- 24 Kasım 2024
- 115
- 20
- 13
- 28
- Konu Sahibi cemre kaya
-
Yani adet gecikmesi olmadan sadece ilişkiden 15 gün sonra değil mi15 gun diyelim kesin olsun
İlişkiden 14 gün sonra erken gebelik kesin mıdır yaniEn erken 10-14gun sonra erken gebelik testinde silik çıkar, en net 14gun sonra
Ben yumurtlama günü ilişki olduğundan her ikisinde 11.gün öğrenmiş oldum silik çizgiyleİdrarda gebelik ilişkiden kaç gün sonra kesin sonuçtur?
(Adet dongum düzenli değil dogum sonrası henüz adet olmadım o yüzden ilişki sonrası gün lazım)
Benim normalde de reglm düzenli değildir ama hamile kaldığımda adetime 1 hafta kala silik çizgiyle öğrenmiştim doktor buna rağmen gec döllenme demişti bebeğim henüz 2 aylık ve korunmamız sıkıntılı bir ilişki oldu henüz regl olmadım o yüzden ilişkiden sonra test yapıp öğrenmem gerekiyor 15 gün sonra yapsam kesin mıdır sizcedeBen yumurtlama günü ilişki olduğundan her ikisinde 11.gün öğrenmiş oldum silik çizgiyle
Kesin çıkar da testten emin olmak için iki üç tane yap, yalancilarda olur ya da kan ver direktİlişkiden 14 gün sonra erken gebelik kesin mıdır yani
15 gün yeterli bi süre benceBenim normalde de reglm düzenli değildir ama hamile kaldığımda adetime 1 hafta kala silik çizgiyle öğrenmiştim doktor buna rağmen gec döllenme demişti bebeğim henüz 2 aylık ve korunmamız sıkıntılı bir ilişki oldu henüz regl olmadım o yüzden ilişkiden sonra test yapıp öğrenmem gerekiyor 15 gün sonra yapsam kesin mıdır sizcede
15. Ve 20. Gün yapmayı düşünüyorumKesin çıkar da testten emin olmak için iki üç tane yap, yalancilarda olur ya da kan ver direkt
Sonuçtan korkuyorum15 gün yeterli bi süre bence
Ama kan verseniz daha garanti olur
Haklısınız ben de bu endişeye düştüm korunduğımuz halde ama sanmıyorum pozitif çıkacağınıSonuçtan korkuyorum
O zaman kesin cikar, bebiş ne kadarlik?15. Ve 20. Gün yapmayı düşünüyorum
Benim bebeğim de 2 aylık geçen haftalarda benzer durumu yaşadım ben de henüz regl olmadım. 10 gün önce tam korunamadan ilişki oldu ertesi gün hapı alacaktım ama etkilerinden korktum. Emzirdiğimiz için sütün koruma olasılığı yüksek ama yine de garanti değil işte. İsterseniz ilişkiden 11-12 gün sonra nir kan verin direkt. Şüphe kalmazBenim normalde de reglm düzenli değildir ama hamile kaldığımda adetime 1 hafta kala silik çizgiyle öğrenmiştim doktor buna rağmen gec döllenme demişti bebeğim henüz 2 aylık ve korunmamız sıkıntılı bir ilişki oldu henüz regl olmadım o yüzden ilişkiden sonra test yapıp öğrenmem gerekiyor 15 gün sonra yapsam kesin mıdır sizcede
Biz normalde przvt kullanıyoruz ama kaydı ve icimde kalıyordu son anda çıkardıkHaklısınız ben de bu endişeye düştüm korunduğımuz halde ama sanmıyorum pozitif çıkacağını
2 aylık henüzO zaman kesin cikar, bebiş ne kadarlik?
Benim sütüm gelmiyor maalesefBenim bebeğim de 2 aylık geçen haftalarda benzer durumu yaşadım ben de henüz regl olmadım. 10 gün önce tam korunamadan ilişki oldu ertesi gün hapı alacaktım ama etkilerinden korktum. Emzirdiğimiz için sütün koruma olasılığı yüksek ama yine de garanti değil işte. İsterseniz ilişkiden 11-12 gün sonra nir kan verin direkt. Şüphe kalmaz
Ooo çok küçükmus ya, hayırlısı olsun hakkınzda benim de bir hafta sonra 3aylik olacak, korkunu anlıyorum, dikkat et bundan sonrasında2 aylık henüz
Ella kullandım 1 saat içerisindeKorkutmak istemem ama bende prezervatifin kaymasıyla hamile kaldım doğumdan sonra adet olmadığın için yumurtlama olur mu bilemiyorum hamilelik olmaz gibi ama kesinde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?