• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cevap bekliyorum.esimjn masajları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

atalente35

Tam bir hanımefendi..
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
1.048
1.916
63
Kızlar şimdi bişey sorcam.esimin wp. Web uygulaması var bende öylesine yüklemiştim neyse bugün bi bakayım dedim.binkknusmaya denk geldim.mahalleden bi genç kiz var iş için numarası var telinde.onunla muhattap oluyo annesi babası varken kiz vermis telini.neyse tamam dedim olablir.Şimdikonuşmaya denk geldim öncesi silinmiş ama bişey olduğunu sanmiyorum.kiz, aynen bakalım artık demiş
Benimkide hayırlısı,senide görelim sahalarda ders vereyim sana demiş.belliki araba kullanma muhabbeti.kiz görmemiş daha bunun mesajını. Şuan delirdim çıldırdım.esimi aradım nerdesin diye görüyorum onu şuan ama sinirden birden aradım.bisey demedim ama sesimden anladı.bu uygulamanın bende olduğunu bilmiyo.biliyirum yanlis bişey ama yükledim işte.simdi eve gelcek nasıl tepki vercem bilmiyorum anlamadan nasıl mesajları yeni görmüş gibi yapcam sonrasında napmaliyim,sizce napayım çok sinirliyim suan

Fevri davranmayın bence. Yani, mesajları söylemeyin. Takipte kalın.
Çaktırmadan komşulardan falan bahsedin sonra konuyu o dediğin kıza doğru getirin. iş nasıl gidiyor vs. diye. Bir ağzını arayın, eğer size derse işte araba sürecekmiş ders vereyim diye takıldım falan sorun yok bence.
Ama demezse, takipte kalın.

Hoş değil gerçekten iş arkadaşı olur okul arkadaşı olur neyse de mahalleden birinin kızına sahalarda ders verecek bi kocanız mı kalmış. Hayır gene verilir ama size de bundan bahsetmiş olur filan ne bu ergen gibi mesajlaşmalar. Bence madem o uygulamayı yüklediniz (aslında yanlış ama) bi falso da yakaladınız bi haddini bildirin

Fevri davranmayın bence. Yani, mesajları söylemeyin. Takipte kalın.
Çaktırmadan komşulardan falan bahsedin sonra konuyu o dediğin kıza doğru getirin. iş nasıl gidiyor vs. diye. Bir ağzını arayın, eğer size derse işte araba sürecekmiş ders vereyim diye takıldım falan sorun yok bence.
Ama demezse, takipte kalın.
Demez eminim.1 haftadır numarsı var kızı hiç sevmem biliyo. Gelince hemen telefonu alcam ama anlicak. Allahım hamileyim migdeme agri girdi .sonrasında birakip girmeyi dusunuyorum,yanlismi

Hoş değil gerçekten iş arkadaşı olur okul arkadaşı olur neyse de mahalleden birinin kızına sahalarda ders verecek bi kocanız mı kalmış. Hayır gene verilir ama size de bundan bahsetmiş olur filan ne bu ergen gibi mesajlaşmalar. Bence madem o uygulamayı yüklediniz (aslında yanlış ama) bi falso da yakaladınız bi haddini bildirin
Bende buna takildim.ne gerek var bu samimiyete o kiz kimki bana vermemiş ders onu kaldı şuan derdimiz

Hayır yok tanımam etmem ara ara görürüm
Tüh ya kisadan konu acarsin diycektim de sen.dedikleri gibi birsey soyleme tartisma cikmasin ,sakin kal fakat burada da dolu bulursun yaz google cikar,erkrk.milletinin elalemin kadinlariyla samimiyetiyle ilgili konu falan oku agzini ara bakalim.tepkisi ne olacak

Tüh ya kisadan konu acarsin diycektim de sen.dedikleri gibi birsey soyleme tartisma cikmasin ,sakin kal fakat burada da dolu bulursun yaz google cikar,erkrk.milletinin elalemin kadinlariyla samimiyetiyle ilgili konu falan oku agzini ara bakalim.tepkisi ne olacak
Sesimden anladi.mesajlari sildi.insanın zoruna gidiyor.

Sesimden anladi.mesajlari sildi.insanın zoruna gidiyor.
Kuzum sen uzerinde durmuyor gibi yaparsan oda onemsemez tavrini sorarsa bosber de gec belli etme kendini bak hakliyken haksiz olma amaaa bu konuyu caktormadan.ac iste yuzu mu kizariyor panik mi oluyor yani ben oyle yapardim

Öncesi silinmiş diyorsun belli ki cıvık muhabbet var önce de o yüzden silinmiş delirmekte haklısın eşin kıza kız eşine yürüyor üstelik tanimadigin muhabbetin olmayan bı genc kız yuh diyorum

Mesajları görmesen bu konuşmalar nereye varacak Üstelik eşin şimdi üste çıkmak için neler uyduracak kimbilir

Mide bulandırıcı bir durum hakikaten bence ses çıkarmayıp mesajları takip etmeye devam edin buluştuklarında basarsınız

Yok yaaa böyle erkeklere ya yemi ya suyu fazla geliyor. Evdeki eşi, çocuğu saygı sevgi beklerken bunlar aranıyor da aranıyor
Aynen öyle evde mis gibi karısı çocuğu varken neden böyle yaparlar anlamam gerçekten erkek beyninde hatalı bir kısım var bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X