- 20 Ekim 2009
- 4.522
- 5.211
- 723
- Konu Sahibi Dilara55333
karasuya gıdın hem uygun hemde yakın
karasuya gelinmez yahu ben kaçmak için gün sayıyorum:):)
büyükada çok güzel bir seçenek gerçekten...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karasuya gıdın hem uygun hemde yakın
Evet netten baktim ucuz sileden tesekkur ederim degerlendircem..ama oteller yemek vermiyor acaba hergun orda yesek cok mu pahali olur ben hic bilmiyirum oralari
Şile'ye gitmektense ben de Büyükada daha iyi derim.
En azından ada ortamı olduğu için güzel.Bambaşka bir yere gitmiş gibi olursunuz.
Akşamları hareketlidir.Dondurma,çay,kahve için çok yerler var.
Büyükada otelleri diye aratırsanız ilk sırada booking sitesi çıkıyor.Oradan istediğiniz tarih aralığını yazıp bakabilirsiniz.
Ben şöyle bir baktım,Splendid Palace 2 kişi 4 gece 1092 tl sadece kahvaltı.
Ama adada deniz ürünlerinden,köftecilere,pizzacılara,pastanelere kadar çok çeşitli yemek seçenekleri bulursunuz.
Evet, yemekte dışarıda olduğunuzda bir tatil parasıda ona verirsiniz. Ama kahvaltı ve akşam yemeği veren yerler bulabilirsiniz. Biraz araştırmak lazım.
Tesekkur ederim kizlar.
Bende soyle bir baktim 130 tl iki kisi kahwalti dahil..
4 gun falan kalicaz 4-5gun uzak yerlere gitmiyor benimki..Gidecegimz tarij belli olsa ben onu ikna ederimde belli degil ;(
Buyukada hakkinzda bilginz varmi?
eglencelimi yerler birde fiyat falan
gorus ve onerilerinizi bekliyorum
Buyukada hakkinzda bilginz varmi?
eglencelimi yerler birde fiyat falan
gorus ve onerilerinizi bekliyorum
büyükada huzur dolu bir yer... çok güzel plajları koyları var. merkezden tekne kalkıyor bir tarafından bir tarafına götürüyor sizi. piknik yapacak yemyeşil hamaklı alanları var. kumsal otelde kalmıştık biz çok güzeldi butik bi oteldi. genelde turistler kalıyor. bol fotoğraflı bol yüzmeli bol piknikli bir tatil olur. ayrıca waffle ı midye tavası da ayrı güzel oluyor. restoranları bakkalı çakkalı pahalı normale göre biraz ama.
konudan bağımsız olucak ama...tibet egzersizleri yapmak istermisin..
etkisi süper...ben seni hep sinirli ve hırçın görüyorum
tavsiye ederim..
Merhaba Hanimlar
Esimle.yine zıt oldugumuz bir konu var.Tatil yapmayi planliyoruz fakat eşim iznim az ve uzaga gidip vakit kaymetmek istemiyorm diyor..İst-şile ye gidelim orasida tatil yeri deniz doga diyip duruyor.
Ben daha haraketli bir yer istiyorum ama malesef gidemeyiz.
Sorum suki şile hakkinda bilgisi olan varmi?
Onerdigi otel yada soylemek istedikleri..
Simdiden tesekkur ederim....
Kumsal otele baktim esimde begendi ama 170 tl bir gece
peki piknik yerleri yakinmi yani otelden nasil gidilir
Konudan alakasiz olacak ama evet agrasif yapim var esim anlayislidir ama artik adama aciyorm nasil birseymiski??