Canım korunuyorsan eğer adet olacaksındır yavaş yavaş sökülüyordur bu ay ilaç kullandıysan gripmişsin ya. hamilelik reglle aynı belirtiler ayırt edemezsin ağrıları bile aynı. Reglinin gecikince test yapArkadaşlar benim adetim her ayın 3.de başlar yeni iki aylık evliyim eylülde adet 3.de oldum yine tuhaf bişey oldu cumartesi akşamı eşimle ile cinsel birliktelik oldu genellikle oluyor ama ovülasyon döneminde griptim olmadı bişey pazar sabahı yani dün iç çamaşırımda leke gördüm lavaboda kan geldi kesil kesik kırmızı neyse bir daha olmadı bugünde akşam vakti oldu aynısı yine gelmiyor şuan bu yerleşme kanası mı böyle durum yaşayan var mı aranızda karnımda genellikle gece ile sabah arası sertlik ve şişme olmaya başladı bir kaç haftadır ve sanki bulanacak gibi oluyor bulanmıyor geri vücudumda halsizlik duygusallık sinirlenme gibi oluyor ne zaman test yapmam gerekiyor eğer yerleşme kanaması ise bu kanamadan kaç gün sonra test yapılır
Korunmuyorum gripken ilaç kullanmadım adetime 5 gün kala yaşadım daha önce olmadı hiç böyle bakalım çok sağolunCanım korunuyorsan eğer adet olacaksındır yavaş yavaş sökülüyordur bu ay ilaç kullandıysan gripmişsin ya. hamilelik reglle aynı belirtiler ayırt edemezsin ağrıları bile aynı. Reglinin gecikince test yap
Olabilir canım genelde 1 hafta önce oluyor seninde yakın tarihi az geldiyse yerleşme kanaması olabilirArkadaşlar benim adetim her ayın 3.de başlar yeni iki aylık evliyim eylülde adet 3.de oldum yine tuhaf bişey oldu cumartesi akşamı eşimle ile cinsel birliktelik oldu genellikle oluyor ama ovülasyon döneminde griptim olmadı bişey pazar sabahı yani dün iç çamaşırımda leke gördüm lavaboda kan geldi kesil kesik kırmızı neyse bir daha olmadı bugünde akşam vakti oldu aynısı yine gelmiyor şuan bu yerleşme kanası mı böyle durum yaşayan var mı aranızda karnımda genellikle gece ile sabah arası sertlik ve şişme olmaya başladı bir kaç haftadır ve sanki bulanacak gibi oluyor bulanmıyor geri vücudumda halsizlik duygusallık sinirlenme gibi oluyor ne zaman test yapmam gerekiyor eğer yerleşme kanaması ise bu kanamadan kaç gün sonra test yapılır
İkimci günüm gibi özelden resim atsam olur muOlabilir canım genelde 1 hafta önce oluyor seninde yakın tarihi az geldiyse yerleşme kanaması olabilir
Çok bilgim yok ama at istersen canım bakayım biİkimci günüm gibi özelden resim atsam olur mu
Sağol canım attımÇok bilgim yok ama at istersen canım bakayım bi
planlamadık ama olsun evladımız olursa güzel olurkorunmasız ilişkilerde ilk 2-3 ay bunlar oluyormuş ama planlı gebelik sanırım isteğiniz tez vakitte nasip olur inşallah
İnşallah canımkorunmasız ilişkilerde ilk 2-3 ay bunlar oluyormuş ama planlı gebelik sanırım isteğiniz tez vakitte nasip olur inşallah
Korunmadan olunca planlı sandimmplanlamadık ama olsun evladımız olursa güzel olur
Sağolun inşallahKorunmadan olunca planlı sandimmhayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?