Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor bize oxotide önermedi ama cetrodite ilacı önerdiŞuan bu ilacı bulmanız imkansız değil ama zor hele ki aceleniz varsa. Eczanelerden çok zor bulursunuz daha 15 güne kadar bende arıyordum ancak birilerinde fazlaysa temin etmeniz lazım oda hemen olabilecek bişet değil ama onun muadili oxotide sanırım dağıtıma çıkmış Şişli İdil eczanesinde var demişti Burda bi arkadaş doktorunuz o ilaç için olur veriyorsa ona bi bakın derim.
Anlıyorum ama doktorlar bu ilacın olmadığını bile bile öneriyorlar bazı doktorlar muadili var onu da alabilirsiniz diyorlar sizde Sorabilirsiniz doktorunuza. Şuanda olmayan şeyi bulmayla uğraşıp strese girmektense eğer ki eczanelerde varsa muadili içeriği aynı olduğu için “doktorunuza sorarak tabiki” ben size onu da alabilirsiniz onaylarsa diye öneride bulunuyorum. Karar sizin umarım bulursunuzDoktor bize oxotide önermedi ama cetrodite ilacı önerdi
Yani ben size bir şey demiyorum inşAnlıyorum ama doktorlar bu ilacın olmadığını bile bile öneriyorlar bazı doktorlar muadili var onu da alabilirsiniz diyorlar sizde Sorabilirsiniz doktorunuza. Şuanda olmayan şeyi bulmayla uğraşıp strese girmektense eğer ki eczanelerde varsa muadili içeriği aynı olduğu için “doktorunuza sorarak tabiki” ben size onu da alabilirsiniz onaylarsa diye öneride bulunuyorum. Karar sizin umarım bulursunuz![]()
Buldunuz mu ilacıArkadaşlar çok acil bana 3 tane cetrotide 0,25 ilacını arıyoruz
Yok hayırBuldunuz mu ilacı
Eskişehir ada eczanesinde bulduk bugün biz isterseniz bir arayın 6 ya kadar açıklarmışYok hayır
Aradım da ben istanbuldayım buraya göndermiyorlarmışEskişehir ada eczanesinde bulduk bugün biz isterseniz bir arayın 6 ya kadar açıklarmış
Evet kargolamıyorlar soğuk zincir olduğu için bizim arkadaşımız aldı o getirecek Ankardayız bizdeAradım da ben istanbuldayım buraya göndermiyorlarmış
Biz gine alamadık maalesef anlaşılan biz bu ilacı bulamıcazEvet kargolamıyorlar soğuk zincir olduğu için bizim arkadaşımız aldı o getirecek Ankardayız bizde![]()
Bir diğer konuda gördüm Esenyurt ıhlamur eczanesi diye yazmışlar bi görüşün istersenizBiz gine alamadık maalesef anlaşılan biz bu ilacı bulamıcaz![]()
Oxotide varmış ordaBir diğer konuda gördüm Esenyurt ıhlamur eczanesi diye yazmışlar bi görüşün isterseniz
Bulabildiniz mi cetrotideOxotide varmış orda
Evet buldumBulabildiniz mi cetrotide
Tamam teşekkürlerCrinone jel var ben ilk aylarda kullandım 7 kutu kaldı elimde eğer lazım olursa bana yazabilirsin