Cesur ve Güzeller

ya halamlar hacdan geldı az once...
benım onlarla sorunum var gıtmıycem yanlarına ama annemle ablam gıdıcekler tamam gıtsınler umrumda degıl ama ablamın 1,5 yasındakı ogluna ben bakıcam sabah 10 da gıdıcekler yarın zar zor program yapdım cocouk bana 2 senedır evlenme teklıfı edıcek en son gecen persembe tamam dedım gene ısım cıkdı grıp oldum gıdemedım cuma dedı gecen hafta gene gıdemedım ders yuzunden..yarın kesın dedım basıma cocouk cıkdı bakamam dıyorum ısrar edıyolar bende napıcam madem oyle onuda goturcem yanımda:oklava:hayır ama hepğ cevremdekıler ıcın yasıyorum sankı olaya bak yaa
evlılık teklıfımı bıle alamıycak kadar vakıt sorunsuyum resmen sınır oldum eda gercekdende sınırlerım tepemde...

ya halamlar hacdan geldı az once...
benım onlarla sorunum var gıtmıycem yanlarına ama annemle ablam gıdıcekler tamam gıtsınler umrumda degıl ama ablamın 1,5 yasındakı ogluna ben bakıcam sabah 10 da gıdıcekler yarın zar zor program yapdım cocouk bana 2 senedır evlenme teklıfı edıcek en son gecen persembe tamam dedım gene ısım cıkdı grıp oldum gıdemedım cuma dedı gecen hafta gene gıdemedım ders yuzunden..yarın kesın dedım basıma cocouk cıkdı bakamam dıyorum ısrar edıyolar bende napıcam madem oyle onuda goturcem yanımda:oklava:hayır ama hepğ cevremdekıler ıcın yasıyorum sankı olaya bak yaa
evlılık teklıfımı bıle alamıycak kadar vakıt sorunsuyum resmen sınır oldum eda gercekdende sınırlerım tepemde...

ay zor durum yaa kafamçokkarıştı
napalım cocuğu da götur benneyaptımki

aklıma başka bısı gelmıyokı zaten ama gıdıcem dedım ..
ya nıye benım bısım normal olmuyo kı :kızgın:
mıray ses ver canım sen nasıl oldun eda sen nasılsın evdemısın canım...

aklıma başka bısı gelmıyokı zaten ama gıdıcem dedım ..
ya nıye benım bısım normal olmuyo kı :kızgın:
mıray ses ver canım sen nasıl oldun eda sen nasılsın evdemısın canım...

kızgın olmkla haklısın vala fisfisfis
evdeyım ben butun gun temızlık yaptık esımle
mıs gıbı oturuyos kaydirigubbakcemile3
işe gıtmedım kulagım agrıyodu

aa neyın varmıs pekı gecmıs olsun gıttınmı doktora canımm...
hazır evı temızlemısken bıde su kk yı temızle yılbasına temız gırelım ıkıncı evımızdekaydirigubbakcemile3

gıttı canım eşimle
rapor verdı
antibiyotık damla felan verdı
halsızlık var sadece sımdı kafamçokkarıştı

gercekdende cok soguk bana kar dıyıncede usuyorum kaydirigubbakcemile3 nıckımı guneş yapıcam yaakaydirigubbakcemile3

Back
X