• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cevap bekliyorum.esimjn masajları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eve gelince söylemedim.hepsini tekrar silmiş mesajları bekliycem.biraz ağladım ama hamilelikten dedim.oda sarıldı noldu bilmem ne söylemedim.yarini bekliycem yine görürsem buyuk kavga cikarcam

Niye söylemeyip kendinize yük ediyorsunuz bir de hamilesiniz bırakın o düşünsün

Eve gelince söylemedim.hepsini tekrar silmiş mesajları bekliycem.biraz ağladım ama hamilelikten dedim.oda sarıldı noldu bilmem ne söylemedim.yarini bekliycem yine görürsem buyuk kavga cikarcam
Mesajları silmese sorun yok o kadar derdim ki şöyle var elin kizina araba öğretmek kocanıza düşmez .Tmm aldatma yok ama eşinizde yaptığının yanlış olduğunu düşünmüş ki mesajları silmiş Bu sorun işte demekki kizilacak birşey yapıyor yada düşünüyor yoksa kendine güvenen insan neden msj siler yani . Ama gözlemleyin bence daha bisey demeyin derim özellikle watsap webi söylemeyin ki kapatmasin

Masajları silmiş.napmaliyim gelince.uygulamanın olduğunu bilsin istemiyorum

Bugun felancı komsunun kizini gördüm, sana selam soylelemi soyledi. Selaminda bi ima sezdim. Bi samimiyetin mi var senin o kizla? Diye sor. Yok mok derse de; "Hic konustunuz mu telefonda" gibilerinden sorguya cek. Hayir derse sıkıntı.

Olay aciga cikinca "evet bi iki sey konustuk, sen kizarsin diye soylemedim" diyememesi icin de "konustuysaniz konustum de canim, illa telefonda olmasina gerek yok, bunun icin kizacak halim yok" gibilerinden yem at.

Kizla neden numarasini degismiski? Silinen mesajlarinda o programda görünmesi gerekmiz mi? Esin araniyor niye ders vercekmis ki esiniz ehliyet ögretmeni mi?

Mesajları silmese sorun yok o kadar derdim ki şöyle var elin kizina araba öğretmek kocanıza düşmez .Tmm aldatma yok ama eşinizde yaptığının yanlış olduğunu düşünmüş ki mesajları silmiş Bu sorun işte demekki kizilacak birşey yapıyor yada düşünüyor yoksa kendine güvenen insan neden msj siler yani . Ama gözlemleyin bence daha bisey demeyin derim özellikle watsap webi söylemeyin ki kapatmasin
Yav artık filmlerden midir nedir, şu erkeğin yabancı bir kadına araba öğretmesi mevzusu beynimi bulandırıyor.:KK70: Sürücü kursunda öğretmen değilse, neden yani.

Ben okadar dedim beni takmadı.elin kızına mrabamiz olmadığı halde ders vereyim diye mesaj atıyor.abartiyosun diyen arkadaşlar sizce gerçekten hos bi davranismi?(defakrca uyardım bu kizi sevmiyorum pek tekin degil diye)Allah kahretsin bu sinirlenince ağlama huyumdan nefret ediyorum.neyse artık sürekli takip etcem yarın konuşmanın devamı gelirse uygulamayida soylicem ne olursa olsun artık.

Ben okadar dedim beni takmadı.elin kızına mrabamiz olmadığı halde ders vereyim diye mesaj atıyor.abartiyosun diyen arkadaşlar sizce gerçekten hos bi davranismi?(defakrca uyardım bu kizi sevmiyorum pek tekin degil diye)Allah kahretsin bu sinirlenince ağlama huyumdan nefret ediyorum.neyse artık sürekli takip etcem yarın konuşmanın devamı gelirse uygulamayida soylicem ne olursa olsun artık.

Soyleme...
İzlemeye devam et
Yarın hemen soylersen henuz kıza tam acılamadıgı için o mesajlarda bişi yok sen paranoyaksın der..birdaha da takip edemezsin
Bekle izle iş biyere varıyor mu varmıyor mu gör önce

Ben yerinizde olsam önce bir takip ederim elime net bir şeyler geçene kadar bir sulanma yazılma var mı diye. Sonra bu uygulamanın sizde olduğıiumu bilmemesi lazım ki takipte kalabilesiniz onun için de kesin bir şey gördükten sonra derim ki o kız bana yazışmalarınızı gösterdi sen nasıl olurdu kıza böyle sulanırsın. Sanırım eşiniz hamilesiniz diye bir iki kıza olta atmış olabilir. Düşecek mi diye ama siz yine de takip edin emin olun. Eşiniz iyi niyetli olsa mesajları silmez saf olmayın sessizce çaktırmadan takip edin

Demez eminim.1 haftadır numarsı var kızı hiç sevmem biliyo. Gelince hemen telefonu alcam ama anlicak. Allahım hamileyim migdeme agri girdi .sonrasında birakip girmeyi dusunuyorum,yanlismi
Hiç bir şey için acele etmeyin biraz takip edin belki de siz yanılıyorsunuzdur durup dururken tadinizi kaçırmayın emin olmadığınız konu için

Fevri davranmayın bence. Yani, mesajları söylemeyin. Takipte kalın.
Çaktırmadan komşulardan falan bahsedin sonra konuyu o dediğin kıza doğru getirin. iş nasıl gidiyor vs. diye. Bir ağzını arayın, eğer size derse işte araba sürecekmiş ders vereyim diye takıldım falan sorun yok bence.
Ama demezse, takipte kalın.
+1 Bende Bunun benzeri yazacaktım siz yazmış olunca yazmadım aynen böyle yapmalı konu sahibi ayynennnn

Aman allahım
Bu kıskançlık nedir
Kızlar bence ailller erkek evlatlarını sünnet etmesinler
Biz eşlere bıraksınlar bu işi
Nitekim bazılarımız çok güzel yapar bu işi
Ben kesinlikle kadin ve erkegin arkadaş olmasi gerektigini düşünüyorum heterojen gruplarda ortamin seviyesi yükseliyor. Ama konudaki saçmalik tamamen. Karisi isteyince öğretmeyen adam, "karisinin hoşlanmadıği"/bir genç kıza arabasi dahi olmadığı halde öğretmeyi teklif ediyor. Muhtemelen aralarinda en az 5 yaş var. İşle ilgili bir sey konusacaksan arar konusursun. Arkadaşlık edeceksen birebir değil de grupla arkadaşlık yaparsin,is disi saçma muhabbet etmez,mesajlaşmazsın. Adam bana hic iyi niyetli gelmedi.

Masajları silmiş.napmaliyim gelince.uygulamanın olduğunu bilsin istemiyorum
Fevri olma,takipte kal. Olan ekran görüntülerini de kanıt olsun diye çek,kendinde dursun.
Şimdi konuşsaniz sizi ikna edecek ve cooook dikkat edecek. Siz de hem inanacaksiniz hem de aklınızın bir ucunda kalacak, ömür boyu tadınız kaçacak. En azından takipte kalin da boş bir muhabbet mi yoksa kızla flört etmeye mi calisiyro anlayin

Okurken bile gerildim, hamile karısı evde beklesin. O da elalemin kızına araba öğretme derdine düşsün. Yaptıkları yazışması madem normal neden siliyor? Çünkü biliyor ki sen öğrensen kızarsın,kızla mesajlaşmasının yanlış olduğunun farkında.

Öfkene yenilip sakın web yüklediğini söyleme, takip et. Hatta birkaç gün gerekirse bir hafta bekle. Çünkü işin rengini tam öğrenmeden ortaya çıkarırsan eşin bir sürü yalanla seni ikna eder üste çıkar. Sende bebeğim olacak deyip içinde kalan şüpheyle devam edersin ki buda seni ömür boyu huzursuz eder. Kesin delil bulana kadar bekle o ve ekran görüntüsü al. Baktın ki hep laubali konuşmaları var ama fiilen görüşmeyip mesajlaşmaya devam ediyorlar o zaman söylersin bildiğini.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X