Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sipidi gelir gelir merak etme yaa benim her ay 1 ila 5 gün arasında öne geliyo adetim
aman pasaklım ha cemre abla ha ben
hem sız benım ılk mısafrlerım olcaktınız unuttun mu
yesınler kırmızı ocenı:jeyyar:
öle demee kızzz şükredelim :Saruboceq: geçenlerde okudum 20 yaşında kız adetten kesiliyomuş bir derdim varda okudum galiba:uhm:
heeeeeeeee pasaklım şimdi çaktım köfteyi sonuna bebiş koymuşun farketmedim ayyy hadi bakalım inşallah sende ocakda adet olmassın hamiş haberlerini alırık
düğünümde olmam inşallah ama hesaplarıma göre zannımca haziran sonuna geliii kaydirigubbakcemile2
Büyük hayal kırıklığı olur herhalde :jeyyar:
hem öle :jeyyar:hemde geçer falan ayrıca ağrısı wışşşşşşakannehir aman Allah korusun![]()
şikerim kontrol yöntemini belirlemek için doktora gideceksin nasılsa evlenmeden önce
o zaman sorarsın ne yapabiliriz diye bi kaç gün erteleyebilen ilaçlar var onlardan alırsın balayında da rahat edersin :jeyyar:
ne uzun yazmışın böcükk haakannehir naspın strese girmiş çocuk bide heycanda vardır şimdi onda :jeyyar:
Off bizimkide yolda hala gelemedi :sinifsinif:
zemuszemuszemuszemuszemuszemusfarketmez kuzum takıldım sana işte Şeniz
yisinler ocelerimi zemuszemus :jeyyar:
cuma günü kınaya gidicem diye yanıma almıştı şirkette ki dolabımda bırakmışım
öğle saati telefonlarda duruldu sürüverdim hihoyyyt
benımkı bugun gıttı
düğünde mis olcamm yanı cok şükürzemuszemus
ayy ben nasıl koruncam yaa hala bılmım haa
dr bı gıdemedımkı
acep hap mı kullansam zararı olur mu
pofff:kedi:
ben sabah gidicem 12 bucuk gibi orda olurum 1 bucuk ta da misafirliğe giderim olmas mı :kedi:gel bitanem hem dr a hem arkadaşına gitcen nası görüşcez:hulya:
:çok üzgünüm:benimde kapıda bekliyo valla bugün yada yarın gelecek :çok üzgünüm:
bi kerede gelmesin sanki nolurdu :çok üzgünüm:![]()
düğünümde olmam inşallah ama hesaplarıma göre zannımca haziran sonuna geliii kaydirigubbakcemile2
:roflol:
Aman korunma eskiden korunmak mı varmış:1ninca:
hiç bişi kullanma bırak gitsin :lepi:ayy ben nasıl koruncam yaa hala bılmım haa
dr bı gıdemedımkı
acep hap mı kullansam zararı olur mu
pofff:kedi:
benımkı bugun gıttı
düğünde mis olcamm yanı cok şükürzemuszemus
yemee çıktım
alışveriş yaptım
hediyelerimi tamamladım hihoyyyt
ayakapı aldım hihoyyyt