burcuyu aradım memleketine varmış
şu an okuyamam bi başkasınınkini okuyorum diyo
cuma baslayacağımız için olur dedi
cuma tekrar arayacam kararlaştırıcaz
birazdan da özlemi ararım zemuszemus
sm793 de okucak zemuszemus az önce konustum
özlem açmıyo telefonu :mymeka:
nedense geçenlerde bu ad aklımdan geçmiştii...fisfisfisBeril :kedi::asigim:
kızlarrr kızımızın ismi kesinleşti opuyorumnanaktan
allah herkeseden razı olsun sızınde dıledıklerınız olsun
nedesem bılemıyorum laydım çok çok saolasın......:kedi::kedi::kedi:
Şenizgünaydın zemuszemus
naber sipiidiSelam Miile Günaydın
Derin beril çok şeker bi isim ismi ile yaşasın inşallah
bende çok üşüyom öğlen dr gitcemgünaydın kızlar çok üşüyorum hava çok soğuk stellam hayırlı olsun ismide çok güzel prensesinin adıyla yaşasın inşallah :Saruboceq:
ohh ne güzel oynamışın kaydirigubbakcemile2herkese günaydınlarrropuyorumnanaktan
kızlar nihayet burayada kar yağdı heryer bembeyaz pambık gibikaydirigubbakcemile3çocuk gibi kartopu oynadım zabahın köründe çok güzeldi sırnaşık şeykociki ikna edemedim kardan adam yapıcaktım kalkmadı bende kendi kendime oynadımkaydirigubbakcemile3stella canım adıyla yaşasın kızın çok güzel bi isim bulmuşunuz beril kulağada hoş geliyor hani:hulya:
kaç günlerdir hased ediyordum istanbula yağdı bura niye yağmadı diyealsanaalsanasmilemuradıma erdim nihayet:lepi:yeni üyeler hiç eksik olmuyor hala bayanssulusmile
Şeniz
naber sipiidi
heyecan var mıı :ecrin_bebek:
bende çok üşüyom öğlen dr gitcem
boğacım acii :ecrin_bebek:
ohh ne güzel oynamışın kaydirigubbakcemile2
ben işe gelene kadar oynuyom hep zaten -tatlicadiarzu-
hoşgeldin kız bune sinir anacım yavaş gel topik sallandı şiddetindensempatiksalakcinnihofffffffffffff geldm kimse yok mu huhuhuhuhhuhuhalsanaalsanasmile
hoşgeldin kız bune sinir anacım yavaş gel topik sallandı şiddetindensempatiksalakcinni
biz varık işini görmezminaniknanik
kaç günlerdir hased ediyordum istanbula yağdı bura niye yağmadı diyealsanaalsanasmilemuradıma erdim nihayet:lepi:
sen nasılsın müdire hanım bizi unutursun artıgın diyodum:1closedeyes:ama gelmişin Şeniz
annem görürde kimse yok zandım meğersem varmısss çıbık toplaşın annem yaa 2 muahbbet edek konusakalsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?