• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cevap bekliyorum.esimjn masajları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Madem eşiniz benden büyük ablam gibi olay sadece makara diyo. Siz yapsanız o makarayı ne hissederdii acaba kadınlarıda iyi salak sanıyolar he çok zekilermiş gibi.ben o kızın yerinde olsam ki bunu bekar bir erkeğe bile yapmıştım bırak evliyi asla olmaz da öle bişey açık açık iş dışında yazmamasıno rahatsız olduğumu söylerdim biraz ilgi görünce de hoşuna gitti heralde ben bilmiyorum

Madem eşiniz benden büyük ablam gibi olay sadece makara diyo. Siz yapsanız o makarayı ne hissederdii acaba kadınlarıda iyi salak sanıyolar he çok zekilermiş gibi.ben o kızın yerinde olsam ki bunu bekar bir erkeğe bile yapmıştım bırak evliyi asla olmaz da öle bişey açık açık iş dışında yazmamasıno rahatsız olduğumu söylerdim biraz ilgi görünce de hoşuna gitti heralde ben bilmiyorum
Ben şahsen evli bi adamla diyaloğa girmezdim whatsaptan falan.acil bişey olsa ara.fotograflik bi durumda yok.cunku

Benide rezil etmiş oldu.kiz sonuçta buna yürümedi benimki aradindi derler ya .
Aynen ne gerek vardı yani simdi esi kıskanclık yapmış denicek... bunu kendi aranızda halledicektiniz bi sekilde onu dahil etmeye gerek yoktu yaptıgı harekete kızdım... panikle üst üste hatalar yapıyor eşin 🤷🏻‍♀️

Aynen ne gerek vardı yani simdi esi kıskanclık yapmış denicek... bunu kendi aranızda halledicektiniz bi sekilde onu dahil etmeye gerek yoktu yaptıgı harekete kızdım... panikle üst üste hatalar yapıyor eşin 🤷🏻‍♀️
Evet.sonra farkına variyo ama iş işten geçtikten sonra napayım daha.simdi benim.ixinde çok kıskanç falan diye laf cikarcaklar

Inaninki mesajı gördüm sınır oldum.insanlar tuhaf.ne güzeller aldatiliyo,ama kimi kadınların düşünceleri garip.cok soglun teskkur ediyorum çok kere ❤❤
ben de aldatılmanın güzellikle asla ilgisi olduğunu düşünmüyorum.adriana lima'yı da harcadılar zamanında.bazen birisine bakıyosun su gibi güzel , partnerine bakıyosun habeş maymunundan hallice ama aldatan da o :işsiz: tamamen karaktersizlik meselesi aldatmak

Evet.sonra farkına variyo ama iş işten geçtikten sonra napayım daha.simdi benim.ixinde çok kıskanç falan diye laf cikarcaklar
Kulaklarını kapatcaksın o diyenlere canım kimseyi ilgilendirmez kıskancta olabilirsin.. ama eşine söyle bu olayla ilgili bir gereksiz bisey daha yapmasın.. kendini dinle bu sürede...

Kıza illa pay çıkarmaya çalışan arkadaşlar var. Bu tecavüzcülerin etek giymişti savunmasına benziyor. Neymiş niye WhatsApp tan yazıyormuş arasaymış, neymiş sulu sulu öpüp video paylaşıyormuş, neymiş yardım edecek kimsesi yokmuymuş evli adamdan yardım istiyormuş! Burda dert bu mu? Konu sahibinin kararında da çok etkili olacağımızı zaten sanmıyorum. Ama derdini dinler ortak oluruz.

dikkat çekecek bir kiz olmasa pas vermeden hiçbir erkek yaklaşmaz, belli ki pas vermemiş zaten, pas vermiş olsaydı dedikodularin altı dolu olacaktı , yuva yıkmış olacaktı elbette ama şu durumda o kız hiç yoktan zor duruma düşecek, neden? çünkü güzel
Siz çok güzelsiniz de başınıza böyle bi olay falan mı geldi? Çünkü saçmalıyorsunuz bu konu güzellikle alakası olmayan bir konu. Erkekler pas vermeden de yanaşıp şanslarını denerler gayet eğer niyeti bozmuşlarsa. Yani sadece güzel kadınlara ve niyeti bozuklara asılmıyorlar. Kadın hamile hamile baba evine dönmüş gelmiş kız şöyle güzel böyle zor duruma düşecek duyarı kasmanın anlamı yok yani.

Siz çok güzelsiniz de başınıza böyle bi olay falan mı geldi? Çünkü saçmalıyorsunuz bu konu güzellikle alakası olmayan bir konu. Erkekler pas vermeden de yanaşıp şanslarını denerler gayet eğer niyeti bozmuşlarsa. Yani sadece güzel kadınlara ve niyeti bozuklara asılmıyorlar. Kadın hamile hamile baba evine dönmüş gelmiş kız şöyle güzel böyle zor duruma düşecek duyarı kasmanın anlamı yok yani.
Kesinlikle katılıyorum. İnsanoğlu çiğ süt emmiş bu erkekler herkese karşı böyle. Konunun güzellikle alakası da yok. Adamın gevşekliği yüzünden hem karısı hem de kız mağdur olucak. Allah herkese akıl fikir versin. İnşallah konu sahibi için en hayırlısı neyse o olur çok üzüldüm gerçekten.

Kıza illa pay çıkarmaya çalışan arkadaşlar var. Bu tecavüzcülerin etek giymişti savunmasına benziyor. Neymiş niye WhatsApp tan yazıyormuş arasaymış, neymiş sulu sulu öpüp video paylaşıyormuş, neymiş yardım edecek kimsesi yokmuymuş evli adamdan yardım istiyormuş! Burda dert bu mu? Konu sahibinin kararında da çok etkili olacağımızı zaten sanmıyorum. Ama derdini dinler ortak oluruz.
kızın da zor durumda oldugunu muhtemelen yuva yikan olarak yaftalanacağını oysa tek suçunun muhtemelen dikkat çeken güzel birı olması olabileceğini bu yüzden konu sahibi tarafindan en bastan beri taninmadan sevilmediğini , bu yuzden eşinin ilgisine maruz kaldiğıni soyledigim için linc ediliyorum, hatta saçmalamakla suçlaniyorum ve ne tuhaf ki süreç benim tahminlerim gibi ilerliyor

Doğrudan alıntı yapıp söylesenize şunu. Sulu sulu durum yapanlardan haz etmem dedim sadece kızı mı taşladım sanki veya kıza pay mı çıkarmış oldum? Konu sahibi konunun içerisinde kızdan önceden beri daha yazışmadan hoşlanmadığını söylemişti ona ithafen söyledim. Söylediğim şeyle şu yazdığınızın alakası bile yok

konu sahibinin mağduriyeti hepimizin malumu ama ortada hic sucu olmadigi halde yaftalanan başka bir kadın var hanimefendi...belki de hayatı boyunca bu etiketle yasayacak, sırf bekar ve hamile degil diye görmezden mi gelelim, herkesten farklı olarak onun durumunu belirttim evet çünkü zaten çift hakkinda herkes soylenebilecek herşeyi söylemişti

ben de aldatılmanın güzellikle asla ilgisi olduğunu düşünmüyorum.adriana lima'yı da harcadılar zamanında.bazen birisine bakıyosun su gibi güzel , partnerine bakıyosun habeş maymunundan hallice ama aldatan da o :işsiz: tamamen karaktersizlik meselesi aldatmak
aldatma gercekleşmemiş zaten bu konuda, bir girişim olmuş ama konu sahibi çabuk yakalamış ya da daha önceden de kuskusu oldugu için bu sefer affetmemis, olan konu sahibiyle aradaki kıza olmuş

konu sahibinin mağduriyeti hepimizin malumu ama ortada hic sucu olmadigi halde yaftalanan başka bir kadın var hanimefendi...belki de hayatı boyunca bu etiketle yasayacak, sırf bekar ve hamile degil diye görmezden mi gelelim, herkesten farklı olarak onun durumunu belirttim evet çünkü zaten çift hakkinda herkes soylenebilecek herşeyi söylemişti
İyi de biz tanımıyoruz bu insanları farkındaysanız aynı mahalle sakini falan değiliz. Sizin bi şey belirtmenize lüzum yok yani. Konu sahibi zaten kızı sevmiyor olmasına rağmen tek hata kondurmadı. Hala daha güzel de o yüzden sevmemiş bak şimdi o etiketlenecek demenin alemi var mı? Kadın zaten üzgün iyice canını acıtıyosunuz.Ne yuva yıkan kadınlar etiketlenmedi konu sahibi gayet bilinçli biri kimseyi etiketlemez merak etmeyin. Kız gelir buraya konu açar o zaman verirsiniz tesellinizi. Şimdi çok gereksiz.

Doğrudan alıntı yapıp söylesenize şunu. Sulu sulu durum yapanlardan haz etmem dedim sadece kızı mı taşladım sanki veya kıza pay mı çıkarmış oldum? Konu sahibi konunun içerisinde kızdan önceden beri daha yazışmadan hoşlanmadığını söylemişti ona ithafen söyledim. Söylediğim şeyle şu yazdığınızın alakası bile yok
Hangi birinizi alıntılayım? Ucuz demişsin ya! Ben başka cevap yazmam arkadaşım onu da bil. Meydan senin 😉.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X