Merhaba, arkadaşıma acil lazım bulamadık bugün. Bize de eczane ismi verebilir misinizMerhaba bulabildinizmi hangi ilde yaşıyorsunuz eğer İstanbul ise bı iki eczane söyleyebilirim
Koşuyolu alfa eczanesi koşuyolu Aylin eczanesi Feneryolu deniz eczanesiMerhaba, arkadaşıma acil lazım bulamadık bugün. Bize de eczane ismi verebilir misiniz
Çok teşekkür ederim,Koşuyolu alfa eczanesi koşuyolu Aylin eczanesi Feneryolu deniz eczanesi
Amin cümlemize inşallahÇok teşekkür ederim,Allah size ve bebişinize sağlık , sıhat uzun ömürler versin, rabbim dertsiz tasasız sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Elimde 3 kutu mevcut.Ben sadece 1tane bulabildim malesef
Elimde 3 kutu mevcutÇok teşekkür ederim,Allah size ve bebişinize sağlık , sıhat uzun ömürler versin, rabbim dertsiz tasasız sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Merhaba nasıl temin edebilirizElimde 3 kutu mevcut
Yani istanbuldaysanız elden verebilirimBen sadece 1tane bulabildim malesef
merhaba İstanbul’da mısınız.Merhaba nasıl temin edebiliriz
merhaba İstanbul’da mısınız. ?Merhaba nasıl temin edebiliriz
Merhaba alan olmadıysa İstanbul’da yaşıyorum. Ben alabilirimmerhaba İstanbul’da mısınız. ?
Buldum 6 tane teşekkürlerElimde 3 kutu mevcut.
Merhaba 1 kutusunu bir tüp bebek hemşiresine göndereceğim pazartesi netleşecek. 2 kutu için şuan bir alım yok.Merhaba alan olmadıysa İstanbul’da yaşıyorum. Ben alabilirim
Tel no yazar mısınız özel mesajdan oradan konuşalım almak istiyorumMerhaba 1 kutusunu bir tüp bebek hemşiresine göndereceğim pazartesi netleşecek. 2 kutu için şuan bir alım yok.
Hala var mı elinizdeMerhaba 1 kutusunu bir tüp bebek hemşiresine göndereceğim pazartesi netleşecek. 2 kutu için şuan bir alım yok.
2 kutu mevcut. Birini işte pazartesi İzmir’e bi hemşireye göndereceğim. O net olarak o zaman belli olacakHala var mı elinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?