- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en guzelı koş geldı yarın kar yagcek zaten otur evınde yollarda kalmıysan mahsur bebısım..kısaca hepsi pompokkk:sinifsinif::sinifsinif:işten çıktım
daha doğrusu olay çıkarttım öyle çıktım:CüvCüv::CüvCüv:evdeyim şimdilikkk
elişi örüyorummm:lepi::lepi::lepi:
ula ç.dışı takılıyorsunuzz...
kim ne zaman nerde bilemiyombenneyaptımki
varsa bi uğraşan evlendiğimizden beri düzenli olarak iki günde bi aramıza giren o karabulutların nedeni birinin kem gözleriyle kör olsun inşallah o kem gözler çıksınlar yuvalarından
çok mutsuzum çok kırgınım çok sinirliyim ağzımdan çıkanlara hakim olamayacağım diye korkuyorum çok mafoldumben
direk kendimi buraya attım kimse yoktu yazıp rahatlamak istedim neyseki geldiniz
ama ben çok bitkinim ateşim var resmen ağlamaktan ateşim çıktı
gidip yatıcam birazdan tek başıma mafoldumben
evet tatlım ben onu yeni farkettim o yüzden genelde mutlu olduğum zaman yazmıyorum hiç biş
ne zaman şunu yapıcam bunu yapıcam şu şöyle olacak bu böyle olacak desem olmadı
hep bi aksilik oldu hep işler ters gitti
sonradan çözdüm ki buraya yazdıklarım herkes tarafından okunuyor mutluluğumda mutsuzluğumda
şimdi iyi şeyleri yazmamaya özen gösteriyorum mafoldumben
canım yaçofff:gitme::gitme::gitme:varsa bi uğraşan evlendiğimizden beri düzenli olarak iki günde bi aramıza giren o karabulutların nedeni birinin kem gözleriyle kör olsun inşallah o kem gözler çıksınlar yuvalarından
çok mutsuzum çok kırgınım çok sinirliyim ağzımdan çıkanlara hakim olamayacağım diye korkuyorum çok mafoldumben
direk kendimi buraya attım kimse yoktu yazıp rahatlamak istedim neyseki geldiniz
ama ben çok bitkinim ateşim var resmen ağlamaktan ateşim çıktı
gidip yatıcam birazdan tek başıma mafoldumben
la ne aldınız yılbaşı çekilişindeeeeeben burdayım hep
gunuk yazarım gelırım
bıde yılbası cekılışlerıne bakıyom okka :CüvCüv:
evet bu önemli bencedeeayrı yatmayın sakın
alışkanlık halıne gtırmeyın benneyaptımki
edam yaa canım benım bende saa yollım ozaman :lepi:ben picama aldım özlemcım
kar nerden haberın olcak gelmıyodun kı :dilcikar:
ben picama aldım özlemcım
kar nerden haberın olcak gelmıyodun kı :dilcikar:
ben artık yaıyorum sabah kalkamayacağım yoksa
iyi geceler kızlar mafoldumben
ben de mi picama alsam
ama bedenini bilmiyomkiiiakannehir
eda kuzum bnanada su bıhterın gecen bolumdekı gecelıgınden alırmısın hanı sırtı acık olan :ecrin_bebek: