Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamlar.
Açıkcası ben ilişkiler konusunda beceriksizim.Küçük bir sorun da hemen söylenmeye başliyorum ve karşı taraf bundan sıkılıyor.Ki ben hep çabucak bıktırıp uzaklaştırıyorum kendimden.Ama bunu bilinçli olarak yapmıyorum.
Çözümü nedir bilmiyorum
Kısa süre önce bir ilişkim olmak üzere iken o da benden sıkıldı ve gitti.Sonrasında ben arkadas olmayı denedim ılımlı yaklaştı ve suan konusuyoruz sayılır.
Ama benimle pek konusmaya yanaşmıyor , hep bir mesafe var.Şimdi ben yine onun üzerine gidipte sorgulamak istemiyorum.Bu durum beni çok üzüyorne yapacağımı bilmiyorum.
Ona karşı hislerim var ve ciddi bakıyorum.Artık evlenmek yuvamı kurmak istiyorum ama o bana karşı tamamen nötr davranıyor.Hiçbir şey anlayamıyorum.
Lütfen yardım eder misiniz?..Onu nasıl anlayabilirim ona kendimi nasıl anlatabilirim.
Dediğim gibi onu bıktırıpta kaybetmek istemediğim için çaresiz şekilde öylece kaldım![]()
boşverr sallama seninse geri döner dönmezse zaten senin olmamıştır .Yani şöyle ; tam olarak arkadaşlıkta değil de tartışıp ayrıldıgımız için bir süre konusmadık.Bu tartışma benden dolayı oldugundan ben onunla konusmaya çalıstım ve ılımlı yaklastı tepki vermedi.Konustuk öyle ama suan sadece merhaba merhaba öyleyiz pek samimiyet yok mesafe var![]()
Seni istese zaten farkli yaklasir sana. Karsindakinin senle alakasi yokken nasil ciddi dsunuyorsun evlil I k dusunuyorsun ki. Karsilikli olarak ciddi dusunulur. Sen biraz hayallerinde bir dunya kurmussun gibi geldi bana.Selamlar.
Açıkcası ben ilişkiler konusunda beceriksizim.Küçük bir sorun da hemen söylenmeye başliyorum ve karşı taraf bundan sıkılıyor.Ki ben hep çabucak bıktırıp uzaklaştırıyorum kendimden.Ama bunu bilinçli olarak yapmıyorum.
Çözümü nedir bilmiyorum
Kısa süre önce bir ilişkim olmak üzere iken o da benden sıkıldı ve gitti.Sonrasında ben arkadas olmayı denedim ılımlı yaklaştı ve suan konusuyoruz sayılır.
Ama benimle pek konusmaya yanaşmıyor , hep bir mesafe var.Şimdi ben yine onun üzerine gidipte sorgulamak istemiyorum.Bu durum beni çok üzüyorne yapacağımı bilmiyorum.
Ona karşı hislerim var ve ciddi bakıyorum.Artık evlenmek yuvamı kurmak istiyorum ama o bana karşı tamamen nötr davranıyor.Hiçbir şey anlayamıyorum.
Lütfen yardım eder misiniz?..Onu nasıl anlayabilirim ona kendimi nasıl anlatabilirim.
Dediğim gibi onu bıktırıpta kaybetmek istemediğim için çaresiz şekilde öylece kaldım![]()
Cogu erkekte olan bisey bence bu olkonce kendileri seviyorum deyip seni de kendine asik ettikten sonra kendilerini bi b.k zannedip havalara giriyolar. Ama bu ornekte karsi taraf hic yanasmamis aslinda konu sahibesi zorluyorUğraşma.Ona alışmadan at gitsin.Bende de vardı,kafayı yedirtmişti.İlk önceleri ayrılmak iatediğimde asla bırakmıyordu.Böyle böyle alıştırdı kendine.Sevgim de vardı lanet olsun ki
Çok güzel başlamıştı herşey.Masum yüzüne kandım.Benle uzatmalı sevgili olup ayrılır ayrılmaZ başka biriyle nişanlandı.Ona nasıl acaba şimdi
Sanmamki değişsin.Aynı ülkedeler kız benden şanslı.
Yaşın gençse kimler kimler olur..
Uğraşma.Ona alışmadan at gitsin.Bende de vardı,kafayı yedirtmişti.İlk önceleri ayrılmak iatediğimde asla bırakmıyordu.Böyle böyle alıştırdı kendine.Sevgim de vardı lanet olsun ki
Çok güzel başlamıştı herşey.Masum yüzüne kandım.Benle uzatmalı sevgili olup ayrılır ayrılmaZ başka biriyle nişanlandı.Ona nasıl acaba şimdi
Canım bence madem mesafeli sen daha da mesafeli ol.
Uzak dur .
Keyfi istemiyor belli ki , sen hiç isteme .
Uygun değilseniz ne yapsan olmaz. Senin davranışlarından hoşlanmadıysa sen hep onun beklediği biri olamazsın. Kendine uygun biriyle karşılaşırsın.
Eğer istese uzaklaşmaz. .
Oluruna bırak üstüne düşme. .
Erkek her zaman en ulaşılmazı en zoru arzular kazanmak için çırpınır..
kendisine yazıp çizen neden diye sorgulayan bir kız peşinde dolaşan her şeye trip atıp sorun çıkaran birine tahammül edemezler..
şimdilik çok yazma bi kaç gün.. konuşursan eğer biraz mesafe koy arana.. duygusal olma.. çok yüz verme afallasın noluyoo ya desin..
ki ben bu eski sevgiliden arkadaş muhabbetini pek anlamıyorum ve onaylamıyorum da neyse..
boşverr sallama seninse geri döner dönmezse zaten senin olmamıştır .
Uğraşma.Ona alışmadan at gitsin.Bende de vardı,kafayı yedirtmişti.İlk önceleri ayrılmak iatediğimde asla bırakmıyordu.Böyle böyle alıştırdı kendine.Sevgim de vardı lanet olsun ki
Seni istese zaten farkli yaklasir sana. Karsindakinin senle alakasi yokken nasil ciddi dsunuyorsun evlil I k dusunuyorsun ki. Karsilikli olarak ciddi dusunulur. Sen biraz hayallerinde bir dunya kurmussun gibi geldi bana.
Tabiki söyleme.Erkekler zoru sever.Hiçbir değerin kalmaz.Hep seven taraf sen olursun.Çok tesekkürler hepinize en iyisi uzak durmak anladım.
Ama şu konu da yardım eder misiniz ?. şimdi benim duygularımdan tam olarak haberi yok onaa duygularımı açıp mı yok olsam yoksa bir şey söylemeden mi gitsem ?
Hangi şekilde kafasına dank eder
Selamlar.
Çözümü nedir bilmiyorum
Çok tesekkürler hepinize en iyisi uzak durmak anladım.
Ama şu konu da yardım eder misiniz ?. şimdi benim duygularımdan tam olarak haberi yok onaa duygularımı açıp mı yok olsam yoksa bir şey söylemeden mi gitsem ?
Başlığı okuyunca cevizi kırmaya yardıma geldim ama ortada çetin ceviz erkek yok, sevmeyen erkek var.
Siz kendinizi kabahatli bulduğunuz için onun yaptığı her soğukluktan kendize pay çıkarıyorsunuz.
Üstelik haklı da olabilirsiniz, belki gerçekten çekilmez, kaprisli, soğuk, sevimsiz birisinizdir.
Ama ne sizin yazdığınız ne de bazı yorumlarda yazıldığı gibi sizin kusurlarınız yüzünden uzak duruyor bu çocuk, böyle yapmasının nedeni size karşı bir duygusu olmamasına rağmen sizin ondan beklentiniz olması (ki bu ona kendini vazgeçilmez hissettiriyor) ve mesele onun umursamazligiyken sizin kendinizi hatalı bulup onun üzerine dusmenizden keyif alması.
Yukarıda yazdığım gibi en tahammül edilmez varlık dahi olsanız seven bir erkek yanınızda durur, sizde hoş bulacağı bir yönünüzü keşfeder ve size bile sevdirir sizi.
Seven erkekler böyle yaparlar, bundandır 'bu kaknem kadının yanında bu kadar harika bir adamın ne işi var' denilen ilişkiler, oysa cevap bellidir 'çünkü adam seviyor'...
Muhteşemsiniz ...
Durumumu çok iyi anlamışsınız ve çok iyi anlatmışsınız , çok teşekkürler... Yardımcı olur musunuz ?....
Yalnız şunu demek isterim ki ben ondan öyle büyük bir sevgi beklemiyorum çünkü daha çok yeniyiz bu doğal yani.Sadece bana karşı birazcıkta olan duygusunu biliyorum ve bu duygularını büyütmek istiyorum .Ama ne yapacagım konusunda fikrim yok.
Çok üstüne gitmek istemiyorum , arada sırada yazması da canımı sıkıyor.Yani iki arada kaldim.
Bana seni istemiyorum git de demiyor galiba bu dediğiniz gibi ilgi hoşuna gittiğinden dolayı olabilir.
Peki bu noktadan sonra yapılacak bir şey yok mudur ?...Nasıl davranılmalı ?.
Her ilişkide en basta sorunlar oluyor , birbirine alışma sürecinde bu tür zorluklar yasanıyor sanırım.
Çok tesekkürler hepinize en iyisi uzak durmak anladım.