• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cevap geldi kızlar, Boşanıyoruz...

Hakkınızda hayırlısı olsun, eğer tazminat konusunda karşılıklı anlaşırsanız, boşanmanız çekişmeli değilde anlaşmalı olursa tek celsede biter, zira anlaşmalı boşanma davalarında tek celsede bitiyor dava ama sizin tazminat isteminiz var, tazminat vermeyi red ettiği için brikaç celse sürebilir, çalışmıyormuşsunuz bence nafakada almalısınız.
Umarım herşey gönlünüzce olur.

Hakkınızda hayırlısı olsun, eğer tazminat konusunda karşılıklı anlaşırsanız, boşanmanız çekişmeli değilde anlaşmalı olursa tek celsede biter, zira anlaşmalı boşanma davalarında tek celsede bitiyor dava ama sizin tazminat isteminiz var, tazminat vermeyi red ettiği için brikaç celse sürebilir, çalışmıyormuşsunuz bence nafakada almalısınız.
Umarım herşey gönlünüzce olur.

Çok teşekkür ederim.Tazminat konusunda anlaşamayız mümkün değil çok paracıdır arkadaş.Herşeyi reddetmiş.Nafakayı tazminatı herşeyi sadece boşanmak istiyor kısa yoldan.Aslında uzamasın istiyorum çok yıpranıcaz offff :(

Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi ses kaydı yapacak kadar içten pazarlıklıymış eşin olacak şahsiyet(siz) Allah yardımcın olsun canım

Arkadaşlar daha önceki konularımdan belki hatırlarsınız.Eşimin dövüp ailemin yanına gece yarısı gönderdiğini bir daha hiç aramadığını ve benimde maddi manevi tazminat istemli boşanma davası açtığımı yazmıştım.Tebligatıma cevap geldi.Avukata gittim bugün.Eşim bir avukata danışmış belli ama avukat tutmamış kendi yazmış göndermiş.Herşeyi yalanlamış.Ama boşanmayı kabul etmiş.Sadece tazminatı ve nafakayı kabul etmemiş.Bu arada delil olarak ses kayıtlarım varmış onları sunmuş.Kesin kavga ettiğimizde beni dövdüğünde bende dayanamadım laf söylerdim onları kayda almıştır.Huyu öyleydi çünkü tahrik ederdi ederdi susardı kesin o ara aldı kayıtları.Birde ben ona mailler atmıştım tartıştığım zaman salak gibi özür dilerdim.Şimdi bunları bana karşı kullnıcak.Kızlar boşanmayı oda kabul ettiğine göre bizim fazla sürermi sizce dava?Yeni yasalara göre onların cevabına karşılık bir dilekçe daha biz gözderdik şimdi tekrar onlar göndericek ondan sonrada duruşma günü belli olucakmış.Bakalım kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var :(

üzgünüm..eşin senden boşanmayı çok çook öncedden düşnmüş ki elinde delil olsun diye bilrek seni tahrik edip kayıt altına almış..senin yapabileceğin aranızdaki anlaşmazlığı ve eşinin sana karşı agresif tavırlarını bilen şahit olan birilerini tanık olarak çağırmak olabilir..hakkında hayırlısı olsun inşallah..

Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi ses kaydı yapacak kadar içten pazarlıklıymış eşin olacak şahsiyet(siz) Allah yardımcın olsun canım

Öncelikle tşk ederim canım.Aminnn canım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın gerçekten.Evet adam herşeyi planlamış düşünmüş.Bakalım canım beni zor ve sancılı bir süreç bekliyor..

üzgünüm..eşin senden boşanmayı çok çook öncedden düşnmüş ki elinde delil olsun diye bilrek seni tahrik edip kayıt altına almış..senin yapabileceğin aranızdaki anlaşmazlığı ve eşinin sana karşı agresif tavırlarını bilen şahit olan birilerini tanık olarak çağırmak olabilir..hakkında hayırlısı olsun inşallah..

Aynen canım adam beni çoktan gözden çıkarmış ki ses kayıtlarını bile düşünmüş.Ama hakim demezmi ya sen nasıl böyle birşey planlarsın diye?Suç değilmi bu ses kaydı falan.Ahh canım ordan kimse bana şahit olmaz ki.Zaten şahitlerini tanımıyorum bile düşünün artık.Yalancı şahitlik yapacaklar yani.

zor bir durum gerçekten..o insanlarla asla aynı ortamda bulunmadığını ispat etmek gerek tabii bu da hiç kolay değil..rabbim sabır ve güç versin...

zor bir durum gerçekten..o insanlarla asla aynı ortamda bulunmadığını ispat etmek gerek tabii bu da hiç kolay değil..rabbim sabır ve güç versin...

Ahhh canım evet okadar zor bir durumdayım ki..Yaşamak istemiyorum yaaa :( Ne hayallerle evlendim yuva kurdum meğer adam ses kayıtlarını bile düşünücek kadar pislikmişşş :(((

Canım sizce çok uzarmı bu dava adam kısa yoldan boşanmayı istiyor.Ama avukatta tutmamış.Belkide tutar bilemiyorum.Ya verdiği cevap okadar komikki neden olarak beni haksız göstermiş demişki benim yaşadığım yeri beğenmedi küçük gördü.Hakim buna ne der şimdi.

Allah yardımcın olsun canım, üzme artık kendini...
hakimler anlıyorlar merak etme...
şimdi güçlü dur, dağılma sakın...
evet çok zor bir süreç ama dayanacak gücü buluyorsun merak etme...
inşallah hayırlısıyla sonuçlanır...

Allah yardımcın olsun canım, üzme artık kendini...
hakimler anlıyorlar merak etme...
şimdi güçlü dur, dağılma sakın...
evet çok zor bir süreç ama dayanacak gücü buluyorsun merak etme...
inşallah hayırlısıyla sonuçlanır...

Aminnn canım aminnn.Ben medenice oturup konuşamadık düşman gibi ayrıldık diye düşünürken adam sesimi kayda almış :( Artık kimseye güvenemem :(

Allahım sen yardım etttttttttt :( Erkekler için nekadar kolay boşanmak..............

Canım sizce çok uzarmı bu dava adam kısa yoldan boşanmayı istiyor.Ama avukatta tutmamış.Belkide tutar bilemiyorum.Ya verdiği cevap okadar komikki neden olarak beni haksız göstermiş demişki benim yaşadığım yeri beğenmedi küçük gördü.Hakim buna ne der şimdi.

Nafaka ve tazminat talebin olmazsa eşinde sende hakime boşanmak istiyoruz derseniz ilk duruşmada biter boşanma davanız, size bir tarih verirler o tarihte her ikinizde gider boşanma ilamını alırsınız, boşanma resmen gerçekleşmiş olur ama diğer mesajımdada dediğim gibi siz nafaka ve tazminat isteminizden vazgeçmeyin, sonuçta şimdi işler farklı olsada siz onun eşiydiniz, yaşanmışlıklar, emekler var, alın nafakanızı, biraz uzar ama uzayacak diye gözünüzü korkutmayın, pabucun pahalı olduğunu anlasın, var mı öyle elini kolunu sallaya sallaya boşanıp gitmek.

Siz eşinizin elindeki kayıtlara vs. takmayın kafanıza, avukat tutmuşsunuz, o bu gibi durumlarda ne yapılması gerektiğini bilir, zaten duruşma dediğiniz 2 dakikalık olay, eşiniz mahkeme salonunda yargıç karşısında elinde teyple Hakim bey şimdi bilmem kaç numaralı delili sunuyorum diyebileceğini mi sanıyor? Mahkemeler onun filmlerde izlediği gibi değil:51:

Allah yardımcın olsun ve sabır versin zor bi süreç ama atlatılmıcak değil sen sadece yılma dimdik ayakta dur. inan herşey daha güzel olucak.

Nafaka ve tazminat talebin olmazsa eşinde sende hakime boşanmak istiyoruz derseniz ilk duruşmada biter boşanma davanız, size bir tarih verirler o tarihte her ikinizde gider boşanma ilamını alırsınız, boşanma resmen gerçekleşmiş olur ama diğer mesajımdada dediğim gibi siz nafaka ve tazminat isteminizden vazgeçmeyin, sonuçta şimdi işler farklı olsada siz onun eşiydiniz, yaşanmışlıklar, emekler var, alın nafakanızı, biraz uzar ama uzayacak diye gözünüzü korkutmayın, pabucun pahalı olduğunu anlasın, var mı öyle elini kolunu sallaya sallaya boşanıp gitmek.

Siz eşinizin elindeki kayıtlara vs. takmayın kafanıza, avukat tutmuşsunuz, o bu gibi durumlarda ne yapılması gerektiğini bilir, zaten duruşma dediğiniz 2 dakikalık olay, eşiniz mahkeme salonunda yargıç karşısında elinde teyple Hakim bey şimdi bilmem kaç numaralı delili sunuyorum diyebileceğini mi sanıyor? Mahkemeler onun filmlerde izlediği gibi değil:51:

Teşekkür ederim desteğiniz için.Bende anlaşmalı boşanmayı asla kabul etmeyeceğim.Kolaymı öyle 10 ayda bir insanın hayallerini umutlarını yıkmak.Evet ses kayıtlarının dışında hiçbir delili yok.Oda kesin beni tahrik ettiği yada dövdüğü zamanlarda saydığım laflardır.Yoksa durup dururken neden sayayım.Yalancı şahitleri var birde.Tanımadığım insanlar.Avukatıma belirttim bunları.Allah hakkımızda hayırlısnı versin ne diyeyim.

Sormak istediğim birde dilekçeye verdiği cevapta komik neden bir ileri sürmüş.Karalamamış.Sadece ses kayıdının dışında.Onda ne var bilemiyorum ama.Dilekçede ileri sürdüğ gerkçe yaşadığı yeri benimsiyememem.Sizce buna hakim ne der?

Yaşadığınız yeri benimseyememenin boşanma sebebi olduğunu sanmıyorum..

Canım dilekçesinde benim gerekçelerimi hep reddetmiş.Hepsini yalanlamış.Benim yaşadığımız yeri benimseyemediğimi fakat işi dolayısıyla orda kalmamızın gerektiğini fakat benim bunu kabullenmeyerek sürekli kavga ettiğimi ileri sürmüş.Hakim bunu boşanma nedeni olarak kabul edermi? Yoksa davayı reddetme olasılığı varmı?

Bence onun yaptıgı ses kaydı sizin deliliniz aslında o herseyi pilanlamıs bu apacık ortada
Ben inanıyorum hak yerini bulur. Hakime sadece dogroyu anlatın.
Hak yerini bulur.

Bence onun yaptıgı ses kaydı sizin deliliniz aslında o herseyi pilanlamıs bu apacık ortada
Ben inanıyorum hak yerini bulur. Hakime sadece dogroyu anlatın.
Hak yerini bulur.

Evet canım bencede yptığı yanlış.Çünkü demekki adam boşanmayı çoktan aklına koymuş ve beni tahrik edip sesimi kayıda almış.Bu onun art niyetli olduğunu gösterir.İnş hakim beni haklı bulur.:(

Back
X