• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cevap bekliyorum.esimjn masajları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet.reflu var e bide hamilelik olunca daha kötü oluyo yıllardır böyle üzülürsem yada stres yaparsam hemn anlasiliyo duramıyorum
Benim de psikolojik rahatsızlığım var, fazla sinir stres üzüntü yaramıyor. Böylesi daha iyi ya. Sürekli cinnet halinin faydasını görmedim değil. Tepene çıkmaz hiç yoktan.
Senin şansın varmış ki, eşin merhametli, insaf vicdan sahibi. Öyle olmasa suçluluk hissedip üstüne düşmez. Ne herifler var, alenen aldatıp, kızdı diye karısına karşı utanmadan zeytinyağı gibi üste çıkan, şiddet uygulayan. Ufak mesajlaşma deyip geçme ama görmezden de gelme. Kafanı birşeyler ile meşgul et, kitap oku, yavaş yavaş kendini yormadan temizlik falan yap, komikli yahut kafanı meşgul edecek şeyler izle. Ben böyle yapıyorum, düşündükçe kafam patlayacak gibi oluyor stres anında çünkü.

Benim de psikolojik rahatsızlığım var, fazla sinir stres üzüntü yaramıyor. Böylesi daha iyi ya. Sürekli cinnet halinin faydasını görmedim değil. Tepene çıkmaz hiç yoktan.
Senin şansın varmış ki, eşin merhametli, insaf vicdan sahibi. Öyle olmasa suçluluk hissedip üstüne düşmez. Ne herifler var, alenen aldatıp, kızdı diye karısına karşı utanmadan zeytinyağı gibi üste çıkan, şiddet uygulayan. Ufak mesajlaşma deyip geçme ama görmezden de gelme. Kafanı birşeyler ile meşgul et, kitap oku, yavaş yavaş kendini yormadan temizlik falan yap, komikli yahut kafanı meşgul edecek şeyler izle. Ben böyle yapıyorum, düşündükçe kafam patlayacak gibi oluyor stres anında çünkü.
Cok haklısınız. Onemseyip yazdınız icin cok teskkur ederim.🙏 oyle yaomaya çalışıyorum is yapiyorum falan.evet sürekli bi güldürmek için saçmalayıp duruyo ama yinede suanlik cok kirginim.buna bile şükreder olduk şu hayatta.cok uzgunum

Güven sorunu yaşamışsın ki adamın mesajlarını okumak için program indirmissin
Bu kadar aldatılan kadın da eşlerine sonsuz güveniyorlardı biliyosunu dimi.. bunun güvenle alakası oldugunu düşünmüyorum ben de eşime güveniyorum ama erkekler biz kadınlar gibi düşünmüyorlar ne yazık ki eşinden vazgecemiyor ama hatalara düsüncede saklama yoluna giriyorlar eş bulana kadar buluncada zaten bir anliktı hataydı bahaneleri başlıyor... hickimsenin bunu yaşamamasını diliyorum deneyimlemedikce anlayamayacağımız duygular bunlar...

Eee yanisi mesajları da sildigine göre şüphelerinde büyük ihtimalle haklisin tatlim
Oyle bi konuşuyosunuz ki sanki sizin başınıza hiç gelmicek gibi.ozguveninize hayran kaldım.yazik cunku her kadın sizin gibi dusunuyo ama böyle olsun istemiyo. Dilerim siz yasamazsiniz cunku ben sizin konuşmanizdan az çok anladim sizi

Bu kadar aldatılan kadın da eşlerine sonsuz güveniyorlardı biliyosunu dimi.. bunun güvenle alakası oldugunu düşünmüyorum ben de eşime güveniyorum ama erkekler biz kadınlar gibi düşünmüyorlar ne yazık ki eşinden vazgecemiyor ama hatalara düsüncede saklama yoluna giriyorlar eş bulana kadar buluncada zaten bir anliktı hataydı bahaneleri başlıyor... hickimsenin bunu yaşamamasını diliyorum deneyimlemedikce anlayamayacağımız duygular bunlar...
Ben sonsuz güveniyorum eşim yapmaz demiyorum ki ama böyle saçma sapan takipler gereksiz geliyor bana zaten o tarzda bir girişimi olsa anlarsın salak değiliz ya ilgisi azalır yada ufak bişeyde olsa çakarsın tabiki kimse yaşaması ama bu kadarıda bana çok abartı geliyor

Ben sonsuz güveniyorum eşim yapmaz demiyorum ki ama böyle saçma sapan takipler gereksiz geliyor bana zaten o tarzda bir girişimi olsa anlarsın salak değiliz ya ilgisi azalır yada ufak bişeyde olsa çakarsın tabiki kimse yaşaması ama bu kadarıda bana çok abartı geliyor
Akıllı bir erkek böyle durumda daha çok ilgi gösterir daha abartı hareketlerde davranir çünkü eşinide kaybetmek istemiyodur yoksa kadının salak olup anlamamasıyla ilgisi yok cevremde gayet zeki kadınların bu tür aldatılma olaylarına tanık oldum... tabi çokta abartmamak lazım kendi psikolojimiz için yerinde tedbirli olmakta fayda var

Bu tedbir değil paranoyaklık arkadaşlar başına böyle bisey gelir boşanırsın yoluna bakarsin dünyanın sonumu allah başka dert vermesin ne diyeyim bence adam takip etmek yerine kendinize dönün kendinizi geliştirin aileniz için çocuklarınız için bir kişinin şahsi telefonunda mesajlasmalarini rızası dışında okumak hem etik değil hemde hastalik ne kadar eşinizde olsa

Bu tedbir değil paranoyaklık arkadaşlar başına böyle bisey gelir boşanırsın yoluna bakarsin dünyanın sonumu allah başka dert vermesin ne diyeyim bence adam takip etmek yerine kendinize dönün kendinizi geliştirin aileniz için çocuklarınız için bir kişinin şahsi telefonunda mesajlasmalarini rızası dışında okumak hem etik değil hemde hastalik ne kadar eşinizde olsa
Sizin fikriniz saygi duyarım

Anlattığınız kadarıyla eşinizin mesajlaşmasını doğru bulmadım. Ama burda daha vahim olan sizin bir programla eşinizin mesajlarını takip etmeniz. Sizin yaptığınız daha ağır bir hareket bence ki daha bugün eğitim aldık bu konuda. Yasalara göre suç bu yaptığınız. Eğer biri benim mesajlarımı bu şekilde takip ediyor olsaydı kim olursa olsun o kişiye bunu ödetirdim.

Eşlerinizin size olan sevgisine yada biriniizn aşkına saygım sonsuz. Bunları dinlemek için değil,cahilce hatalar yapmamak adına fikir amacli konu açtım.canim öyle istedi ve yukledim,pişman değilim bu güne kadar böyle biseye denk gelmedim güven meselesi diyorsanız. Ne mutlu size ozaman.
bence yapabileceğine inanıyorsan hemen parlamadan bekle. Kontrol et yine o whatsapı. Pek bir şey çıkacağa benzemiyor ama bu muhabbetin bir ön leveli de var gibi

İllegal yoldan elde edilmiş bir veri yok, suç olması için karşı taraftan habersiz casus yazılım gibi birşey indirilmesi lazım. Ortak kullanılan bilgisayarda WhatsAppweb kullanılması ve açık kalınca eşin mesajları okuması cok normal.
Stalk olayını doğru bulmuyorum ama eşinin şifresini bilmek, ya da onun hesaplarına bakmak abartı bir davranış değildir. Özel hayata müdahale hiç değil zira en azından şu konu için konuşayım (herkesin değişkenleri farkli) erkeğin özel hayatı karisidir. Başka bir kadın işin içindeyse bu tamamen kadının özeline müdahaledir.

Eşini kontrol etmeyi gerek görmeyen herkese saygım sonsuz.
Buradaki mevzu zaten vuku bulmuş fakat eldeki verilere göre üye arkadaşımızın duygu yoğunluğu sebebiyle nasıl davranması gerektiğini kestirememesi. Kendi hayatlarimizla eşlerimizle kıyaslamak yerine suanda moral verip yol gostermek daha uygun olur.

Konu için diyebileceğim şey ise bazen insanlar ufak flortler ile zihinlerini canlandıranbiliyorlar. Böyle bişey olmuş olabilir devami gelmeyecektir. Ama sizin de ufak ufak aaa bu kızı sevmiyorum benn siz arkadas mı oldunuz neler konuşuyorsunuz gibi konuyu açıp ikili görüşmeye kendinizi dahil.edebilir ve hatta eşinizin size otomatik rapor vermesini çaktırmadan sağlayabilirsiniz.

Eğer niyetinde varsa (önceki yorumlarda birisi çok doğru demiş) her şekilde yapar. Siz de hiç sinirlenmeyin. Hata sizin değil kesinlikle.
Sizin tepkinizden de korkuyor olabilir. Sakin serin konuyu konuşursanız size karşı dürüst olma ihtimali çok daha yüksek. Fakat hep diyorum evlilik dinamiginiz nedir nasıl bir ilişkiniz var bunlar da önemli.

Eşlerinizin size olan sevgisine yada biriniizn aşkına saygım sonsuz. Bunları dinlemek için değil,cahilce hatalar yapmamak adına fikir amacli konu açtım.canim öyle istedi ve yukledim,pişman değilim bu güne kadar böyle biseye denk gelmedim güven meselesi diyorsanız. Ne mutlu size ozaman.

Bakın bu K kelebek3558 , kelebek 8 senelik evli, kelebek kocişine aşırı güvenli, kelebek konuyla alakası olmayan yerlerde iliskisini överek alttan manevralarla karsi tarafa guven dersleri vermeye bayilir. Kelebek gibi olmayın 🍀

Ben okadar dedim beni takmadı.elin kızına mrabamiz olmadığı halde ders vereyim diye mesaj atıyor.abartiyosun diyen arkadaşlar sizce gerçekten hos bi davranismi?(defakrca uyardım bu kizi sevmiyorum pek tekin degil diye)Allah kahretsin bu sinirlenince ağlama huyumdan nefret ediyorum.neyse artık sürekli takip etcem yarın konuşmanın devamı gelirse uygulamayida soylicem ne olursa olsun artık.
Yengeç burcu musun? Ben de ağlamamak isterdim gençken. Şimdi ağlamıyorum. Maruz kaldığın olay hiç hoş değil. Seni anlıyorum. Program indirerek öğrendiğini söyleme de ufak ufak o kızla ilgili konu açarak öğrenmeye çalış derdini. Elin kızlarına show yapmasın.

Hmm bir de not: birşeyler ıspatladığında o evliliği bitirmeyeceksen kendini hırpalama james bond luk yapıp.

Birşeyleri görüp ispatlasaniz ne olacak, boşanacak mısınız? Çok büyük bir ihtimalle hayır, mesajlarinizdan anladığım o.

1 yıldır eşinizin telefonuna program yükleyip takip ediyormussunuz, kendinizle zorunuz mu var anlamadım. İnsan eşine, onun yapacaklarına bu kadar kafayı takıp gerçekten mutlu olabilir mi, hiç sanmıyorum.

İnşallah bu mesajlaşmalar ileriye gitmez, hamilesiniz nacizane tavsiyem o programı silin, kendinize ve bebeğinize odaklanın. Eşiniz birgün sizi aldatırsa haberiniz bir şekilde olur normal bir evlilikte, 2 ay önce de değilde sonra olur ama olur. Bu şekilde bilgisayar başında eş takip ederek psikolojiniz bozulur ancak.

Bakın bu K kelebek3558 , kelebek 8 senelik evli, kelebek kocişine aşırı güvenli, kelebek konuyla alakası olmayan yerlerde iliskisini överek alttan manevralarla karsi tarafa guven dersleri vermeye bayilir. Kelebek gibi olmayın 🍀
Çok zavallıca bir yorum 🤣🤣🤣🤣

Kızlar şimdi bişey sorcam.esimin wp. Web uygulaması var bende öylesine yüklemiştim neyse bugün bi bakayım dedim.binkknusmaya denk geldim.mahalleden bi genç kiz var iş için numarası var telinde.onunla muhattap oluyo annesi babası varken kiz vermis telini.neyse tamam dedim olablir.Şimdikonuşmaya denk geldim öncesi silinmiş ama bişey olduğunu sanmiyorum.kiz, aynen bakalım artık demiş
Benimkide hayırlısı,senide görelim sahalarda ders vereyim sana demiş.belliki araba kullanma muhabbeti.kiz görmemiş daha bunun mesajını. Şuan delirdim çıldırdım.esimi aradım nerdesin diye görüyorum onu şuan ama sinirden birden aradım.bisey demedim ama sesimden anladı.bu uygulamanın bende olduğunu bilmiyo.biliyirum yanlis bişey ama yükledim işte.simdi eve gelcek nasıl tepki vercem bilmiyorum anlamadan nasıl mesajları yeni görmüş gibi yapcam sonrasında napmaliyim,sizce napayım çok sinirliyim suan

Öncelikle duygularını kontrol etmelisin.Çünkü ortada suçlanacak bir durum yok henüz, duygusal olarak olsa bile karşı tarafın çok kolay örtbas edeceği ve sizi şu an hissettiğinizden daha kötü hissettirecek bir sonuçla karşı karşıya kalırsınız. Üstelik birşey varsa da karşı taraf önlemini alır. Bu sebepten lütfen sakin olun. Eğer eşiniz gerçekten bu kadına yürürse veya bir şey olursa elbet bir şeyler yazar sizde görürsünüz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X