Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana yalnız 1 adet iğne gerekiyor. Size özel mesaj atamadım siz özelden yazar mısınız? Hemen almak isterim. Teşekkürler2 kutu mevcut. Birini işte pazartesi İzmir’e bi hemşireye göndereceğim. O net olarak o zaman belli olacak
Maalesef hepsini verdim. Şuan elimde hiç yokBana yalnız 1 adet iğne gerekiyor. Size özel mesaj atamadım siz özelden yazar mısınız? Hemen almak isterim. Teşekkürler
Merhaba ben Ankara’ya gelip alabilirimAnkara’da Aralık skt’li 1 kutu var elimde. Tedavisi yarım kalacak olan varsa verebilirim.
Merhaba ilacı bulabildiniz mi acaba bana da lazım daÇok teşekkür ederim,Allah size ve bebişinize sağlık , sıhat uzun ömürler versin, rabbim dertsiz tasasız sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
![]()
Yok malesef bulamadım. Mudailini veriyor doktorlarMerhaba ilacı bulabildiniz mi acaba bana da lazım da
Bir adet var bendeMerhaba kizlar cetrotide iğnesini bulamiyorum elinde ığnesi kalan varmi?
1kutu var özelden yazarsanız yardımcı olayımBana 1 adet Cetrotide gerekiyor. Tedavim 2 aydır erteleniyorElinde olan varsa ulaşabilir mi? Teşekkürler
Elinizde varsa ben alabilirim ücretli İstanbul'daymElimde 3 kutu mevcut
Elinizde varsa ben alabilirim ücretli İstanbul'daym
Merhaba ilaçlar duruyormu ? 05319312266Elimde 3 kutu mevcut.
Maalesef.Merhaba ilaçlar duruyormu ? 05319312266
TeşekkürlerMaalesef.