- 28 Mart 2021
- 26
- 7
- 36
- 32
- Konu Sahibi Serceyyildiz
Ankarada tüp bebek tedavisi için 6 tane CETROTİDE bulmam gerekiyor yoksa tedavim iptal olacak. Hangi eczanede bulabilirim. Depolarda kalmamış. Lütfen yardım edin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size nasıl ulaşabiliriz ?Merhabalar grupta birisi yazmış. Bence iletişeme geçin derim.. İnşaallah bulursunuz
Grup üye ismi Adal 1903 ismi
Merhaba arkadaşlar,
Yeni üye oldum. Yaklaşık iki yıldır tüp bebek tedavisi görmekteyim. Her deneme yumurta kalitesizliği nedeniyle tedavi sürecim sonlandırıldı. Artık denememeye karar verdim. Elimde 5 kutu cetroite ve iki adet gonapeptly var. İhtiyacı olana verebilirim. İstanbul’da ikamet ediyorum.
Size nasıl ulaşabilirimMerhabalar grupta birisi yazmış. Bence iletişeme geçin derim.. İnşaallah bulursunuz
Merhaba arkadaşlar,
Yeni üye oldum. Yaklaşık iki yıldır tüp bebek tedavisi görmekteyim. Her deneme yumurta kalitesizliği nedeniyle tedavi sürecim sonlandırıldı. Artık denememeye karar verdim. Elimde 5 kutu cetroite ve iki adet gonapeptly var. İhtiyacı olana verebilirim. İstanbul’da ikamet ediyorum.
Ankara'da bir eczanede var 7 tane birden bana mesaj atın numarasını atiyimAnkarada tüp bebek tedavisi için 6 tane CETROTİDE bulmam gerekiyor yoksa tedavim iptal olacak. Hangi eczanede bulabilirim. Depolarda kalmamış. Lütfen yardım edin.
Transfere mi gidemedi yoksa negatif mi oldu?Merhabalar grupta birisi yazmış. Bence iletişeme geçin derim.. İnşaallah bulursunuz
Merhaba arkadaşlar,