Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cetrotide hiç bir yerde yok onun muadili oxotide var. Dr um bana oxotide yazdı fazladan bir kutu var elimdeAcil 4 kutu cetrotide ilacına ihtiyacım var. Nereden bulabilirim acaba??
İstanbul’da iseniz 1 kutu var bende yardımcı olabilirim ,(ücretli aldım )Acil 4 kutu cetrotide ilacına ihtiyacım var. Nereden bulabilirim acaba??
Nerden buldunuz acaba ben de arıyorum hiçbir yerde yokTeşekkür ederim Allah şükür buldum
Yeriniz neresi bende bir tane varNerden buldunuz acaba ben de arıyorum hiçbir yerde yok![]()
Merhaba 5 adete ihtiyacım var. Hala elinizde var mı? Hemen bu akşam yada yarın alabilirim sizdenElimde 7 kutu Cetrotide var. Doktorum aldırdı ama kullanmaya gerek kalmadı. 13 haftalık gebeyim çok şükürAldığım fiyattan satacağım. Tuzla da oturuyorum.
Meraba Ankara’da yım acil ihtiyacım var nasıl alabilirimElimde 7 kutu Cetrotide var. Doktorum aldırdı ama kullanmaya gerek kalmadı. 13 haftalık gebeyim çok şükürAldığım fiyattan satacağım. Tuzla da oturuyorum.
Hala var mı? :)İstanbul’da iseniz 1 kutu var bende yardımcı olabilirim ,(ücretli aldım )
Aralık skt sorun olmayacaksa ve işinizi görecekse bende 1 kutu var, ücretsiz olarak verebilirim.Meraba Ankara’da yım acil ihtiyacım var nasıl alabilirim
Teşekkürler 4 kutu lazımdı bulamadığımız için başka ilaç verdi doktorAralık skt sorun olmayacaksa ve işinizi görecekse bende 1 kutu var, ücretsiz olarak verebilirim.
Teşekkürler 4 kutu lazımdı bulamadık başka ilaçla devam edicimHala var mı? :
Hâlâ elinizde mevcutmu acabaElimde 7 kutu Cetrotide var. Doktorum aldırdı ama kullanmaya gerek kalmadı. 13 haftalık gebeyim çok şükürAldığım fiyattan satacağım. Tuzla da oturuyorum.
Teşekkürler 4 kutu lazımdı bulamadığımız için başka ilaç verdi doktor