Baskıcı baba ve kurallarla dolu ev

Allah yardımcın olsun kardeşim
şimdilik huyuna suyuna git kızdırmamaya çalış
tek çare uzakta okul inşallah başarabilirsin

erkek kardeşim var demişsin ona karşı nasıl?

Okulunu zaten bitirmissin. Yıllardır kaniksamis olabilirsin ama o evde ciddi ölüm tehlikesi altindasin ablacim. Reşitsin de artık. Evden ayrılıp tercih dönemini ya bir akrabanın yaninda ya da sığınma evinde beklesene. Baban bakanlıkta çalışmıyorsa ya da polis değilse eli kolu ne kadar uzun olabilir ki seni sığınma evinde bulacak. Bu kadar hastalıklı bir baba (ki muhtemelen hasta gerçekten) eeh vazgectim okutmayacagim şununla evleniceksin diye de bilir. İlk fırsatta kaçıp kurtulman gerek.

Ebelik hemşirelik vs oku puanı yüksek değil
İki gündür kötü ailelerin elinde harcanmamak için uğraşan kızların hikayelerini dinliyorum. ben harap oldum okurken. çevremde çocuğu olsun diye uğraşan okumuş, büyük şehirlerde modern hayatlar yaşayan çiftler var. bebek sahibi olup o bebeği büyüyünce ne olursa olsun sevecek insanların kucakları boş kaldıkça ben üzülüyorum.
bir öğrencim yurtdışından küpe kutusu almış gelecekteki kızına hediye etmek için. bunu yapan çocuk daha 20 yaşında, gelecekteki kızını düşünüyor. eminim çok güzel yerlere gelir ve harika bir baba olur bir gün.
diğer yanda bu cahiller ordusu çocuklarının değerini asla bilemiyor. üstte verdiğim örnekleri düşünün mesela kızları derece yapsa nasıl tepki verirlerdi. aileniz kıymetinizi bilmiyorsa siz bileceksiniz. altın çöpte de olsa altındır.
🥲🥲

Okulunu zaten bitirmissin. Yıllardır kaniksamis olabilirsin ama o evde ciddi ölüm tehlikesi altindasin ablacim. Reşitsin de artık. Evden ayrılıp tercih dönemini ya bir akrabanın yaninda ya da sığınma evinde beklesene. Baban bakanlıkta çalışmıyorsa ya da polis değilse eli kolu ne kadar uzun olabilir ki seni sığınma evinde bulacak. Bu kadar hastalıklı bir baba (ki muhtemelen hasta gerçekten) eeh vazgectim okutmayacagim şununla evleniceksin diye de bilir. İlk fırsatta kaçıp kurtulman gerek.
O tarz yanında saklayacak bi akrabamız yok maalesef babamdan korkuyorlar. Okul tercihim netleşmeden ayrılırsam konaklama vs zorluk yaşayacağım o yüzden son bi düzlüğü bekliyorum 🙏

Burada yorum yapmaya gerek yok bence. Burada nasıl anlattıysan bizlere gidip hemen polise de anlatacaksın. Bu şiddet değil bu başka birşey ne dersen de. Acil polise git acil!!!!

Bir alev topu olup bazı insanların üstüne yağmak istiyorum. Boyu devrilesiceler. Kendini erkek sanan insan müsveddeleri. Vicdan, merhamet yoksunu iblisler. Umarım hepsine hazırlanmış sonu gözlerimizle görme duygusunu tadar o tatmini yaşamadan ölmeyiz. Tükürürüm böyle ataerkilliğe. Biz anaerkil yapıya sahip bir milletiz, bu karakter yoksunları herşeyi iyice saptırdı. Sonları yakın olsun inşallah 🔥

Tuvalete sayılı gitmek, sayılı banyo yapmak? Ne sebeple böyle kurallar olabilir anlamadım. Baban seni salonda göremeyince neden öyle delirdi? Annen de dolduruyor mu babanı?

Tuvalete sayılı gitmek, sayılı banyo yapmak? Ne sebeple böyle kurallar olabilir anlamadım. Baban seni salonda göremeyince neden öyle delirdi? Annen de dolduruyor mu babanı?
Tuvalet banyo kısmını bende anlamış değilim. Yemek masasında halihazırda onu beklememi ister her ramazan. Annem doldurmuyor ama yaptıklarına da göz yumar

Ayy!!! Okurken tüylerim diken diken oldu! Bir daha böyle bir şey yaparsa direkt şikayet ol hem anne denen o kadından hemde ruh hastası sperm bağışçısından. İkisi de pislik.

Tuvalet banyo kısmını bende anlamış değilim. Yemek masasında halihazırda onu beklememi ister her ramazan. Annem doldurmuyor ama yaptıklarına da göz yumar
Hiç öyle düşünmeyin. Annenle baban yanlız kaldığında onu dolduruyor olabilir. Ama bu babanın kötü bir insan olduğunu değiştirmez.

İnsallah. Ataerkil bi aile yapımız var diyebilirim baba uyguladığı hiçbir şey ona uygulanmıyor
Raporlu olacak bir adama! baba diyorsunuz.

Öncelikle kendinizi ondan koruyun ama ondan korkmayın psikolojik olarak kendinizi rahatlatmaya çalışın.

Mutlaka bu yaşadıklarını bir öğretmenine, güvendiğin, senin için bir şeyler yapabilecek bir yakınına anlat.

O adamdan mümkün mertebe uzak dur yüz göz olma. Baktın sınırları aşıyor. Korkma git polise şikayetçi ol! Uzaklaştırma aldır.

Back
X