- 27 Nisan 2012
- 15.890
- 19.218
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ebelik hemşirelik vs oku puanı yüksek değil
İki gündür kötü ailelerin elinde harcanmamak için uğraşan kızların hikayelerini dinliyorum. ben harap oldum okurken. çevremde çocuğu olsun diye uğraşan okumuş, büyük şehirlerde modern hayatlar yaşayan çiftler var. bebek sahibi olup o bebeği büyüyünce ne olursa olsun sevecek insanların kucakları boş kaldıkça ben üzülüyorum.
bir öğrencim yurtdışından küpe kutusu almış gelecekteki kızına hediye etmek için. bunu yapan çocuk daha 20 yaşında, gelecekteki kızını düşünüyor. eminim çok güzel yerlere gelir ve harika bir baba olur bir gün.
diğer yanda bu cahiller ordusu çocuklarının değerini asla bilemiyor. üstte verdiğim örnekleri düşünün mesela kızları derece yapsa nasıl tepki verirlerdi. aileniz kıymetinizi bilmiyorsa siz bileceksiniz. altın çöpte de olsa altındır.
O tarz yanında saklayacak bi akrabamız yok maalesef babamdan korkuyorlar. Okul tercihim netleşmeden ayrılırsam konaklama vs zorluk yaşayacağım o yüzden son bi düzlüğü bekliyorumOkulunu zaten bitirmissin. Yıllardır kaniksamis olabilirsin ama o evde ciddi ölüm tehlikesi altindasin ablacim. Reşitsin de artık. Evden ayrılıp tercih dönemini ya bir akrabanın yaninda ya da sığınma evinde beklesene. Baban bakanlıkta çalışmıyorsa ya da polis değilse eli kolu ne kadar uzun olabilir ki seni sığınma evinde bulacak. Bu kadar hastalıklı bir baba (ki muhtemelen hasta gerçekten) eeh vazgectim okutmayacagim şununla evleniceksin diye de bilir. İlk fırsatta kaçıp kurtulman gerek.
İnsallah. Ataerkil bi aile yapımız var diyebilirim baba uyguladığı hiçbir şey ona uygulanmıyorAllah yardımcın olsun kardeşim
şimdilik huyuna suyuna git kızdırmamaya çalış
tek çare uzakta okul inşallah başarabilirsin
erkek kardeşim var demişsin ona karşı nasıl?
Öyle yapacağım sagolungüvendiğin bir öğretmenine durumunu izah et, sana yardımcı olur tercih listesinde. sen bir kaç gün önce listeni yaz onayla sonra değiştir
Tuvalet banyo kısmını bende anlamış değilim. Yemek masasında halihazırda onu beklememi ister her ramazan. Annem doldurmuyor ama yaptıklarına da göz yumarTuvalete sayılı gitmek, sayılı banyo yapmak? Ne sebeple böyle kurallar olabilir anlamadım. Baban seni salonda göremeyince neden öyle delirdi? Annen de dolduruyor mu babanı?
Tuvalet banyo kısmını bende anlamış değilim. Yemek masasında halihazırda onu beklememi ister her ramazan. Annem doldurmuyor ama yaptıklarına da göz yumar
İnsallah. Ataerkil bi aile yapımız var diyebilirim baba uyguladığı hiçbir şey ona uygulanmıyor
Hiç öyle düşünmeyin. Annenle baban yanlız kaldığında onu dolduruyor olabilir. Ama bu babanın kötü bir insan olduğunu değiştirmez.Tuvalet banyo kısmını bende anlamış değilim. Yemek masasında halihazırda onu beklememi ister her ramazan. Annem doldurmuyor ama yaptıklarına da göz yumar
Raporlu olacak bir adama! baba diyorsunuz.İnsallah. Ataerkil bi aile yapımız var diyebilirim baba uyguladığı hiçbir şey ona uygulanmıyor