cevap bile vermedi

enfal86

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
513
131
303
İstanbul
mrb arkadaşlar, bir aydır birisiyle konuşuyorduk.ilk önce faceden baladı atkadaşımın arkadaşıydı kendisi. konuşmalarımız ilerlemişti.sıra görüşmeye geldi ki ilk teklif eden o oldu.sonra bir akşam yine güzelce konuşurken haftasonu için ne dersin dedim ama bu sorumdan sonra bir hafta oldu hala cevap vermedi.sinir oldum.istemiyosan adam gibi söyle ya da hiç konuşma.nedir bunun tafrası ?

mrb arkadaşlar, bir aydır birisiyle konuşuyorduk.ilk önce faceden baladı atkadaşımın arkadaşıydı kendisi. konuşmalarımız ilerlemişti.sıra görüşmeye geldi ki ilk teklif eden o oldu.sonra bir akşam yine güzelce konuşurken haftasonu için ne dersin dedim ama bu sorumdan sonra bir hafta oldu hala cevap vermedi.sinir oldum.istemiyosan adam gibi söyle ya da hiç konuşma.nedir bunun tafrası ?

vazgeçmiş adam. Başkalarıyla konuşuyordur muhtemelen aynı anda. Ve o arada biriyle buluşmuştur hoşuna gitmiştir. Bir daha o yazsa da yazma.

vazgeçmiş adam. Başkalarıyla konuşuyordur muhtemelen aynı anda. Ve o arada biriyle buluşmuştur hoşuna gitmiştir. Bir daha o yazsa da yazma.

ben de bu ihtimali düşündüm büyük ihtimal de öyle gözüküyo.ciddi bi ilişkisi olmadığı kesin.yalnızlığı çok seviyomuş.öylece kalsın 32 yaşına gelmiş hala kararsız.

Bencede canim cok ayip ve gereksiz olmus, birdaha o yazarsa tenezzul edip cevap yazma.
Yalnizligi seviyormus baksana, ciddi dusunenlerle isi olmazmis demekki

Bencede canim cok ayip ve gereksiz olmus, birdaha o yazarsa tenezzul edip cevap yazma.
Yalnizligi seviyormus baksana, ciddi dusunenlerle isi olmazmis demekki

nezaketsizliğini belli etti canım gerçekten.yok daha yazmam ben de.sürekli facede ç.içi oluyo ciddiyetsizliğini ordan anlıyorum ciddi ilişkisi olan telden konuşur kendimden pay biçiyorum.gereksiz bi insanmış diyorum geldi ve geçti.

Back
X