- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
ne diyorsun kız sen iyi misin
kim ne dedi kime dedi ne zaman dedi buyrunnnnnnnnn
içime vicdan kaçtı sıpaaydi akannehir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne diyorsun kız sen iyi misin
kim ne dedi kime dedi ne zaman dedi buyrunnnnnnnnn
akşam kimin kınası var kaynangillerden mi :dance:
evet şikerim bizde öyle dedik üzülme dedik ya eşyaların varken su bassaydı dedik Allah korusun dedik başka bi ev bakarsınız dedik ama böcük al dedi git dedi çocukları da dedi çocukları istiyosan dedi kendini de al dedi git nerde kalıyosan kal dedi bana ben de kaynanamla kavga ettim o yüzden dedi kızım bak dedi madem kocan dedi öyle yapıyor dedi naparsan yap kızım sende dedi al kendini git istiyorsan benim çekecek halim yok dedi kendini dedi al kendini dedi git dedi nerde kalırsan kal dedi bana
laelaelaelaelae
:roflol::roflol::roflol: Allam yaa senindemi diline düştü kadıncağız :roflol::roflol::roflol:
evet şikerim bizde öyle dedik üzülme dedik ya eşyaların varken su bassaydı dedik Allah korusun dedik başka bi ev bakarsınız dedik ama böcük al dedi git dedi çocukları da dedi çocukları istiyosan dedi kendini de al dedi git nerde kalıyosan kal dedi bana ben de kaynanamla kavga ettim o yüzden dedi kızım bak dedi madem kocan dedi öyle yapıyor dedi naparsan yap kızım sende dedi al kendini git istiyorsan benim çekecek halim yok dedi kendini dedi al kendini dedi git dedi nerde kalırsan kal dedi bana
laelaelaelaelae
yok en yakın arkadaşım evleniyor yarın bu akşamda kınası var
kokoş olceeeem zemuszemus
kluudiii keyfin yerine gelmiş :ecrin_bebek: maşallah
Ladym nere gidiyon
buda çıbığın kocasına :mymeka:
delikafadulden öle yapcem bebem
aman canım ozaman sen otur evde
Kızdırma babayı :1shok:Şeniz
:roflol:böcüğün evini su basmış organikim şekerim :gitme:
destişim hoşgeldin opuyorumnanaktan
bizimde akşam kına var çaktırmadan kıımıcı ocelerimi sürdüm bekliyorum kurusun :roflol:
bu mesajı yazmak için ne kadar uğraştım görseniz gülersiniz halime :roflol:
what dedin gülüm :bbo:fisfisfisevet şikerim bizde öyle dedik üzülme dedik ya eşyaların varken su bassaydı dedik Allah korusun dedik başka bi ev bakarsınız dedik ama böcük al dedi git dedi çocukları da dedi çocukları istiyosan dedi kendini de al dedi git nerde kalıyosan kal dedi bana ben de kaynanamla kavga ettim o yüzden dedi kızım bak dedi madem kocan dedi öyle yapıyor dedi naparsan yap kızım sende dedi al kendini git istiyorsan benim çekecek halim yok dedi kendini dedi al kendini dedi git dedi nerde kalırsan kal dedi bana
laelaelaelaelae
heyyttt çekülün men geldımmm bişey diyip gitcem :)))zuhhahhahaha
napaysunuz çok yoğunum birsürü hasta var yorgunum halsizim umutsuzummm(kıracın parçaya dondü )))
artık fazla giremim giremyorum die unuttuldunuz sanmayın hep aklım buralarda kendı topiğimi takıp edemez oldum hoff yaa iş kızı olmak çok zor beaav:)))muhahahahaha
eneeee en seksü kilodum gelmişşşşş:asigim:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ben geldim
ama gidicem laelaelaelaelae
çıbık üyeliini sildirmiş :1closedeyes:
kocası bamm yaptı onu :mymeka:
bambikim bambikim Şeniz
keyifim daha tam yerine geldi sayılamazda eh işte kabullendim
durumu kabullenince daha az üzülüyor insan sanki :1ninca:
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ben geldim
ama gidicem laelaelaelaelae
çıbık üyeliini sildirmiş :1closedeyes:
kocası bamm yaptı onu :mymeka:
ahhh ne güzel canım Allah mutlu mesut etsin
Dün bahsetmiştin evine bakcem falan diye :asigim::asigim:
evet canım o işte :asigim: kardeşim gibi benim, duygulandım çok yaa senağlama
mutlu olsun inşallah aminn :Saruboceq:
kızlar ya ben kısa siyah kolsuz bi elbise giyicem böle omuzları oyuk boyun kısmına doğru, üzerinde gri beyaz halka desenleri var küçük küçük
altına kııımıcı ayakkabılarımı giyceem zemuszemus
ama saçlarımı nasıl yaptırsam sizce
altı üstü kına, yarında düğün var saçlarım nasıl olsa acaba fisfisfis
eneeee en seksü kilodum gelmişşşşş:asigim:
ŞenizŞeniz iyi ol boşveeer
3 günlük dünya kimse için kendini üzmeye değmez gamyoncuiremsu