• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cevap geldi kızlar, Boşanıyoruz...

BULAMADIM

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2011
1.206
9
158
Arkadaşlar daha önceki konularımdan belki hatırlarsınız.Eşimin dövüp ailemin yanına gece yarısı gönderdiğini bir daha hiç aramadığını ve benimde maddi manevi tazminat istemli boşanma davası açtığımı yazmıştım.Tebligatıma cevap geldi.Avukata gittim bugün.Eşim bir avukata danışmış belli ama avukat tutmamış kendi yazmış göndermiş.Herşeyi yalanlamış.Ama boşanmayı kabul etmiş.Sadece tazminatı ve nafakayı kabul etmemiş.Bu arada delil olarak ses kayıtlarım varmış onları sunmuş.Kesin kavga ettiğimizde beni dövdüğünde bende dayanamadım laf söylerdim onları kayda almıştır.Huyu öyleydi çünkü tahrik ederdi ederdi susardı kesin o ara aldı kayıtları.Birde ben ona mailler atmıştım tartıştığım zaman salak gibi özür dilerdim.Şimdi bunları bana karşı kullnıcak.Kızlar boşanmayı oda kabul ettiğine göre bizim fazla sürermi sizce dava?Yeni yasalara göre onların cevabına karşılık bir dilekçe daha biz gözderdik şimdi tekrar onlar göndericek ondan sonrada duruşma günü belli olucakmış.Bakalım kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var :(

öncelikle herşeyin hayırlısı olsun sizin hakkınızda da hayırlısını dilerim.yeni yasaları bilmiyorum ama anne ve babamın boşanma davasına tanık oldum 2006 yılında her iki tarafta istediği takdirde 2.celsede boşanmışlardı...çok uzun süreceğini sanmıyorum we özellikle işin içinde dayak darp varken :50::50::50::50::50:

öncelikle herşeyin hayırlısı olsun sizin hakkınızda da hayırlısını dilerim.yeni yasaları bilmiyorum ama anne ve babamın boşanma davasına tanık oldum 2006 yılında her iki tarafta istediği takdirde 2.celsede boşanmışlardı...çok uzun süreceğini sanmıyorum we özellikle işin içinde dayak darp varken :50::50::50::50::50:

Teşekkürler canım.Bizimde boşanma kolay olur ozaman.Ahhh canım ya çok stresliyim...

canım benim bildiğim ses kayıtları delil olarak geçmiyo. teknoloji çok ilerlediği için başkasının sesini yapmak hiçte zor değil o yüzden delil olarak sunsada kabul edilmez. yanlış bişeyler varsa sende kabul etme ben değilim de zaten. benimde bildiğim 2. celsede biter karşılıklı olduğu zaman.
hakkında hayırlısı olsun canım..

ay canım
sıkıntılı bi sürec seni bekliyor

yapmayn nolur ölümden başka herşeye çare var...napalım yürümeyen gemiyi itmek mantıksızdır;umarım bu ayrılık size hayırlı gelir...:14::14:

canım benim bildiğim ses kayıtları delil olarak geçmiyo. teknoloji çok ilerlediği için başkasının sesini yapmak hiçte zor değil o yüzden delil olarak sunsada kabul edilmez. yanlış bişeyler varsa sende kabul etme ben değilim de zaten. benimde bildiğim 2. celsede biter karşılıklı olduğu zaman.
hakkında hayırlısı olsun canım..

İnşallah öyledir canım yani ses kayıtları delil olarak geçmiyordur.Teşekkürler canım iyi dileklerin için.Çok moralim bozuk ya :(

yapmayn nolur ölümden başka herşeye çare var...napalım yürümeyen gemiyi itmek mantıksızdır;umarım bu ayrılık size hayırlı gelir...:14::14:

Umarım canım yaaa umarım bundan sonra yüzüm güler.Bütün herşeyi yalanlamış dilekçesinde bir avukat bile tutmamış.Anlamadım.

ay canım
sıkıntılı bi sürec seni bekliyor

Evet canım sıkıntılı bir süreç beni bekliyor.Açıkçası boşanmayı hemen kabul etmesi beni şaşırttı para için boşanmaz diye düşünmüştüm ama hayret ki parayı bile umursamıyor :)

Yeni boşandım,daha 1 ay olmadı.
Ikı celse de bitti o da sizin eşiniz gibi boşanmayı istiyor ama nafaka ve tazminat vermek istemiyordu.
Ikı çocuğum var,hakim nafaka bağladı,tazminat da ödedi.
Medeni kanunda kadının hakları daha çok.
O istediği kadar vermiycem desin hakimin kararı önemli.
Canınızı sıkmayın,dünyanın sonu değil inanın aynı dönemlerden geçdim ,siz mahkemede doğruları anlatın,hakimler kim haklı kim haksız anlıyorlar,mutlaka hakkınızı alacaksınız.
Kolay gelsin,Allah yardımcınız olsun.

Ikı celse de bitti o da sizin eşiniz gibi boşanmayı istiyor ama nafaka ve tazminat vermek istemiyordu.
Canınızı sıkmayın,dünyanın sonu değil inanın aynı dönemlerden geçdim ,siz mahkemede doğruları anlatın,hakimler kim haklı kim haksız anlıyorlar,mutlaka hakkınızı alacaksınız.

Verdiğiniz bilgiler için çok tşk ederim.Hakkınızda hayırlısı olsun.Benim çocuğum yok oyüzden nafaka almam zor gibi.Tazminatada bakalım hakim nasıl karar verecek.Anlayamadığım bu adam neden avukat tutmamış.

bir avukata değil birkaç avukata danışın ve inkar etmeyin eğer gerçek olduğu anlaşılırsa hakim sizi haksız gibi görebilir otogardan bindirdiyse belki görüntüler vardır onlarıda düşünün yani avukatınıza sorun inşallah Yarrabim size kolaylık sağlar...hakkınızda hayırlısı olsun...

cnm bir yakınım ilk senesinde ayrıldı çocuk yoktu 10 000 tl aldı her türlü yolu dene bence hakkını ara...ayrıca yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum yanlışsam özür başdan sizi otobüse bindirdikten sonra altınlarımı çaldın diye aramıştı sizin o halde olmanıza rağmen ağır konuşmalarınıda söyleyin sonuçta eğer görüntü var ise tel.kayırlarınıda birleştirince belki daha iyi bir rakam alabilirsin....

Verdiğiniz bilgiler için çok tşk ederim.Hakkınızda hayırlısı olsun.Benim çocuğum yok oyüzden nafaka almam zor gibi.Tazminatada bakalım hakim nasıl karar verecek.Anlayamadığım bu adam neden avukat tutmamış.

Benim eski eşim de avukat tutmamışdı,avukat bir arkadaşından dilekçe yazarken yardım almış sadece.Çocuk olmasa da nafaka alabiliyorsunuz ,çalışıyormsuunuz??Durumunuz nedir?Boşandıkdan sonra yoksullaşma durumunuz var mı?Bunlara bakacakdır hakim.

bir avukata değil birkaç avukata danışın ve inkar etmeyin eğer gerçek olduğu anlaşılırsa hakim sizi haksız gibi görebilir otogardan bindirdiyse belki görüntüler vardır onlarıda düşünün yani avukatınıza sorun inşallah Yarrabim size kolaylık sağlar...hakkınızda hayırlısı olsun...

Canım zaten yaşadığım yer köy yeriydi.Kendim o saatte hayatta garaja gidemezdim.Beni evde hırpaladı sonrada garaja getirip gönderdi ben bunu zaten dilekçemde belirttim.Ama ses kaydıda ne ya.Demekki bu adam boşanmayı çoktan kafaya koymuş beni tahrik edip lafları söyletip kayda almış.Pessss diyorum başkada bişey diyemiyorum o adama...

Benim eski eşim de avukat tutmamışdı,avukat bir arkadaşından dilekçe yazarken yardım almış sadece.Çocuk olmasa da nafaka alabiliyorsunuz ,çalışıyormsuunuz??Durumunuz nedir?Boşandıkdan sonra yoksullaşma durumunuz var mı?Bunlara bakacakdır hakim.

Aynen canım benim eşimde avukattan yardım aldığı belli ama avukat tutmamış.Çalışmıyorum canım.Babam bakıyor zaten bize.Evimizde ipotek zaten.Evde çalışanda 1 kişi.

cnm bir yakınım ilk senesinde ayrıldı çocuk yoktu 10 000 tl aldı her türlü yolu dene bence hakkını ara...ayrıca yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum yanlışsam özür başdan sizi otobüse bindirdikten sonra altınlarımı çaldın diye aramıştı sizin o halde olmanıza rağmen ağır konuşmalarınıda söyleyin sonuçta eğer görüntü var ise tel.kayırlarınıda birleştirince belki daha iyi bir rakam alabilirsin....

Evet canım yanlış hatırlamıyorsun arabaya bindirdi yarım saat geçmeden hırsız altınları neden çaldın diye aradı.Ahhh canım kimin aklına gelir ses kayıtlarını almak adamın niyeti baştan belliymiş.

Avukatı adli yardımdan tutsaydın keşke. Hakimler bu durumda kadının daha da yanında oluyor. Annemle babam boşanırken (dayak, aldatma hiçbir şey yoktu. Sadece babam evden ayrılmıştı. ) hakim sırf babam ortak ve kira olan mülkü terk ettiği için 2009da 6.000 lira(5bin manevi bin maddi) tazminat almıştı. Sende manevi zarardan bastırabilirsin. Git bi' hastaneye psikiyatra durumu anlat sana ilaç yazacaktır muhtemelen, psikolojinin bozulmasını falan kullan. Bi' de ikinizi de tanıyan bir arkadaşından şahitlik yapmasını isteyebilirsin. Her kavgalarında beni arar ağlardı, sık sık evden kovardı bazen bende kalırdı falan desin. Sonuçta o olanı inkar ediyorsa sende yalan söylemekten hiç kaçınma. Nafaka da almak için uğraş, mesela bizde benim nafakam yok annemin var, ben reşittim ayrıldıklarında tekrar dava açmadık bi' de bana nafaka için.

Avukatı adli yardımdan tutsaydın keşke. Hakimler bu durumda kadının daha da yanında oluyor. Annemle babam boşanırken (dayak, aldatma hiçbir şey yoktu. Sadece babam evden ayrılmıştı. ) hakim sırf babam ortak ve kira olan mülkü terk ettiği için 2009da 6.000 lira(5bin manevi bin maddi) tazminat almıştı. Sende manevi zarardan bastırabilirsin. Git bi' hastaneye psikiyatra durumu anlat sana ilaç yazacaktır muhtemelen, psikolojinin bozulmasını falan kullan. Bi' de ikinizi de tanıyan bir arkadaşından şahitlik yapmasını isteyebilirsin. Her kavgalarında beni arar ağlardı, sık sık evden kovardı bazen bende kalırdı falan desin. Sonuçta o olanı inkar ediyorsa sende yalan söylemekten hiç kaçınma. Nafaka da almak için uğraş, mesela bizde benim nafakam yok annemin var, ben reşittim ayrıldıklarında tekrar dava açmadık bi' de bana nafaka için.

Canım ben ordayken 2 kere pskoloğa gittim.O raporları avukatım isteticek.İntihar etmiştim hastanede kalmıştım 1 gece ama polise ifademde il değişikliğinden dolayı sıkıldım ondan intihar ettim dedim.Polis inanmamıştı hatta.Ordan arkadaşlarım var ama bana değilde onlara şahitlik yapmış birtanesi.Diğeride ailem izin vermez yapmama diyor.Ordan şahit yok yani canım.Psikolojimi bozdular gerçekten.Gelen cevaptada eşim çok fena valla gerekçe olarak benim yaşadığımız yeri benimsiyememden bahsetmiş.Ne alakaysa.Gerçi polise ifade verirken bana sakın dövdüğümü söyleme sıkıldım falan de dedi.Bende baskı altında o ifadeyi verdim.

Selam, konunu hatırlıyorum. Nasılsın? Neler yapıyorsun?

Back
X