cevap lütfeen??

ennur01

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2012
37
0
16
Adana
daha önce de yazdım ama kimse oralı olmadı. burda sadece belirli kişilerin mi konusuna cevap veriliyo acaba ?? neyse bi daha şansımı deniiim... ben 22 haftalık hamileyim. ferro sanol kullanıyorum dr um vitamin vermedi onu dinlemeyip vitamin desteği alsam bi sakıncası olur mu bebeğime acaba ?? cevap vermeyeceksiniz ama yinede teşekkürler...

Canim benimde konuma cçoğunlk cvp gelmiyor bende bundan yakiniyorum ben 19haftaya girdm vitamin almadm daha hic bilgm yok ama yinede yazim dedim bu arada bebegin hayirli olsn

Canim benimde konuma cçoğunlk cvp gelmiyor bende bundan yakiniyorum ben 19haftaya girdm vitamin almadm daha hic bilgm yok ama yinede yazim dedim bu arada bebegin hayirli olsn

teşekkürler cnm senin bebeğinde hayırlı olsun.evet benmde konularıma hiç cevap verilmiyor neden oluyo bilmiorm

daha önce de yazdım ama kimse oralı olmadı. burda sadece belirli kişilerin mi konusuna cevap veriliyo acaba ?? neyse bi daha şansımı deniiim... ben 22 haftalık hamileyim. ferro sanol kullanıyorum dr um vitamin vermedi onu dinlemeyip vitamin desteği alsam bi sakıncası olur mu bebeğime acaba ?? cevap vermeyeceksiniz ama yinede teşekkürler...

doktorunuza güveniyorsanız bence almayın eğer ihtiyacınız olsaydı söylerdi size ben çok zayıf hamile kaldım bana direk elevit verdi vitamin takviyesine ihtiyacım olduğunu düşündü galiba. eğer meyveyi ve sebzeyi düzenli olarak tüketiyorsanız zaten en doğal yoldan vitamin alıyorsunuz demektir bence başlamayın

doktorunuza güveniyorsanız bence almayın eğer ihtiyacınız olsaydı söylerdi size ben çok zayıf hamile kaldım bana direk elevit verdi vitamin takviyesine ihtiyacım olduğunu düşündü galiba. eğer meyveyi ve sebzeyi düzenli olarak tüketiyorsanız zaten en doğal yoldan vitamin alıyorsunuz demektir bence başlamayın

cevap için teşekkür ederim. bana da ilk başlarda elevit vermişti ama benim midem kabul etmedi ne zaman aldıysam anında geri çıkardım tekrar bıraktırdı. meyveyi filan çok yiyorum. etrafımdaki hamile arkadaşlarım vitamin kullanıyo. bebeğimde ve bende vitamin eksikliği olmasından korkuyorum.

Bence başka bı doktorada sorabılırsınız

Gerek gormemıs olabılır

Vıtamın bıle olsa fazlası zararlı dıye bılıyorum belkı de yanlıs bılıyorumdur :44:

Saglıklıca alırsınız ınsallah bebegınızı kucagınıza:nazar:

Onemli olan dr un uygun gorup gormemesi.ben imom diye bi vitamin kullaniyorum.bastan beride folbiol kullaniyorum ama benim daha yeni 10 haftalik.dr una danis.en guzeli.bide dogal yollardan almak.

burada konular çok hızlı ilerlediği için çoğu zaman biz görmeden 2. , 3. sayfalara düşebiliyor konular.
ayrıca hamilelik ayınızla ilgili topikte daha çabuk ve daha çok cevap alabilirsiniz.

ben henüz hamile değilim ama yorum yapayım
eğer vücudunun veya bebeğinin ihtiyacı olsaydı doktor verirdi. kansızlık için önlem almış kan ilacı vermiş. sizin kullanmanızın zararı olmaz diye düşünüyorum ama vitamin ilacı almak yerine vitaminli besinler tüketirseniz doğal yollardan karşılamış olursunuz. sonuçta her ne kadar bebek için olsa da her ilacın yan etkisi muhakkak vardır.

umarım sağlıcakla alırsınız bebeğinizi kucağınıza :))

Vitaminin fazlasi zararli.ilk bebegimde ben de sadece demir hapi ictim ikinci de baska doktora gitmistim o viramin vermisti elevit.20 haftalikken bebek biraz iri olunca gerek yok dedi duzenli beslenin yeter.yararli yiyecekleri yiyin cevizi ihmal etmeyin

Back
X