Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bulabildiniz mi acaba bende arıyorum istanbul ve kocaeli çevresiHerkese merhaba, tüp bebek tedavisi için doktor cetrotide yazdı ama.hicbiryerde bulamadım ,daha önce kullanmış arkadaşlar vardır mutlaka , yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhabalar Kağıthane Gültepe de parlak eczanesinde mevcutmerhaba bulabildiniz mi acaba bende arıyorum istanbul ve kocaeli çevresi
Aradım hiç bir yerde bu ilaç yok elinde olan varsa yada 1 iki gün ikinde almış olan varsa rica etsem dönüş yapabilir miMerhabalar Kağıthane Gültepe de parlak eczanesinde mevcut
Hangi eczanelerde bulunurAradım hiç bir yerde bu ilaç yok elinde olan varsa yada 1 iki gün ikinde almış olan varsa rica etsem dönüş yapabilir mi
Ay hala varmidir annemler orda oturuyo baksınlar hemenMerhabalar Kağıthane Gültepe de parlak eczanesinde mevcut
Haftaya depolara yeni sevkiyat yapılacak. Firmadan bilgi aldı ecza deposu sahibi bir arkadaşAy hala varmidir annemler orda oturuyo baksınlar hemen
Elinde olan var mı yardımcı olurmusunuz lütfenmerhaba benim elimde 1 kutu cetrotide kaldı. son kullanım 2024. İsteyen varsa ankaradayım. benden alabilir. Ya da eczane iade alacağını söyledi. Cuma günü iade edeceğim.