Bakalım BolSekerli'yi tanıyacak mısınız?
:kedi::kedi::kedi:
avatar aynı duruyo burcum:1ninca:
bol şekerli niyeki kafamçokkarıştı
cemre ablam, maillerde okumuşsundur. Bazı tanıdıklar beni KK'da tanıyorlardı ve sürekli profilimi ziyaret ediyorlardır bunlardan rahatsız olduğum için nickimi değiştirmeye karar verdim. BolSekerli ise şurdan geliyor.
Taksim'de kızlarla buluştuğumuzda ben kahveme yaklaşık 6-7 tane şeker attım (ben genelde öyleyimdir) :) Kızlarda bana nickini böyle değiştirebilirsin demişlerdi bende böyle karar verdim. :kedi::kedi::kedi::kedi:
iyide eski mesajlara bakarak gene bulurlar bitanem:1ninca:
bende çok şekerli içiyorum çok şekerli yapimmi bendeyerimseniben
Ay bulurlar de mi :gitme::gitme::gitme:
Amannn napim yaaa nereye kadar kaçacam sırnaşık şeysırnaşık şey
Abla sende mi ya, bende bi kendimi sanıyordum, ben inanılmaz şekerli içiyorum, çayı, kahveyi...
Kahve pek içmem içtim mi de böyle kaşık kaşık şeker atarım o yüzden dışarda kahve içmeye utanıyorum :kedi::kedi::kedi:
Sende çok Şekerli yapsana :1hug::1hug::1hug:
yeni üyelik alıp eskisini sildirebilirsin bitanem yani sıfırdan
kimseye söylemezsin bir kaç yakının hariç kimse anlamaz:1ninca:
sen yine fazla içmiyormuşsun ben çayı çok severim bir bardağa üç şeker atarım fincanı söylemiyorum bile düşün mafoldumben
Günaydıııııııııınnnn hihoyyyt
hoşgeldin sefelar getirdinŞenizŞenizŞeniz:dance:a.s.Nurancımmmm geldim bendeeee sositososito
Nasılsın nasıl geçti hafta sonunn zemuszemus
günaydınlarrrr...
mutlu haftalarrrrrr...opuyorumnanaktan
günaydınnnnnnnnn güzellikler
iyi bir hafta diliyorumm güzel süprizler yaşayın inşaallaahh
kolay gelsinn canım görüşürüz....opuyorumnanaktanbenim bugün çok işim var kızlar bitince gelirim tekrar hepiniz öpüyorummm görüşmez üzere Şeniz
nuranımm Şeniz Şeniz Şeniz
günaydınn hoşgeldinnn..opuyorumnanaktangünaydın kızlarrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?