- 16 Aralık 2008
- 214
- 1
- 316
Arkadaşlar daha önceki konularımdan belki hatırlarsınız.Eşimin dövüp ailemin yanına gece yarısı gönderdiğini bir daha hiç aramadığını ve benimde maddi manevi tazminat istemli boşanma davası açtığımı yazmıştım.Tebligatıma cevap geldi.Avukata gittim bugün.Eşim bir avukata danışmış belli ama avukat tutmamış kendi yazmış göndermiş.Herşeyi yalanlamış.Ama boşanmayı kabul etmiş.Sadece tazminatı ve nafakayı kabul etmemiş.Bu arada delil olarak ses kayıtlarım varmış onları sunmuş.Kesin kavga ettiğimizde beni dövdüğünde bende dayanamadım laf söylerdim onları kayda almıştır.Huyu öyleydi çünkü tahrik ederdi ederdi susardı kesin o ara aldı kayıtları.Birde ben ona mailler atmıştım tartıştığım zaman salak gibi özür dilerdim.Şimdi bunları bana karşı kullnıcak.Kızlar boşanmayı oda kabul ettiğine göre bizim fazla sürermi sizce dava?Yeni yasalara göre onların cevabına karşılık bir dilekçe daha biz gözderdik şimdi tekrar onlar göndericek ondan sonrada duruşma günü belli olucakmış.Bakalım kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var![]()
Canım benim konuyu tamamen okudum.. Eşinin seni arabaya bindirip göndereceği belli imiş seni hırpalamasından keşke garajda hemen bir polis karakoluna gitseydin en azından tutanak tutulurdu ve boşanma davasında elinde bir koz olurdu bu.... Ama benim bildiğim kadarı ile ses kaydı delil değil fakat mailler olabilir senin özür maillerin ve bunun karşılığında onu atığı içinde hakaret mailleri varsa çıkart avukatına ver dosyada bulunsun... Birde şu mağzadaki kız tanıklık yaparmı acaba hani eşi varken bana yanaşmaya kalktı falan diye buda işe yarar.... Umarım herşey gönlünce olur bir tanem... Zaten beş para etmez adamın biri imiş onun için üzülmeye değmez boşan ve hayatını baştan kur... Biz bayanlar güçlüyüz her şeyi yaparız yeterki isteyelim..