Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/333611-canim-oglum-cicileri-amp.html
kızlar FINDIK oğluşunun cicilerini eklemiş :asigim:mesaj attı bana bakın diye :asigim:
Nuranım günaydın iyi ki doğduuuun opuyorumnanaktan
Nice güzel yaşlara diyorum tatlım sana ve ikizin Nurcan'a
Günaydın nereus a.s.
Nuran günaydııın iyi ki doğdun nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara opuyorumnanaktan
günaydın merhabaa cumanız mübarek olsun fıstıklar a.s.
Günaydın nereus a.s.
Nuran günaydııın iyi ki doğdun nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara opuyorumnanaktan
günaydın canım :asigim:tşk seninde cuman mübarek olsunŞeniz
ararım birazdan böcüü şube çok sessiz konustuklarım anlaşılır diye bekliyorum :çok üzgünüm:zeynepcim h geldin Şeniz
pasaklım resimleri göremediğim için yorum yapamıcam evden girersem kk ya bakarım yerimseniben
pasaklımŞeniz:asigim:Şeniz
çok teşkkürlerrr:asigim::asigim:
bu güzel dilekini nurcanada iletcem:asigim:
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
seninde cuman hayırlı olsun canımŞenizgünaydın kızlar hayırlı cumalarınız olsun bugün istanbul çok soğuk ve yağmurlu çok romantik bi hava var dışarda :asigim:
evet yaa bende resimleri göremiyorum ki merak ettim :asigim:
rica ederim tatlım inşallah yeni yaşınız size şans getirsin yerimseniben
ararım birazdan böcüü şube çok sessiz konustuklarım anlaşılır diye bekliyorum :çok üzgünüm:zeynepcim h geldin Şeniz
pasaklım resimleri göremediğim için yorum yapamıcam evden girersem kk ya bakarım yerimseniben
oooooooooo nuran cım doğum gününüzmü bugün sizin ikizinle nice senelere kuzum sağlıklı,huzurlu,mutlu aşk dolu bi hayat sizin olsun a.s.