Cevap istiyorum

cemre kaya

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2024
115
20
13
28
İdrarda gebelik ilişkiden kaç gün sonra kesin sonuçtur?
(Adet dongum düzenli değil dogum sonrası henüz adet olmadım o yüzden ilişki sonrası gün lazım)

En erken 10-14gun sonra erken gebelik testinde silik çıkar, en net 14gun sonra

İdrarda gebelik ilişkiden kaç gün sonra kesin sonuçtur?
(Adet dongum düzenli değil dogum sonrası henüz adet olmadım o yüzden ilişki sonrası gün lazım)
Ben yumurtlama günü ilişki olduğundan her ikisinde 11.gün öğrenmiş oldum silik çizgiyle

Ben yumurtlama günü ilişki olduğundan her ikisinde 11.gün öğrenmiş oldum silik çizgiyle
Benim normalde de reglm düzenli değildir ama hamile kaldığımda adetime 1 hafta kala silik çizgiyle öğrenmiştim doktor buna rağmen gec döllenme demişti bebeğim henüz 2 aylık ve korunmamız sıkıntılı bir ilişki oldu henüz regl olmadım o yüzden ilişkiden sonra test yapıp öğrenmem gerekiyor 15 gün sonra yapsam kesin mıdır sizcede

15 gün yeterli bi süre bence
Ama kan verseniz daha garanti olur

Benim bebeğim de 2 aylık geçen haftalarda benzer durumu yaşadım ben de henüz regl olmadım. 10 gün önce tam korunamadan ilişki oldu ertesi gün hapı alacaktım ama etkilerinden korktum. Emzirdiğimiz için sütün koruma olasılığı yüksek ama yine de garanti değil işte. İsterseniz ilişkiden 11-12 gün sonra nir kan verin direkt. Şüphe kalmaz

Benim sütüm gelmiyor maalesef

Korkutmak istemem ama bende prezervatifin kaymasıyla hamile kaldım doğumdan sonra adet olmadığın için yumurtlama olur mu bilemiyorum hamilelik olmaz gibi ama kesinde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…