Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba neredesiniz. Size nasıl ulaşabilirizMerhaba tüp bebek tedavim yarim kaldigi icin elimde 3 adet cetrotide ignem kaldi isteyen olursa bana ulasabilir
İstanbul’da mısınız acaba acil 2tane cetrotide 250 ‘ye ihtiyacımız varMerhaba tüp bebek tedavim yarim kaldigi icin elimde 3 adet cetrotide ignem kaldi isteyen olursa bana ulasabilir
Merhaba yalovadayimİstanbul’da mısınız acaba acil 2tane cetrotide 250 ‘ye ihtiyacımız var
Msj bakarmisinMerhaba tüp bebek tedavim yarim kaldigi icin elimde 3 adet cetrotide ignem kaldi isteyen olursa bana ulasabilir
acil dınus yapoarmısınız bana lazım cokl acılMerhaba tüp bebek tedavim yarim kaldigi icin elimde 3 adet cetrotide ignem kaldi isteyen olursa bana ulasabilir
Merhaba elimde 3 adet cetrotide varİstanbul’da mısınız acaba acil 2tane cetrotide 250 ‘ye ihtiyacımız var
Merhaba elimde 3 adet cetrotide varacil dınus yapoarmısınız bana lazım cokl acıl
Merhaba elinizde var mı şuan?Merhaba tüp bebek tedavim yarim kaldigi icin elimde 3 adet cetrotide ignem kaldi isteyen olursa bana ulasabilir
Merhaba elinizde cetrotide var mı acabaMerhaba elimde 3 adet cetrotide var
Malesef hiçbir yerde yokMerhaba arkadaşlar cetrodide olan var mı ya da bulabilen var mı acaba
Merhaba şuan Esenyurt Orhangazi Mahallesi'nde Zuhal eczanesine 1 adet varmışMalesef hiçbir yerde yokzorla farkli farkli yerlerden 4 adet buldum halen arıyorum 2 eksiğim kaldı eger bulabilirsem fazlaca buradan yazarım
![]()
İlginiz icin cok tesekkürler aradım fakat satılmıs cetrotiteMerhaba şuan Esenyurt Orhangazi Mahallesi'nde Zuhal eczanesine 1 adet varmış
Bu arada siz bulabildiniz mi cetrotite ...Merhaba arkadaşlar cetrodide olan var mı ya da bulabilen var mı acaba
Evet ben buldum çok şükürBu arada siz bulabildiniz mi cetrotite ...
Sukurler olsunEvet ben buldum çok şükürDün 400 tane eczaneyi aradım ve buldum sonunda