alışabildimi kuşkaydirigubbakcemile2merhaba nurancığımŞeniz
kısmeti buldukta yaşı tutturamadık:roflol:
yakışıklı oğlum kuşla oynuyor....kaydirigubbakcemile
evet hayatım ufacık bişey çirkinde :kedi:
allah nazardan korusun ömrü uzun olsun dört gözle büyüsün speediciğim
ablası hiç sevinmemiş bu duruma çok bellikaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
çirkinmilmaz:
çok şirinnnn:asigim::asigim::asigim::asigim:
nurancımmm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sipidim bu ne tatlı bişi yaaa Allah analı büyütsün maşallah ablası harbiden hiç sevinmemiş gibin
ya kızlar..........iletıye şoyle yazsam abartmış olurmuyum
hepınızın yorumlarını beklıyorumm ama........
------ÖLÜMSÜZ AŞKLAR VARDA ÖLMEYEN AŞIK VARMI GÜVENME GEMNÇLİGİNE ÖLEN HEP İHTİYAR MI-------
HADI Bİ ŞEY DEN NE OLURRRRRRRRRRRRRRR
nazar duası
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا""
وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ[/B]
çirkinliğini kapatıyor şirinliği eyvahedigeldismile
ya kızlar..........iletıye şoyle yazsam abartmış olurmuyum
hepınızın yorumlarını beklıyorumm ama........
------ÖLÜMSÜZ AŞKLAR VARDA ÖLMEYEN AŞIK VARMI GÜVENME GEMNÇLİGİNE ÖLEN HEP İHTİYAR MI-------
HADI Bİ ŞEY DEN NE OLURRRRRRRRRRRRRRR
Evet canım dün hastanede bebeğe yapmadığı kalmadı
Hiç istemiyor ama alışır herhalde eve geldiler bugün akşam üstü okuldan gelince bakalım
bu akşam ne eziyetler edicekalsanaalsanasmile
nurancımmm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sipidim bu ne tatlı bişi yaaa Allah analı büyütsün maşallah ablası harbiden hiç sevinmemiş gibin
çitosum bendende az önce kdv yi istediler onu hallettim şimdi gene aricam ödeme için bıktım valla
benim kuzenimde kardeşini hiç istemiyodu doğduğunda annesi bi iş yapmaya kalksın çocuğun üstüne oturuyomuş kızlar hep cadı oluyo galiba hatta bende 9-10 yaşlarındaydım o zaman teyzeme gittiğimde beni nöbete dikerdi zarar vermesin diye
üzerinemi oturuyorduakannehirakannehirbenim kuzenimde kardeşini hiç istemiyodu doğduğunda annesi bi iş yapmaya kalksın çocuğun üstüne oturuyomuş kızlar hep cadı oluyo galiba hatta bende 9-10 yaşlarındaydım o zaman teyzeme gittiğimde beni nöbete dikerdi zarar vermesin diye
nebilim kız nuranım içimden geldiği gibi yorumladım rüyamda seni görüyorum aldığın şeyin fiyatı ve şekli aklımda kalp şekli var ortada yorumlayıverdim işte
nebilim kız nuranım içimden geldiği gibi yorumladım rüyamda seni görüyorum aldığın şeyin fiyatı ve şekli aklımda kalp şekli var ortada yorumlayıverdim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?