Cesur ve Güzeller

NEYıNıZ OLDU SıPıDıııı
Allah analı babalı büyütsün inşallahh
ömürlü olsun canım

merhaba kızlar bugün işlerim bitmedi gelemedim..biraz da kaldı ama bir bakayım ddim..

hepiniz iyisiniz demi...olumunekankayizsmile

Duygucuğum ya tabiki üzülüyorsundur elinde olmadan ....
üzülmemek elde değil ama bence de hiç arama
sm küsürümün dediği gibi ailene anlat canım yada onun annesine söyle derdi ne imiş..

boş ver bak o kendi rahatını biliyor kafa dağıtmak için izmire gidiyor

sen burda kendiniyiyorsun...herkese hakkettiği kadar değer ver canım

nişanlın yaşıda küçük eğil bazı şeylerin sorumluluğunu bilmeli bence...

spedyy allaah analı babalı büyütsünn canıımm

derin geçmiş olsun canımm neyin vardı hiç haberim yokk

iyi akşamlar kızçeleeerr

merhaba kızlaaarr.... speddy Allah analı babalı büyütsün canım.. Hayırlı bir evlat olur İnşallah.

Duygucum sen hala neden kendin böyle bir insan için yiyip bitiroyorsun değiyormu yanii böyle bir adam için yaa... Ne demek ölmek sen kendine hiç değer vermiyormusun. Allah seni dünyaya getirmiş, türlü nimetler vermiş, can vermiiş, sen bir kendini bilmez yüzünden canından mı olacaksın bir de.. Biraz mantıklı ol seni isteyeneyi sen hiç isteme bu kadar değersiz görme kendini. Dünyada tek erkek bir o mu kaldı. Yazık değil mi sana seni üzmeye ne hakkı var.. Lütfen artık kendine gel ve kendi değerini bil çek elini ondan ilgidini kes onun yaptıklarını yap bak işine odaklan, arkadaşlarınla görüş göreceksin eçvrenle ilgilendikçe yavaş yavaş ilgin gidecek. Böyle biriyle hayat sürmez. Hayat çok kısa ve böyle harcanmaz inan ki... Sen mutlu olmak istiyorsan işe bu insan müsvettesinden ayrılmakla başla...

eeee geldik işte
uğur böcüğü hayırlı olsun hoşgeldin sende canm
Çok şeker olmuşşsun Resmini gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…