Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulabildınmı ilaçlarıCetrotide veya oxotide ihtiyacım var çok acil lütfen olanlar yazdın Eskişehir çevresi
Ben bugün aldım eczanedenCetrotide veya oxotide ihtiyacım var çok acil lütfen olanlar yazdın Eskişehir çevresi
Buldum bende Karabük'ten getirttimBen bugün aldım eczaneden
Raporlumuydu pekı ilaçlarınızBuldum bende Karabük'ten getirttim
Merhaba nerden buldunuz cetrotide acaba?Raporluydu ama 3 cetrotide 3 oxotide aldım ben hepsini ücretli aldım çinkü az bulundupu için raporu görmezden geliyorlar malesef eczaneler
Hangi eczane acaba bi de cetrotide daha var mı acabaRaporluydu ama 3 cetrotide 3 oxotide aldım ben hepsini ücretli aldım çinkü az bulundupu için raporu görmezden geliyorlar malesef eczaneler
Merhaba ilaçları nerden aldınız yardımcı olur musunuz lutfenBen bugün aldım eczaneden
Yıldız tepe mahallesinden aldım Yüksel eczanesinden hangı ilac lazım dı sizeMerhaba ilaçları nerden aldınız yardımcı olur musunuz lutfen
Selçuk ecza deposunda var ben orada bulmuştumCetrotide veya oxotide ihtiyacım var çok acil lütfen olanlar yazdın Eskişehir çevresi