- Konu Sahibi yorgunummm
-
normal aratma derken? onun esininde gecmisiymisÇıkar.
Daha bugün yaşadım.
Bir uygulama indirmiştim,uygulama virüs bulaştırmış.
Telefon kendi kendine galeriye resim kaydediyor,hatta bizzat telefonumdan çekilen resimleri (mesela telefonu düz tutarken kamera kendi kendine resim çekmiş),kameraları bantladım korkudan. Sonra aynı şekilde google'da bir sürü p.rno sayfası falan çıkıyor,geçmişim şuan onlarla dolu. Bugün telefoncuya vereceğim.
Ama normal aratma hiç yok,hani siteler kendi kendine açıldıysa virüs derim fakat bizzat elle arama yapıldıysa adam yapmış olabilir.
Hani yazarak aratma.normal aratma derken? onun esininde gecmisiymis
merhaba hanimlar yakin bir arkadasim adina acıyorum bu konuyu o da takipte olacak
uzatmadan konuya geceyim kendisi bugun bana bayagi kotu geldi sinir krizi gecirmis esinin google gecmisinde malum videolardan yakalamis eside tlfnda virus oldugunu sayfaların otomatik acildigini soylemis 4 gundur kavga ediyormus eşiyle ama esi aglayip herşeye yemin ediyormus agir olan aramalar ens...t g.y tarzi imis bosanicaz diyor esim g.y diyot baska birsey demiyor ben insan 4 gunde dayanamaz itiraf eder senden mi korkacak diyorum ikna edemiyorum onun onceki konumu bilen bilir annemi kaybettim toparlanamadigim icin faydamda olmuyor malesef onun icin sizden yardim istiyorum unutmadan birde kavga esnasinda tlfnu resetlemis esi virus olayi tekrar yassnmasin diye arkadaşım da belkide baska seyleri gormemem icin resetledi diyor
otomatik acilan sayfalar (hani ustuste acilirda x basarak kapanir) arama kaydinda cikar mi?
bu adam oyleyse bu kiza nasil yaklaşıyor ve cocuk yapiyor ? boyle birsey olur mu?
my activite yaziyirmus birde bunun icin arama yapildiHani yazarak aratma.
Nasıl anlatacağım bilmiyorum.
Mesela Ensest İlişki Google'da arama mı yazıyor yoksa direk site mi çıkıyor?
O zaman eşi kendisi yapmış.my activite yaziyirmus birde bunun icin arama yapildi
evet oyleymisGoogle geçmişinde aratmışsa, virüs yapmaz bunu
bendeAçıkcası virüsün hem gay hem ensest diye bi sayfa acacagını dusunmuyorum
isteksizlik olmus bir sure onuda afedersiniz senin bos....madigini dusundugum icin kendimi cektim demispeki arkadaşınız eşinde hiç böyle bir şey hissetmiş mi?
bir şekilde belli eder.. isteksiz olur ya da başka bişey
ne değişik bir düşünceymiş!isteksizlik olmus bir sure onuda afedersiniz senin bos....madigini dusundugum icin kendimi cektim demis
Normal bişey merak etseymis yaÖncelikle bilgisayardan anlayan biri olarak eğer arama geçmişinde bulunduysa kesinlikle arandığı için, virüs girdi reklam çuktı arandı diye birşey olamaz, adam yalan atıyor, 2. Si merak etmiş olabilir boşanacak kadar ne var eşinden genelde memnunsa
o da artik net oyle düşünüyorO zaman eşi kendisi yapmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?