Cesur ve Güzeller

duygusalcım hoşgeldin opuyorumnanaktan

böcük eniştede bi garip sizi utandırmak için mi yaptı öle deli mi ne :mymeka:

Hoşbulduk... Muhabbet koyu... Bambik ve böcük başrollerde kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

HAyırlı olsun güzel günlerde kullanın aldıklarınızı opuyorumnanaktan

evet Canım Kocalarını çekiştiriyorlar kaçamaklarını daha doğrusu opuyorumnanaktan
Bende okuyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Aslında benimki kaçamak sayılmaz kaydirigubbakcemile3 tapulu kocam kaydirigubbakcemile3

Annem bana geldiğinde kocam akşam işten gelince sarılıyo öpüyo annemde utanıyo hemen kaynana damat atışmaya başlıyoar annem "burda olmaz öpmeyecen" diyo kocamda "tapulu karım banane öpücem işte" diyo ayy bi görseniz ikiside birbirinden datlu oluyolar kaydirigubbakcemile3

Takım aldılar etek ceket pantolon. Makyaj malzemeleri, o saten 5 parça takım oluyor ya ondan aldılar. Diyorum ben bunu giymem boşa bu kadar para vermeyin ama anlamıyorlar ki...
Benimki de diyor ben zorla giydiririm sanakaydirigubbakcemile3
Sonra iç çamaşırı takımı aldılar. Yine bir kaç parça daha atlen falan birşeyler aldılar...
Penye gecelik takımı, çorap, fırça seti falan aldılar...
Zamanımız kalmadı terlik ayakkabı çanta alamadık... Onları da bu hafta sonu alacağız...
Hiç birşey değil de o makjay malzemeleri öyle çok tuttu ki ben bile inanamadım...
Ben ona gerek yok şuna gerek yok dedikçe aldılar. Bir defa alınıyor gözün birşeyde kalmasın ne istiyorsan al kızım dediler... Ne yapayım öyle deyince aldım bende beğendiklerimi:kedi:

sıpaaydi yakında sende de başlar bu telaşlar içime öyle doğuyo :jeyyar:

İnşallah canım hayırlısı ile olabilir :Saruboceq::Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3

HAyırlı olsun güzel günlerde kullanın aldıklarınızı opuyorumnanaktan

Aslında benimki kaçamak sayılmaz kaydirigubbakcemile3 tapulu kocam kaydirigubbakcemile3

Annem bana geldiğinde kocam akşam işten gelince sarılıyo öpüyo annemde utanıyo hemen kaynana damat atışmaya başlıyoar annem "burda olmaz öpmeyecen" diyo kocamda "tapulu karım banane öpücem işte" diyo ayy bi görseniz ikiside birbirinden datlu oluyolar kaydirigubbakcemile3

kaçamak olmasa bile yine de güzel şeyler
Allah mutluluğunuzu bozmasınkaydirigubbakcemile

Takım aldılar etek ceket pantolon. Makyaj malzemeleri, o saten 5 parça takım oluyor ya ondan aldılar. Diyorum ben bunu giymem boşa bu kadar para vermeyin ama anlamıyorlar ki...
Sonra iç çamaşırı takımı aldılar. Yine bir kaç parça daha atlen falan birşeyler aldılar...
Zamanımız kalmadı terlik ayakkabı çanta alamadık... Onları da bu hafta sonu alacağız...
Hiç birşey değil de o makjay malzemeleri öyle çok tuttu ki ben bile inanamadım...
Ben ona gerek yok şuna gerek yok dedikçe aldılar. Bir defa alınıyor gözün birşeyde kalmasın ne istiyorsan al kızım dediler... Ne yapayım öyle deyince aldım bende beğendiklerimi:kedi:

hımmm dimi gereksiz olanları da alıı-nıyor
Allah güle güle kullanmak nasip etsin canım benim opuyorumnanaktan
Ne güzel şeylerdir bunlar eeee olsn artık
benim fiyatlardan falan hiç bi haberim yok kaydirigubbakcemile5

ya çok kazıklıyolar nişan alışverişi filan olduğunu anlayınca :mymeka:

merhaba kızlarŞeniz

bugün fazla giremem ....öpüyorum hepinizi..Şeniz
ŞenizŞenizŞenizŞeniz
Selamm hatunlar... zemuszemus
ŞenizŞeniz

e tabi yoğunluktan kaydirigubbakcemile3 evlendikten sonra acısını çıkarırsın kaydirigubbakcemile3

yok benim annemdeydik..
kayınvalidemler rize'de ama yazın rizeye gittiğimizdede aynı şey olmuştu kayınvalidemde bilmeden odaya daldı hiç utanmadı oda yanımıza yattı bana sarıldı öptü ikisinin arasında kalmıştım akannehir

ana nan hemsoyuk senınle:ecrin_bebek:

ohh ne ıyı k valıden varmış valla baskası olsa kıskanır dedıkodu ederdı :1rolleyes:

duygusalcım hoşgeldin opuyorumnanaktan

böcük eniştede bi garip sizi utandırmak için mi yaptı öle deli mi ne :mymeka:

ne bılem anam hıc halımızden anlayan yok:sinifsinif:
sen nerdesın yaa yoğun musun

güle güle kullan
bız bohca etmedık ama ben askıma ve aılesıne etcem
askım para verıp ben ıccamasrı aldım gelınlığımın altına yeterzemuszemus

kaçamak olmasa bile yine de güzel şeyler
Allah mutluluğunuzu bozmasınkaydirigubbakcemile

hımmm dimi gereksiz olanları da alıı-nıyor
Allah güle güle kullanmak nasip etsin canım benim opuyorumnanaktan
Ne güzel şeylerdir bunlar eeee olsn artık
benim fiyatlardan falan hiç bi haberim yok kaydirigubbakcemile5

Saol sipidimm Şeniz Allah sizede hayırlı kısmetler nasip etsin :Saruboceq:

O fiyatlardan haberin olmasın zaten :sinifsinif:
nişan alışverişi olduğunu anlamazlarsa şimdilik bakıyoruz fiyat bilgisi alıyoruz derseniz indirimli veriyolar kaydirigubbakcemile3
ben bi tane gecelik takımı bakmıştım duygusalında dediği gibi 5-6 parçalı bişeydi 450 TL demişlerdi akannehir

sağol spaydim:)
BöcükŞeniz
Bammik vallahi öyle.. Üzüldüm giden paraya ama ne yapacaksın.. ılk çocuklarını evlendiriyorlar çok istekliler. Onlar bazı şeylerin hesabını yapmayınca benim birşey demem anormal kaçar...
Öyle böyle hemen hemen herşey hazır gibi...
Şimdi de istoçtalar analı oğullu. Aradılar nişan bohça sandıkları oluyorla ufak çiçekli. Ondan alıyorlarmış nasıl istersin dediler. Beyaz deri alın dedim. Almışlar makyaj sandığını da hediye vermişler inşallah iyi birşeydir:)

Saol sipidimm Şeniz Allah sizede hayırlı kısmetler nasip etsin :Saruboceq:

O fiyatlardan haberin olmasın zaten :sinifsinif:
nişan alışverişi olduğunu anlamazlarsa şimdilik bakıyoruz fiyat bilgisi alıyoruz derseniz indirimli veriyolar kaydirigubbakcemile3
ben bi tane gecelik takımı bakmıştım duygusalında dediği gibi 5-6 parçalı bişeydi 450 TL demişlerdi akannehir

Amin canım İnşallah Olur :Saruboceq:
Eee hiç bilmiyorum ama makyaj malzemesi falan ben kullanacakarımı aldıırım zaten kaydirigubbakcemile5
450 Fena kazık yanii eee napmak lazım ila yiycekmiyiz o kazığımafoldumben

iyi yapmışsın duyguşum şimdi ne yapıyorsan yapıyosun evlenince daha zor oluyor
ailesinin durumu iyiyse düşünme o kadar ince, gereksiz bişi alma ama adetleri neyse onu yapsınlar

Kesinlikle nişan alışverişi olduğunu anlayınca fena şişiriyorlar fiyatları...

Böcük en iyisi senin yaptığın. Ben bile acıdım giden paralara.... O paraları bana vereceklerdi ben alırdım en ucuzundan hem bir sürü eksiğimi de giderirdim... Ufacık şeyler bir ton para tutuyor hiç gereği yok aslında...

ana nan hemsoyuk senınle:ecrin_bebek:

ohh ne ıyı k valıden varmış valla baskası olsa kıskanır dedıkodu ederdı :1rolleyes:

hemşoyuz evet :ecrin_bebek:

Kayınvalidem iyidir :asigim: her aradığımda ağzını yediğim diye açar telefonu :ecrin_bebek:
bende onlara sıcak davranıyorum tabi zemuszemus

Pasaklım bende birşey demedim zaten. Misal göz kalemi alıyoruz 2 tane seçtim al al diyo kaynanam..
Ruj aldım bir tane olsun bir tane daha al diyo:) Bende o öyle diyince birşey demedim aldım...
Yeminle 435 tl tuttu. ıçinde sadece kayda değer sütyen kilot takımı 2 tane de çorap vardı...
Gerisi hep parfüm, allık , fondötenler kapatıcılar vs vs...

şimdık cok masraf bıze göre deıldı
zaten bohca işi falan cok para gıden seyler
cok kazık atıyorlar ınsanlara
ben eğer aılesıyle iççamasırıı almaya gıtseydım o bustuyerı bana 100 tl derlerdı
nasılsa alcak dıe
50 tl aldım ama o bıle cok geldı yanı
benımkıde hatta kızdı anneme bohca falan yapma bız sana yapamıyoz sende yapma dıe ama ayıp ya
cok şeyım var zaten verrım gıtsın

Pasaklım bende birşey demedim zaten. Misal göz kalemi alıyoruz 2 tane seçtim al al diyo kaynanam..
Ruj aldım bir tane olsun bir tane daha al diyo:) Bende o öyle diyince birşey demedim aldım...
Yeminle 435 tl tuttu. İçinde sadece kayda değer sütyen kilot takımı 2 tane de çorap vardı...
Gerisi hep parfüm, allık , fondötenler kapatıcılar vs vs...

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ehh ben o 450 YTL ile Senelik makyaj malzememi alırım
Ama gerçi onlar düşünmezse senin devamlı belirtmen saçma olur kafamçokkarıştı

Back
X