cetrodite-gonalf ve puregon arıyorum

cetrotide göbekten yapılan baskılayıcı bir iğne , belki sen orgalutran kullanmış olabilirsin , aynı işe yarıyorlar .

Ben lucrin kullandım canım.onunla eş değer bir iğne mi acaba.yoksa gonal f gibi hormon iğnesimi

Ben lucrin kullandım canım.onunla eş değer bir iğne mi acaba.yoksa gonal f gibi hormon iğnesimi

hayır canım , lucrin uyarıcı iğne , orgalutran-cetrotide ise önden geişen - hızlı gelişen yumurta hücreleri çatlamasın , arkadan gelen daha küçükler onlara yetişsin diye yapılan bir iğne :)

arkadaşlar ben iğnelerimi tamamladım allah razı olsun yardımlarınızdan dolayı rabbim iğne arayanlara yardım etsin

merhaba öncelikle bende tüp bebek yaptırdım ve 6 haftalık hamileyim şuanda aradığın gonal f ve diğer ilaçlar izmirde bir eczanede var ve kolaylıkla istediğin zaman temin edilebiliyor bende ege üniversitesinde olduğum için tüp bebeği hep ordan aldım ilaçları eğer bulamazsan bana yazdığında yardımcı olurum sana bol şanslar şimdiden :)

nasıol temin edilebiliyor.ilaçlar senin artanlar mı
yoksa orada uygun fiata mı veriliyor.ben de ilaç arıyorum da canım bilgi verirsen sevinirim

yok canım benim 1 ünite artmıştı orda tedavi olan bi arkadaşıma verdim o kullandı genelde piyasada biraz zor bulunuyor ilaçlar sadece tüp bebek merkezi kenarındaki eczanelerde bulunuyor o eczanede normal ssk yada bağkurluya nasıl satılıyorsa öyle satıyor özel bi, uygulaması yok hani bulamazsanız adresini vermek anlamında yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…