hadi hadi hadi hadi en sinir olduğum laf.nereye yetişiyorsun.yetişeyim derken hayatı kaçırıyorsun,farketmiyorsun.tat al hayattan ne hadi hadisi.
önce bir sinirimi kustum oh şimdi yorum yapayım.
canım madem eşinin işi ağır hep yorgun de kendine başka bir çevre kuracaksın mecbur.arkadaş,komşu,akraba onlarla görüşüp onlarla gezeceksin.başka çaren yok gibi.
geçici bir durum bence bu yaşadığınız..
sabır..
çok güzel bir aileniz var çünkü..
ayrılık gerektirecek bir problem göremedim ben..
kızınız analı babalı büyüsün..
sabır arkadaşım..
:) güldürdünüz beni hadi hadi hadi dur nereye hadi markette kaç metrekare yer ne taraf gidim kaç sn ışık hızınla alayım herşeyi nasıl toplayayım bunları bir düşünseler canım çevrem çok garip naısl desem insanlar artık sırf dedikodu bişiler öğrenme ağzından laf alma üzürinde kurulu ilişkileri olan dandik bir yerdeyiz sağolsun eşim yoğun ama haftada 4 gün spora 2 saat vakit ayırabiliyor evet hakkıdır diyorum ama bazen acayip uyuz oluyrum yahu bu kadın taştanmı be adam bir günde al kızı çık 1 saat bunu düşünücek bir odun yok malesef evde
Şu aceleye getirilme olayına ben de çok uyuzum olurum; ama biri acele ettirmedikçe de bıraksalar bıraktıkları yerde 3 gün kalırım
Kızmadan trip atmadan olay çıkarmadan güzel güzel sıkıldığınızı anlatsanız. Empati yapmasını sağlasanız?
off spora düşkün erkek zor oluyor.spor tüm enerjilerini alıyor.güya bizden güçlüler ama hemen pilleri bitiyor.hep yorgunlar,uykusuzlar.seni çk iyi anlıyorum çevredeki insanlar böyle sığ olunca ya görüşmeyeceksin ya da onladan biri olacaksın.peki kendi kendini eğlendirsen kitap,net,puzzle gibi neye zevkin varsa ya da sen de spora gitsen?
bi laf var aslında;
erkeklerin burcu ne olursa olsun,yükselenleri öküzdür
düşünemiyolar canım..bu,bu..
dert etme,çoğu böyle yani..
öküz öküzdür bunun yontulmamışı bana denk geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?