Cevabınızı Bekliyorum

Şile'ye gitmektense ben de Büyükada daha iyi derim.
En azından ada ortamı olduğu için güzel.Bambaşka bir yere gitmiş gibi olursunuz.
Akşamları hareketlidir.Dondurma,çay,kahve için çok yerler var.
Büyükada otelleri diye aratırsanız ilk sırada booking sitesi çıkıyor.Oradan istediğiniz tarih aralığını yazıp bakabilirsiniz.
Ben şöyle bir baktım,Splendid Palace 2 kişi 4 gece 1092 tl sadece kahvaltı.
Ama adada deniz ürünlerinden,köftecilere,pizzacılara,pastanelere kadar çok çeşitli yemek seçenekleri bulursunuz.

Evet netten baktim ucuz sileden tesekkur ederim degerlendircem..ama oteller yemek vermiyor acaba hergun orda yesek cok mu pahali olur ben hic bilmiyirum oralari

Evet, yemekte dışarıda olduğunuzda bir tatil parasıda ona verirsiniz. Ama kahvaltı ve akşam yemeği veren yerler bulabilirsiniz. Biraz araştırmak lazım.

Şile'ye gitmektense ben de Büyükada daha iyi derim.
En azından ada ortamı olduğu için güzel.Bambaşka bir yere gitmiş gibi olursunuz.
Akşamları hareketlidir.Dondurma,çay,kahve için çok yerler var.
Büyükada otelleri diye aratırsanız ilk sırada booking sitesi çıkıyor.Oradan istediğiniz tarih aralığını yazıp bakabilirsiniz.
Ben şöyle bir baktım,Splendid Palace 2 kişi 4 gece 1092 tl sadece kahvaltı.
Ama adada deniz ürünlerinden,köftecilere,pizzacılara,pastanelere kadar çok çeşitli yemek seçenekleri bulursunuz.

Evet, yemekte dışarıda olduğunuzda bir tatil parasıda ona verirsiniz. Ama kahvaltı ve akşam yemeği veren yerler bulabilirsiniz. Biraz araştırmak lazım.

Tesekkur ederim kizlar.
Bende soyle bir baktim 130 tl iki kisi kahwalti dahil..
4 gun falan kalicaz 4-5gun uzak yerlere gitmiyor benimki..Gidecegimz tarij belli olsa ben onu ikna ederimde belli degil ;(

Tesekkur ederim kizlar.
Bende soyle bir baktim 130 tl iki kisi kahwalti dahil..
4 gun falan kalicaz 4-5gun uzak yerlere gitmiyor benimki..Gidecegimz tarij belli olsa ben onu ikna ederimde belli degil ;(

Ben Büyükadada bir gece geçirdim. Gündüz otelin plajını kullandım, gece kalıp sabah döndüm. Ama en huzurlu geçirdiğim gün ve gece diyebilirim :)) Şile yerine Büyükada çok daha iyi olur.

Buyukada hakkinzda bilginz varmi?
eglencelimi yerler birde fiyat falan
gorus ve onerilerinizi bekliyorum

Üc yazim büyükada da calisarak gecti.Aradan yillar gecti tabi.Ama en son gecen yil bir arkadasim büyükadada bir otelde kalmisti.Iki kisi bes gün icn 1200 lira civarinda bir sey ödedi.Yalniz denize girecek bir yer bulamadigindan sikayet etti.Ki buna katiliyorum.Istanbuldan bir cok kisi özellikle hafta sonu adaya akin eder.Denize girilecek bütün plajlar cöp icinde neredeyse.Dil burnunda denize girmek de biraz sikintili.Cok kayalik eger iyi yüzebiliyorsaniz sorun degil.Adanin yerlileri genellikle denize nazir evlerde oturduklari icin adada denize girebileceginiz yer kisitli.Tüm adayi iki saatte turlayabilirsiniz.Aksamlari ada hareketlenir fakat adanin yerlileri bambaska bir boyuttadirlar.Neredeyse istanbulun kaymak tabakasi oradadir.Eskiden gencler adada kalmayi pek istemez, sikici bulurlardi.Ama sanirim son yillarda ada yine revacta.Ada da yerli turist sayisi cok fazla degil.Genellikle günübirlik ziyaretler yaoilir.Ada esnafi kimin ne oldugunu gayet iyi bilir.Bu acidan yemek yerken kaziklanmamaya dikkat edin derim.Özellikle sahildeki restoranlar pahali olabilir.Ama bunun disin da esnafin da yemek yiye bilecegi kücük fast foot tarzinda yerler vardir.Dedigim gibi ada oldukca kücük bir günde görülecek her yeri görürsünüz.Eger sessiz sakin bir yerdden hoslaniyorsaniz tam size göre.Öbür türlü baska yere gitmenizi tavsiye ederim.

Buyukada hakkinzda bilginz varmi?
eglencelimi yerler birde fiyat falan
gorus ve onerilerinizi bekliyorum

büyükada huzur dolu bir yer... çok güzel plajları koyları var. merkezden tekne kalkıyor bir tarafından bir tarafına götürüyor sizi. piknik yapacak yemyeşil hamaklı alanları var. kumsal otelde kalmıştık biz çok güzeldi butik bi oteldi. genelde turistler kalıyor. bol fotoğraflı bol yüzmeli bol piknikli bir tatil olur. ayrıca waffle ı midye tavası da ayrı güzel oluyor. restoranları bakkalı çakkalı pahalı normale göre biraz ama.

büyükada huzur dolu bir yer... çok güzel plajları koyları var. merkezden tekne kalkıyor bir tarafından bir tarafına götürüyor sizi. piknik yapacak yemyeşil hamaklı alanları var. kumsal otelde kalmıştık biz çok güzeldi butik bi oteldi. genelde turistler kalıyor. bol fotoğraflı bol yüzmeli bol piknikli bir tatil olur. ayrıca waffle ı midye tavası da ayrı güzel oluyor. restoranları bakkalı çakkalı pahalı normale göre biraz ama.

Kumsal otele baktim esimde begendi ama 170 tl bir gece :(
peki piknik yerleri yakinmi yani otelden nasil gidilir

konudan bağımsız olucak ama...tibet egzersizleri yapmak istermisin..
etkisi süper...ben seni hep sinirli ve hırçın görüyorum
tavsiye ederim..

Merhaba Hanimlar
Esimle.yine zıt oldugumuz bir konu var.Tatil yapmayi planliyoruz fakat eşim iznim az ve uzaga gidip vakit kaymetmek istemiyorm diyor..İst-şile ye gidelim orasida tatil yeri deniz doga diyip duruyor.
Ben daha haraketli bir yer istiyorum ama malesef gidemeyiz.
Sorum suki şile hakkinda bilgisi olan varmi?
Onerdigi otel yada soylemek istedikleri..
Simdiden tesekkur ederim....

şile'ye gitmiştim güzel kamplar var fakat biz bi tanıdığımızın evinde kalmıştık.. kızılderili çadırları vardı çok dikkatimi çekmişti bi araştır istersen, denizi çok temizdi fakat çk dalgalı çok dikkatli olmanız gerek ... :51:

Kumsal otele baktim esimde begendi ama 170 tl bir gece :(
peki piknik yerleri yakinmi yani otelden nasil gidilir

piknik yerlerine adanın merkezinden tekneyle gidiyorsun 15 dakkada. güzel koyları da var. bir yer daha vardı adını hatırlamıyorum orada da kalmıştık. Kumsala göre daha uygundu. merkezde broşürler dağıtıyorlar zaten farklı koylardaki oteller için. bizim gittiğimiz tek katlı evler var ayrı balkonun var yeşiller içinde bir yerdi. biraz aşağısında kendi plajı falan vardı. orası da güzeldi. adı aklıma gelirse yazarım yine. olmazsa da gidince orada bir sürü kağıt tutuşturuyorlar eline bize gelin bize gelin diye..

ben Şile'de yaşıyorum
karar verdinizmi bilmiyorum ama sormak istediklerini özelden bana sorabilirsin :34:

Back
X