• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cevap hakkımı kullanıyorum

mentalist

Guru
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
562
31
318
guddirik guddirik isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Papatya
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Grafiker
Yaşadığınız Yer: İstanbul

Giriş tarihi: Jun 2009
İkaz ... oyun klubü hile dümen ne arasanız

Mesaj Linki
bazı editörlere msjla konumu anlatmama ragmen umursamadılar bana aleni konu acmamı söylediler bende acıyorum oyun klubunde mentalist adlı üyeniz hile yapmaktadır nerden biliyorsun derseniz erkek arkadaslarımdan we haliyle programcı oldugumdan biliyorum bu bir iftira derseniz oyun skorlarına bir bakmanızı tawsiye ederim bir numaralı oyun oynayan moderatör canawarın c si kalmamıstır ee odamı hile yapsın yapmazki şimdi program adını burdan söylemiyorum ama bu program oyunun türüne göre pc hızını ayarlayan genellikle metin2 undergrand halflife gibi online oyunlarda internet kafelerde küçük erkek çocuklarının yaptıgı ucuz bi hile yoludur bu pprogram pc hızını isterseniz yawaslatır isterseniz hızlandırır istersenizde durdurabilirsiniz mesela drag file sayfa yaprakları cıkınca oyunu durdurup toplanır sonra tekrar baslatılır durdurulur marioda öyle bu şikayetimi msnden site yetkililerine anlatmama ragmen biir yanıt alamadım pc nin içinemi girelim bende oldugunu nerden biliyorsunuz derse ne yapabiliriz ? ee sizde kurun o programdan gibi bende bilirim kurmasını ama hakkıyla oynamadıktan sonra ne zewki cıkar söylermisiniz ? oyun klubunden hiç bir tat alınamamaktadır 1000 skorlu oyunların en yüksek skorları bile 200000 lere ulasmıstır soruyorum size bu haksızlık olmuyormu?yokmu bir çaresi ? ya buna bir el atın yada hepimiz kuralım bi sistem yolumuza bakalım kadınlar klubu bu kumarbazlar hilebazlar dümenciler klubune cıkcak adımız haberiniz ola
Digg Kadın Kategorisine Ekledel.icio.us Kadın Kategorisine EkleTechnorati Kadın Kategorisine EkleFurl Kadın Kategorisine Ekle

Konu Sahibi :guddirik

sanırım sana en iyi cevap

sızden bır rıcam var bu oyunu bır kere oynayıp nasıl bu skorun yapılacagını bana anlatırmısınız rıca edıyorum

Benjamin Blümchen
En iyi SKOR :
500
canavar
Oyunlar Ana Sayfasi
Yüksek Skorlari Incele

ımkansızzzzzzz

ikiz_lerim
Bug Juice oyunun en yüksek puanını almıştır.
Rekor Puan: 254

bu oyundada proxy kullanmadan bu skoru yapmak ımkansız lutfen adaletınızı bana oldugu gıbı herkese gosterın saygılar

Yeti Büyük Dalga

efetubican 26.337 24-04-10 21:05
2 efetubi 24.118 seni bekliyorum kuzum bunda hile hurda yok biliyorsun =D 22-04-10 18:15
3 mavrulam 20.190 efetubi bu rekor sana hiç yakışmadı anacım :P 22-04-10 8:50

Cub Shoot II

1 xlovee 690 24-04-10 11:13
2 mentalist 468 24-04-10 5:20
3 as66 462 21-04-10 10:59
4 şaidem 408 21-04-10 15:29
5 ewa 405

-> 1-i

2 mentalist 45.000 skor yazmayazarsansa 100 ve katlarını yaz proxy bellı oluyor 24-04-10 3:30
3 casper1 44.550 24-04-10 0:32
4 maxwel75 37.000 23-04-10 15:47

-> Watch Out
maxwel75 542 oynamayarak da skor yapılıyor mu mentalist?? daha ne sahtekarlıklar duyacağız senden. 23-04-10 16:12
2 mentalist 397 hosgeldın ıkızlerım :))) ama daha skor yazmaya baslamadım oynıyarak yapıyorum 23-04-10 16:09

X-Training High Scores
maxwel75 59 23-04-10 11:52
2 mentalist 22 21-04-10 16:24

Yüsük Bulmaca

1 gamegirl 1.032 22-04-10 17:05

-> Walking Bots

casper1 2.733 24-04-10 1:27
2 canavar 1.000 21-04-10 11:30
3 mentalist 1.000 23-04-10 21:11

evet burda belirteyim
kafanız karışmasın
ikizler ban yedikten sonra önce maxvell daha sonrada casper 1 olarak döndü
efetubi efetubican
xlovee gamegril olarak dönmüştür

yorum sizin arkadaşlar
sanırım insanların hileden çok puan kaygıları vardı.
benim arkamda kimse yok
ve tek başımayım bir grubumda yok
ayrıca oyun kulübü tekelimdede değil
bana çamur atma diyen arkadaşım ismini vermiyorum
sanırım onu sen ve grubun yaptı
tekrar belirteyim ben oyun kulübünde 1,5 aydır oyun oynamaya başladım .
hadi şimdi ben varım buldunuz beni benden önce niye skorlar almış yürümüştü .
oyunlar paylaşılmış ve eminim ki oyun kulübünde vaktini geçiren arkadaşlar bunu farkındalardır .o yüzden ben derim ki faturayı bana kesmeyin ve yine diyorum ki ben biraz daha oynar sonra sıkılır bırakırım . tekrar birinci olursunuz . üzülmeyin

burda belirtildiği gibi ikinci üyelik ban sebebidir neden hala peki duruyorlar
peki efetubican efetubi
casper1 ikizlerim bu üyenin 3cü üyeliği
xlove gamegril bunlarda ikinci üyelikler neden hala serbest serbest girebiliyorla

o zaman her hangi bir konuda ban yemiş arkadaşlara haksızlık olmuyormu lütfen

oyun klubü hile dümen ne arasanız - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
2 gönderi - 2 yazar
bazı editörlere msjla konumu anlatmama ragmen umursamadılar bana aleni konu acmamı söylediler bende acıyorum oyun klubunde mentalist adlı üyeniz hile ...
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...../361018-oyun-klubu-hile-dumen-arasaniz.html - Önbellek

mentalist, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:

1. Başka bir Kullanıcının yazmış olduğu Mesajı değiştirmek veya Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.
2. Mesaj yazmak istediyseniz eğer Üyeliğiniz yasaklanmış veya Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir.
3. Bu bölüme sadece KK Kulüp Kart sahiplerine paylaşım hakkı verilmiş olabilir. KK Kulüp Kart detaylı bilgi için tıklayın.

benim anlayamadığım pro üyeyim ve giremiyorum.
ve benim adım geçen bir konuda ilkinde bir gönderi bir yazar varkende

mentalist, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:

1. Başka bir Kullanıcının yazmış olduğu Mesajı değiştirmek veya Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.
2. Mesaj yazmak istediyseniz eğer Üyeliğiniz yasaklanmış veya Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir.
3. Bu bölüme sadece KK Kulüp Kart sahiplerine paylaşım hakkı verilmiş olabilir. KK Kulüp Kart detaylı bilgi için tıklayın.
bu karşıma geliyordu. tekrar bakınca bu sefer 2 gönderi 2 yazar var ilginç gerçektende çok ilginç

Son düzenleme:
çok ilğinç madem onlarda proğramla oynuyorlarr diğer oynayanlardan niye rahatsız oluyorlarrr,
proğram başkalarının tekelinde mi yoksa,:1shok::1shok:
aslında oyunlar eğlenmek için değil midir bu nasıl bir düşünce ki bir başkası yüksek skor alıyor diye hakarete uğruyor buna anlam veremedim,çok saçma üstelik aynı proğramla yüksek skor alırken bu yapılmamalı mentalist arkadaşımızı günah keçisi gibi öne sürüp hakeret etmeye kimsenin hakkı yok:olmaz::olmaz::olmaz::olmaz:
bir özür konusu da açmalılar mutlaka........

1 sn

Siz bu kullanıcıyı mahkemeye vereceğinizi bizde verin bizim açımızdan sorun yok demedik mi ?

Dfalrca bana mesaj attınız? Hile yapılıyor diye. Bende size dedim k isizd ehile yapıyorsunuz. En azından hilelerin nasıl yapılacağını onlar kadar biliyorsunuz.

Eğer kendinize yakıştırıyorsanız hile yapın demedim mi?

Aynı cümleyi bana bu konuda yazan herkeze söylediğimide söyledim.

Burdan da genel yazıyorum. Hile yapmayı kendinize uygun görüyorsaınz yakıştırıyorsanız yapın.

Siz hile nasıl yaplır göreceksiniz demediniz mi ?

Şımdi .çıkıp neyin kavgasını veriyorsunuz. Size karşı yapılmış bir hakaret var ise kji var mahkemeye vereceğim dediniz. Bizde verin dedik. Verdiniz mi?

Neyin peşindesiniz anlamadım ki.

Kaldı ki iki üyelik dediğiniz üyenin 4 üyeliği tarafımdan silindi. bugün değil 3-4 gün önce. Neden silindiğini söylemiyorsunuz da hala ortalıkta diyorsunuz ? Eğer iki üyelik var ise hala bunu bildirirsiniz yöneticiler gerekeni yaparlar.

Sizin deflarca mesj atamanızdan sıkıldım ve sizi engelledim. Mahkemeye vereceğim dediniz olay kapandı sandım ama hala ortalıkta taraftar bulma çabasındasınız.

Benim size tavsiyem mahkemeye gidin savcılık bizden bilgi istediği zaman önceden olduğu gibi kendilerne her konuda yardmcı oluruz.

Birde bana attığınz özel mesajda da altını çizmişsiniz. Ben pro üyeyim diye: Pro üye olmanız farklı bir muamele göreceğiniz anlamına gelmiyor. Eski üye olmanızda diğer üyeleden farklı bir muamele göreceğiniz anlamına gelmiyor. Bana mesajınızda bunu belirtmiştiniz.

Bunun pro üyelik ile alakası olmadığını söylemiştim. Tekrar hatırlatma gereği duydum.

Yeter artık diye 2 nci defa diyorum...

1 sn

Siz bu kullanıcıyı mahkemeye vereceğinizi bizde verin bizim açımızdan sorun yok demedik mi ?

Dfalrca bana mesaj attınız? Hile yapılıyor diye. Bende size dedim k isizd ehile yapıyorsunuz. En azından hilelerin nasıl yapılacağını onlar kadar biliyorsunuz.

Eğer kendinize yakıştırıyorsanız hile yapın demedim mi?

Aynı cümleyi bana bu konuda yazan herkeze söylediğimide söyledim.

Burdan da genel yazıyorum. Hile yapmayı kendinize uygun görüyorsaınz yakıştırıyorsanız yapın.

Siz hile nasıl yaplır göreceksiniz demediniz mi ?

Şİmdi .çıkıp neyin kavgasını veriyorsunuz. Size karşı yapılmış bir hakaret var ise kji var mahkemeye vereceğim dediniz. Bizde verin dedik. Verdiniz mi?

Neyin peşindesiniz anlamadım ki.

Kaldı ki iki üyelik dediğiniz üyenin 4 üyeliği tarafımdan silindi. bugün değil 3-4 gün önce. Neden silindiğini söylemiyorsunuz da hala ortalıkta diyorsunuz ? Eğer iki üyelik var ise hala bunu bildirirsiniz yöneticiler gerekeni yaparlar.

Sizin deflarca mesj atamanızdan sıkıldım ve sizi engelledim. Mahkemeye vereceğim dediniz olay kapandı sandım ama hala ortalıkta taraftar bulma çabasındasınız.

Benim size tavsiyem mahkemeye gidin savcılık bizden bilgi istediği zaman önceden olduğu gibi kendilerne her konuda yardmcı oluruz.

Birde bana attığınz özel mesajda da altını çizmişsiniz. Ben pro üyeyim diye: Pro üye olmanız farklı bir muamele göreceğiniz anlamına gelmiyor. Eski üye olmanızda diğer üyeleden farklı bir muamele göreceğiniz anlamına gelmiyor. Bana mesajınızda bunu belirtmiştiniz.

Bunun pro üyelik ile alakası olmadığını söylemiştim. Tekrar hatırlatma gereği duydum.

Yeter artık diye 2 nci defa diyorum...

resmı yanı yasal ıslem yarın baslıyacak ayrıca 3 kere banladıgın 4 kere gelen nı tabıkı sıze sıkayet edecem kendım banlamıyacagım yok ben banlamakdan sıkıldım dıyorsanız verırsınız bır opa yetkı banlar ayrıca benım sıze kendımı ıspat etmek ıcınde bu konuyu acmadım ayrıca tarafdar toplamama gerek de yok zaten yerterlı sayıda arkadasım var sıtede ve yınelıyorum ısın yasal kısmı benı ve karsıyı ılgılendırır ayrıca dolasıyla sızın sıtenızıde ılgılendırır sız benı engelledıgınızı soyluyorsunuz yaptıgınız bır kere sıte kurallarına aykırı ve etık degıl benım attıgım her mesajı almak okumak ve 48 saat ıcınde sıte kurallarına gore cevap vermek zorundasınız yok zorunda degılım dıyorsanız mesaj atın sıze sıte kurallarını ss edeyım ayrıca en az sızın kadarda sıte ve oyun yonetımını bılıyorum ısmını vermeyacagım bır gameforce onlıne oyun sıtesınde sgo yanı super game operator olarakda gorev yapıyorum kısaca sıte ve forum kurallarını ıyı bılırım sımdı ben konuyu kendımı sıze ıfade etmek ıcın degıl google adımın nasıl cıktıgını merak ettgım ıcın actım ve kısaca cevp hakkımı genelden kullandım anlayamadıgım sız nıye rahatsız oldunuz

ben de oyun kulübünde oyun oynayanlardanım, ordaki birçok oyunun skorunu geçmek imkansız dediğiniz gibi...ne yaparsanız yapın hilesiz yanına yaklaşamayacağınız puanların olduğunu herkes görüyordur zaten. ben zevkine oynadığım için rahatsız da olmuyorum, siz de fazla umursamayın bence.

ben de oyun kulübünde oyun oynayanlardanım, ordaki birçok oyunun skorunu geçmek imkansız dediğiniz gibi...ne yaparsanız yapın hilesiz yanına yaklaşamayacağınız puanların olduğunu herkes görüyordur zaten. ben zevkine oynadığım için rahatsız da olmuyorum, siz de fazla umursamayın bence.

aynenvereliniortak

cnmmm hakaret varsa can sıkıcı tabii..ama mahkemede neyi ıspat edeceksin...oyun oynuyodum hakeretmi etti diyceksin...bunun basit yolu var yönetimdeki kişilere bildirmek..onlar en iyi şekilde bakarlar konuya....mahkemeye gitmene gerek kalmaz..

heee simdi anladiiiim sempatiksalakcinni
oyun yüzünden mahkemeyemi gitceeeekmisssss boshayallersmile
iyide hileleri arastirip onlarla ilgilenirlermiki??
kizmayin ama mahkamedekiler KK'daki oyunlarla ugrasmaz bence
tabi elinde sana hakaret ettigine dahil ciddi bi kanit varsa bilemicem

Hanimefendi buyrun yasal sureci baslatin.

Back
X