeliyor herşey
o zaman herşey üstüste gelmişti
canım kanım kardeşim üzdü bizi

biliyo musun Lady sevgilim 20 gün önce arabasını park ederken bir anda tutuştu. Allahtan birtaneme birşey olmadı. Ölüyorum sandım onunla yaaa. ayyyy çok fenaydı!

Şimdi arabası yok:( Sanırım ctesi alıyor. Beni almasına gerek yok aslında benim şirketin arka caddesinde oturuyor. Ben acaba mahsur mu kalsam bu akşam ne :)

:1shok:kafamçokkarıştı
nası tutuştu yaa

hım yakınsınız sositososito görüşün o zaman :icecream:

Back
X