• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çetin ceviz erkek ?...

aramakea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
154
6
48
Balıkesir
Selamlar.
Açıkcası ben ilişkiler konusunda beceriksizim.Küçük bir sorun da hemen söylenmeye başliyorum ve karşı taraf bundan sıkılıyor.Ki ben hep çabucak bıktırıp uzaklaştırıyorum kendimden.Ama bunu bilinçli olarak yapmıyorum.
Çözümü nedir bilmiyorum :(
Kısa süre önce bir ilişkim olmak üzere iken o da benden sıkıldı ve gitti.Sonrasında ben arkadas olmayı denedim ılımlı yaklaştı ve suan konusuyoruz sayılır.
Ama benimle pek konusmaya yanaşmıyor , hep bir mesafe var.Şimdi ben yine onun üzerine gidipte sorgulamak istemiyorum.Bu durum beni çok üzüyor :KK42:ne yapacağımı bilmiyorum.
Ona karşı hislerim var ve ciddi bakıyorum.Artık evlenmek yuvamı kurmak istiyorum ama o bana karşı tamamen nötr davranıyor.Hiçbir şey anlayamıyorum.
Lütfen yardım eder misiniz?..Onu nasıl anlayabilirim ona kendimi nasıl anlatabilirim.
Dediğim gibi onu bıktırıpta kaybetmek istemediğim için çaresiz şekilde öylece kaldım:KK42:

Ne kadar oldu ki bu adamla tanışalı. Sende onun yaptığını yapacaksın geri çekeceksin adam işi biliyor.

Çok bunalttığınız için kendinizden itmiş olabilirmisiniz. Sizle beraber olmak istiyorsa olur kendinizi açıklamak için uğraşmayın.
Erkek mantığı sonuçta seviyorsa bırakmaz zaten.

Seven adamin hem konusup hem notr davranmasi bana mantiksiz geldi. Ilgisinin oldugunu dusunmuyorum. Ama illa da deneyecegim dersen 2 ileri 1 geri yap. Afallar belki.

Selamlar.
Açıkcası ben ilişkiler konusunda beceriksizim.Küçük bir sorun da hemen söylenmeye başliyorum ve karşı taraf bundan sıkılıyor.Ki ben hep çabucak bıktırıp uzaklaştırıyorum kendimden.Ama bunu bilinçli olarak yapmıyorum.
Çözümü nedir bilmiyorum :KK43:
Kısa süre önce bir ilişkim olmak üzere iken o da benden sıkıldı ve gitti.Sonrasında ben arkadas olmayı denedim ılımlı yaklaştı ve suan konusuyoruz sayılır.
Ama benimle pek konusmaya yanaşmıyor , hep bir mesafe var.Şimdi ben yine onun üzerine gidipte sorgulamak istemiyorum.Bu durum beni çok üzüyor :KK42:ne yapacağımı bilmiyorum.
Ona karşı hislerim var ve ciddi bakıyorum.Artık evlenmek yuvamı kurmak istiyorum ama o bana karşı tamamen nötr davranıyor.Hiçbir şey anlayamıyorum.
Lütfen yardım eder misiniz?..Onu nasıl anlayabilirim ona kendimi nasıl anlatabilirim.
Dediğim gibi onu bıktırıpta kaybetmek istemediğim için çaresiz şekilde öylece kaldım:KK42:
Birak bence dusme ustune.boyle duygular icten gelecek zorlamakla olmaz.adam resmn senin israrin icin seninle konusuyor.bence bu is olmaz

Kendin ol, seni olduğun gibi kabullenmiyorsa zaten sağlıklı bir ilişkiniz olmaz. Ne kadar zaman geçirdiniz ki beraber, ciddi düşünmeye başladın. Bence evliliğe odaklanmadan bi ilişki yaşamayı dene.

bence hiçbirşey yapma . yapıcağını yapmışsın adamı şımartmışsın . arkadaş kalalım ne ya .iki insan sevgili olduysa sonrasında arkadaş falan kalamaz . kestirip at bence .bana arkadaş kalalım dese biri istemem . ya ilişkim olur yada biter
bence sakın yazma arama . o isterse arar yazar sana .bu ilişki ancak böye kurtulur .ararsa yazarsada trip atma doğal konuş ne sıcak ol nede soğuk onun yaptığını yap .

bence hiçbirşey yapma . yapıcağını yapmışsın adamı şımartmışsın . arkadaş kalalım ne ya .iki insan sevgili olduysa sonrasında arkadaş falan kalamaz . kestirip at bence .bana arkadaş kalalım dese biri istemem . ya ilişkim olur yada biter
bence sakın yazma arama . o isterse arar yazar sana .bu ilişki ancak böye kurtulur .ararsa yazarsada trip atma doğal konuş ne sıcak ol nede soğuk onun yaptığını yap .

Yani şöyle ; tam olarak arkadaşlıkta değil de tartışıp ayrıldıgımız için bir süre konusmadık.Bu tartışma benden dolayı oldugundan ben onunla konusmaya çalıstım ve ılımlı yaklastı tepki vermedi.Konustuk öyle ama suan sadece merhaba merhaba öyleyiz pek samimiyet yok mesafe var :(

Sizi üzmek istemem ama sizi sevmiyor bence çünkü sevse o peşinizden koşar yada siz 1 adım attığınızda onun 5,10 adım atması gerekirdi. Zorlamayın bence sizin iyiliģiniz için ciddi düşündüģünüzü söylemişsiniz lakin karşı tarafın pek niyeti yok gibi. Kendinizi geri çekin çok üstünede düsmeyin. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Sizi üzmek istemem ama sizi sevmiyor bence çünkü sevse o peşinizden koşar yada siz 1 adım attığınızda onun 5,10 adım atması gerekirdi. Zorlamayın bence sizin iyiliģiniz için ciddi düşündüģünüzü söylemişsiniz lakin karşı tarafın pek niyeti yok gibi. Kendinizi geri çekin çok üstünede düsmeyin. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Tesekkür ederim ama şöyle , biz daha yeni tanıstıgımız için sevgi olamayacagını biliyorum.Beni üzen pek konusmaması , araya mesafe koyması.Yani sizce onunla son bir kez konusup bitireyim mi ? Ya da nasıl bir yol izlemeliyim ?
lütfen yardımcı olur musunuz :(

Onun sana davrandigi gibi davranmalisin.. O takmiyorsa sende takmicaksin.. kendini uzaklastiracaksin.. onun pesinden kosmadigini ispat edeceksin..

Tesekkür ederim ama şöyle , biz daha yeni tanıstıgımız için sevgi olamayacagını biliyorum.Beni üzen pek konusmaması , araya mesafe koyması.Yani sizce onunla son bir kez konusup bitireyim mi ? Ya da nasıl bir yol izlemeliyim ?
lütfen yardımcı olur musunuz :KK43:

O zaman herşeyi açık açık konuşun onunla. Netlik kazansın aranızdaki 2 ileri 1 geri gitmelerle olacak şey deģil. Sizle konuşuyormuş ama sizin adımınızla .karşi tarafla açık açik konusmadan olmaz çunku siz hep istediģiniz şekilde yorumlayacaksiniz ,hep onun adina bahaneler bulacaksiniz o yuzden konusun onla eger niyeti yoksa yol yakinken donun derim..

Bende ilişki konusunda sorunluyum. Ne yapacağımı şaşırıyorum. Belli belirsiz 2 aylık bi durumum vardı. Son zamanlar hep ben yazdığımı farkettim. Buluşuyoduk, ben yazınca muhabbet güzel bi şekilde devam ediyordu ama hep ben yazıyordum işte.. Artık kestim ben. Yazmıyorum ki 2 haftadır muhabbetimiz yok. Geziyo eğleniyo. Artık takibide bıraktım gibi ara sıra bakıyorum nereye gitmiş diye o kadar. Diyeceğim o ki; kangrenli parmağı kes!! Yazma.. Vazgeçilmez hissetmesinler kendilerini. Eğer dank ederse o yazar. Öbür türlü kendimize acı çektiriyoruz.. Sadist ediyorlar bizi :)

Sorununu bilen insanlar çözüme daha kolay ulaşır bu yüzden arkadaş gibi davranın pat diye sevgili gibi davranmayın sinemaya yada dışarda kahve içmeye falan davet buluşmadan öncede konuşacağın konuları bi senaryo okur gibi karşılıklı olarak sorup cevaplayıp çalış en azından düştüğün Hataya düşmemende fayda olur artık bundan sonra sevgililiğe dönüşürse dönüşür olmazsa vardır bi hayır

Back
X